SLOGGI ZERO FEEL SS18 - UNFASTEN YOURSELF WITH SLOGGI

Kaupallisessa yhteistyössä Sloggin kanssa.


Epämukavien, ahdistavien ja puristavien rintaliivien ajankausi on ohi. Kuin huomaamatta alusvaatteita valmistavien brändien mallistoihin on alkanut rantautua kaarettomia liivejä, jotka ovat niin mukavia, että unohdat niiden olevan päälläsi.

Sloggi esitteli tällä viikolla uuden Sloggi ZERO Feel SS18 -rintaliivikokoelman. Sloggi ZERO Feel -mallisto koostuu kehon mukaan muotoutuvista tuotteista, jotka tukevat vartalon omia muotoja ilman pakottamista muotiin. Tuotteet ovat saumattomia ja luovat fiiliksen toisesta ihosta.

Zero Feel tuotteita kuvaillaan Sloggin sivuilla näin:

Sloggi ZERO Feel -tuotteet tukevat muotojasi ilman vartalosi pakottamista muottiin. Se on saumaton – täydellisen näkymätön vaatteidesi alla – mukautuen luonnollisesti liikkeisiisi pisteliitos-teknologian ja erittäin sileän 360 astetta joustavan stretchin ansiosta. Tämä kaikki on pyöristetty lempeän kevyellä materiaalilla ja irrotettavalla toppauksella. (Sloggi.com, 2018)

sloggi-zero-feel

Sloggi ZERO Feel SS18

ZERO Feel -sarjaan kuuluvat Bra-top ja Bralette sekä Hipster- ja Brazil-alushousut. Koot ovat mallin mukaan XS-XL. Saatavana on useita erivärisestä vaihtoehtoja, joista omat lempparini olivat Deep Blue Sea ja Cognac, sekä perinteinen ja mallistossa aina pysyvä musta. SS18-malliston värejä ovat Deep Blue Sea:n ohella pirteä Laguna, Pink Grapefruit Jam sekä Lovely Orange.

Sain blogin kautta testiin iloisen väriset, saumattomat rintaliivit Laguna-sävyssä. Ne ovatkin olleet pelastus näin raskausaikana ja olen pitänyt niitä nyt joka päivä. En voisi enää tällä hetkellä kuvitella pitäväni kaarituellisia liivejä, sillä kasvava maha alkaa niin ylhäältä, että käytännössä rintakehään kohdistuva paine on koko ajan läsnä. Jokin tuki pitää kuitenkin olla, ettei painovoima pääse ihan vielä tekemään tehtäväänsä.

Muiden bloggaajaystävieni kanssa keskustellessa kävi myös nopeasti ilmi, että mukavuuteen mieltynyt trendi on yleistymään päin; muutkaan eivät enää kuulemma käytä kaarituellisia liivejä, vaan suosivat kaarituettomia malleja.

sloggi-zero-feel-ennin-kengissa

Zero Feeliä voi käydä ihastelemassa ja hypistelemässä mm. Stockmannin pop-up-myymälässä, jossa malliston kaikki värit ovat nähtävillä. Näitä tuotteita voin lämmöllä suositella!

Vinkkinä myös, että K-Citymarketit tarjoavat Sloggi Zero Feeliä Plussa-kortialennuksella -20 % 31.3.2018 asti. Värit voivat vaihdella myymälöittäin.

UNFASTEN YOURSELF WITH SLOGGI!

t. Enni

Kommentit

 1. Näyttää ja kuulostaa kivalta, mutta että mä vihaan tuota kirjainkokosysteemiä rintsikoissa... Minkäs sitten otat, kun oot yhtaikaa S/M ja XXL? Onhan nuo tietysti joustavat ja kattavat siten erilailla eri kokoja kuin perinteinen mitoitussysteemi, mutta jos otan sellaisen, joka on sopivan napakka ympärykseltään, saanko ängettyä rintani sen sisuksiin? Tai toisinpäin, jos otan rintojen mukaan, jääkö ympärys liian isoksi?
  Pitäis varmaan kokeilla, mites sen muutenkaan saa selville... Värimaailma on ainakin kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy kokeilemassa! Mulle meni näistä päälle S, vaikka luulin että tarvitsen M-koon. Varmaan johtuu juuri siitä, että nämä joustavat paljon ja kulkevat nimellä "toppi", niin ei ehkä päde samat koot. Mutta minäkin kokeilin, en olisi muuten osannut arvioida kokoa! 😃

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös