TYTTÖ VAI POIKA?


Jokunen teistä ehkä saattoi instan puolelta jo nähdä baby shower -päivitysten myötä meidän tulevan lapsen sukupuolen, mutta ajattelin sen vielä täälläkin erikseen kertoa. Tässä vaiheessa tekisi mieli sanoa, että sukupuolihan ei ole kiveen hakattu ennen kuin vauva syntyy (tiedän muutamia, jotka ovat melkoisesti yllättyneet muuttuneesta sukupuolesta joko lähellä synnytystä tai jopa synnytyksen jälkeen).

Olen tavallaan ollut onnekas vatsakipujeni kanssa, sillä olen joutunut ravaamaan ultraäänissä jo neljä kertaa ja päässyt siis näkemään vauvan useasti. Vielä olisi viideskin kerta tulossa.

Näistä heti rakenneultrassa kysyin ensimmäisen kerran vauvan sukupuolta ja sain melko varman vahvistuksen sille, kumpi olisi tulossa. Seuraavan kerran ultrassa en asiasta muistanutkaan kysäistä, mutta viimeisin vahvistus oli noin kuukausi sitten, kun kysymykseeni tuli sama vastaus.

Kumpi meille sitten tulee...?

tytto-vai-poika-ennin-kengissa

Meille tulee tyttö! 

Olin aivan varma, että odotan poikaa, mutta samalla tietysti haaveilin pienestä tytöstä. Olen aina kuvitellut itseni tytön äidiksi, mutta koska lähipiiriin on syntynyt aika paljon poikia (ja todennäköisempää on ennustaa poikaa, koska niitä syntyy enemmän), olin aivan varma, että meillekin tulisi poika.

Ennen kuin tiedettiin vauvan sukupuoli, oli nimetkin ehditty jo melkein lyödä lukkoon molemmille sukupuolille. Nyt jos kaikki sujuu hyvin, on meillä siis nimi valmiina tytölle. Tätä työnimeä olemme käyttäneet kotona jo jonkin aikaa ja se varmaankin jää vauvan etunimeksi. Kaikki sitä eivät vielä tiedä. Toinen nimi on myös vielä vähän auki.

Vitsillä on heitelty kaikenlaisia sukunimeen ei-niin-mätsääviä nimiä, sillä sukunimeni suomennettuna tarkoittaa pimeää tai tummaa. Joten miltä kuulostaisi Helmi, Taika tai Aamu? Siis käytännössä: Tumma Helmi, Pimeä Taika tai Pimeä Aamu? Haha, ei tule tapahtumaan!

Mitäs nimiveikkauksia teillä on meidän tulevalle tytölle?

t. Enni


Lue myös aiemmat raskauteen liittyvät tekstit:
  1. Raskauskuulumisia - Rv 35
  2. Muuttunut kehonkuva ja pukeutuminen raskausaikana
  3. 7 vinkkiä siihen, mitä tehdä äitiyslomalla edullisesti
  4. Ovatko Bugaboon yhdistelmävaunut kannattava hankinta?
  5. Miten pärjätä mahdollisimman vähillä vaatehankinnoilla raskausaikana?
  6. Vauvamaha

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös