LIDL ESMARA BY HEIDI KLUM #LETSDEMIN


Kaupallisessa yhteistyössä Lidl

Lidlin muotiviikot saavat taas jatkoa. Pääsin kurkistamaan ennakkoon Lidlin Heidi Klum by Esmara -malliston kolmatta #LETSDENIM-mallistoa. Mallisto koostuu tuttuun tapaan edullisista vaatteista. 

Kohderyhmältään energinen ja selvästi nuorille ja trenditietoisille suunniteltu mallisto on rakennettu denimin ympärille. Mallistosta löytyy myös luonnonmateriaaleista sekä läpikuultavista materiaaleista tehtyjä vaatteita. Mallisto sisältää farkkuja, farkkutakkeja- ja paitoja, neuleita, t-paitoja, sadetakkeja ja sukkia.

Sen kummemmin mitään ensimmäisen malliston nahkatakkia vastaavaa showstopperia en mallistosta löytänyt. Jos yksi erityinen tuote pitäisi nostaa, olisi se läpikuultava sadetakki hauskoilla yksityiskohdilla (24,99 euroa). Kyseinen takki tulee varmasti kruunaamaan tulevan kesän festarimuodin. Näitä tulee myyntiin tummana ja vaaleana.

heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim2

MALLISTON OMAT SUOSIKIT

Oma suosikkini mallistosta on pitkä, puuvillainen collegepaita, jota on saatavilla mustana ja harmaana. Paidassa on lyhyet hihat, eli nimestään huolimatta se muistuttaa enemmän rentoa t-paitaa. Lisäksi paidan sivusaumat ovat lantiolle asti auki. Materiaali oli paksuhkoa puuvillaa, eli tuote tuntuu kestävältä. Kyseinen tuote oli tehty 100 % puuvillasta, kuten muistaakseni kaikki muutkin LETSDENIM-malliston neuleet ja puserot.

Kolmas suosikkini oli vaalea farkkupaita. En testannut vielä, olisivatko paidan napit menneet kiinni raskausmahan kanssa, mutta paita oli siis leikkaukseltaan hyvin väljä, lähes laatikkomallinen. Tästä paidasta valitsin S-koon. Myös tässä paidassa oli sivusaumat auki aika korkealle, joka tuo mukavan yksityiskohdan muuten melko arkisen kuuloiseen farkkupaitaan.

FARKKUPAITA

Farkkupaitoja (14,99 euroa) on saatavilla ensi torstaista alkaen kahdessa eri sävyssä, tumman denimin ja vaalean denimin väreissä. Materiaalina on 100 % puuvilladenim. En kokeillut tummaa farkkupaitaa, mutta kuvaston mukaan malleja on kaksi: oversized ja ja kapea malli. Jos siis hankit tämän, tarkista onko tumma paita kapeaa mallia!

Tykkäsin todella paljon kyseisen farkkupaidan mallista, sillä olen erikoisten leikkausten fani ja tällaiset pienet yksityiskohdat tuovat arkisiin asioihin "sitä jotain".

heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim3 heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim4

DENIM JEANS

Malliston farkkuja en alkanut kokeilemaan, sillä aiemmasta kokemuksesta tiedän, että ne ovat pientä kokoa, eli yritys olisi todennäköisesti tuomittu epäonnistumaan jo alkuunsa. Muistelen, että viimeksi malliston farkut eivät joustaneet niin paljoa, johtuen siis materiaalista.

Farkuista siis suosittelen ottamaan yhden koon isomman omaan normaaliin kokoon verrattuna. Farkkuja mallistossa löytyy tällä kertaa paljon, mm. pillifarkkuja tummissa ja vaaleissa sävyissä sekä rennompaa boyfriend-mallia olisi tarjolla.

Mallistosta löytyy lisäksi useampi neule, pastellisia sävyjä sekä myös raidallisia ja värikkäitä vaihtoehtoja yläosiin. Mielestäni on todella hieno asia, että kaikkien paitojen materiaalina on käytetty 100 % puuvillaa.

Lisäksi mallistosta löytyy pari eriväristä hupparicollegea ja lyhyempiä tähtikuvioisia ja raidallisia t-paitoja. Mallisto onkin selvästi rennoin, energisin ja nuorekkain kokonaisuus kahteen aiempaan mallistoon verrattuna.

heidi-klu-esmara-lidl-letsdenim5

Yhteenvetona malliston tuotteet ovat, farkkuja lukuun ottamatta, mielestäni tavallista tai jopa hieman suurempaa kokoa, mutta farkkuja ostaessasi kannattaa valita yksi koko tavallista isompi. Muistakaa, että tuotteilla on palautusoikeus kuittia vastaan, eli jos epäilet kahden koon välillä, kannattaa ottaa vaikka molemmat ja testata tuotteita kotona.

Suomen kolmas Lidl Fashion week starttaa torstaina 15. maaliskuuta yli 170 Lidl-myymälässä. Myyntiin tulee 26 erilaista Esmara by Heidi Klum -kokoelman #LETSDENIM-vaatetta. Hintahaitari on edullinen, vain 7-25 euroa ja vaatteiden kokovalikoima on 34-44. 

t. Enni

Tutustu myös aiempiin Lidl Fashion Week Heidi Klum by Esmara -mallistoihin:

1. Heidi Klum ja Lidlin #LETSCELEBRATE-mallisto myyntiin 4. joulukuuta
2. Lidl Esmara by Heidi Klum -malliston kokemuksia

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös