Siirry pääsisältöön

LIDL ESMARA BY HEIDI KLUM #LETSDEMIN


Kaupallisessa yhteistyössä Lidl

Lidlin muotiviikot saavat taas jatkoa. Pääsin kurkistamaan ennakkoon Lidlin Heidi Klum by Esmara -malliston kolmatta #LETSDENIM-mallistoa. Mallisto koostuu tuttuun tapaan edullisista vaatteista. 

Kohderyhmältään energinen ja selvästi nuorille ja trenditietoisille suunniteltu mallisto on rakennettu denimin ympärille. Mallistosta löytyy myös luonnonmateriaaleista sekä läpikuultavista materiaaleista tehtyjä vaatteita. Mallisto sisältää farkkuja, farkkutakkeja- ja paitoja, neuleita, t-paitoja, sadetakkeja ja sukkia.

Sen kummemmin mitään ensimmäisen malliston nahkatakkia vastaavaa showstopperia en mallistosta löytänyt. Jos yksi erityinen tuote pitäisi nostaa, olisi se läpikuultava sadetakki hauskoilla yksityiskohdilla (24,99 euroa). Kyseinen takki tulee varmasti kruunaamaan tulevan kesän festarimuodin. Näitä tulee myyntiin tummana ja vaaleana.

heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim2

MALLISTON OMAT SUOSIKIT

Oma suosikkini mallistosta on pitkä, puuvillainen collegepaita, jota on saatavilla mustana ja harmaana. Paidassa on lyhyet hihat, eli nimestään huolimatta se muistuttaa enemmän rentoa t-paitaa. Lisäksi paidan sivusaumat ovat lantiolle asti auki. Materiaali oli paksuhkoa puuvillaa, eli tuote tuntuu kestävältä. Kyseinen tuote oli tehty 100 % puuvillasta, kuten muistaakseni kaikki muutkin LETSDENIM-malliston neuleet ja puserot.

Kolmas suosikkini oli vaalea farkkupaita. En testannut vielä, olisivatko paidan napit menneet kiinni raskausmahan kanssa, mutta paita oli siis leikkaukseltaan hyvin väljä, lähes laatikkomallinen. Tästä paidasta valitsin S-koon. Myös tässä paidassa oli sivusaumat auki aika korkealle, joka tuo mukavan yksityiskohdan muuten melko arkisen kuuloiseen farkkupaitaan.

FARKKUPAITA

Farkkupaitoja (14,99 euroa) on saatavilla ensi torstaista alkaen kahdessa eri sävyssä, tumman denimin ja vaalean denimin väreissä. Materiaalina on 100 % puuvilladenim. En kokeillut tummaa farkkupaitaa, mutta kuvaston mukaan malleja on kaksi: oversized ja ja kapea malli. Jos siis hankit tämän, tarkista onko tumma paita kapeaa mallia!

Tykkäsin todella paljon kyseisen farkkupaidan mallista, sillä olen erikoisten leikkausten fani ja tällaiset pienet yksityiskohdat tuovat arkisiin asioihin "sitä jotain".

heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim3 heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim4

DENIM JEANS

Malliston farkkuja en alkanut kokeilemaan, sillä aiemmasta kokemuksesta tiedän, että ne ovat pientä kokoa, eli yritys olisi todennäköisesti tuomittu epäonnistumaan jo alkuunsa. Muistelen, että viimeksi malliston farkut eivät joustaneet niin paljoa, johtuen siis materiaalista.

Farkuista siis suosittelen ottamaan yhden koon isomman omaan normaaliin kokoon verrattuna. Farkkuja mallistossa löytyy tällä kertaa paljon, mm. pillifarkkuja tummissa ja vaaleissa sävyissä sekä rennompaa boyfriend-mallia olisi tarjolla.

Mallistosta löytyy lisäksi useampi neule, pastellisia sävyjä sekä myös raidallisia ja värikkäitä vaihtoehtoja yläosiin. Mielestäni on todella hieno asia, että kaikkien paitojen materiaalina on käytetty 100 % puuvillaa.

Lisäksi mallistosta löytyy pari eriväristä hupparicollegea ja lyhyempiä tähtikuvioisia ja raidallisia t-paitoja. Mallisto onkin selvästi rennoin, energisin ja nuorekkain kokonaisuus kahteen aiempaan mallistoon verrattuna.

heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim5

Yhteenvetona malliston tuotteet ovat, farkkuja lukuun ottamatta, mielestäni tavallista tai jopa hieman suurempaa kokoa, mutta farkkuja ostaessasi kannattaa valita yksi koko tavallista isompi. Muistakaa, että tuotteilla on palautusoikeus kuittia vastaan, eli jos epäilet kahden koon välillä, kannattaa ottaa vaikka molemmat ja testata tuotteita kotona.

Suomen kolmas Lidl Fashion week starttaa torstaina 15. maaliskuuta yli 170 Lidl-myymälässä. Myyntiin tulee 26 erilaista Esmara by Heidi Klum -kokoelman #LETSDENIM-vaatetta. Hintahaitari on edullinen, vain 7-25 euroa ja vaatteiden kokovalikoima on 34-44. 

t. Enni

Tutustu myös aiempiin Lidl Fashion Week Heidi Klum by Esmara -mallistoihin:

1. Heidi Klum ja Lidlin #LETSCELEBRATE-mallisto myyntiin 4. joulukuuta
2. Lidl Esmara by Heidi Klum -malliston kokemuksia

Lue myös / Read also


Kommentit

Suositut tekstit

Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

Matkustaminen kesällä 2022? Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on! Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa? Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä.  En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt