Testissä: Biozell Color Mask Rasberry

Tuotteet saatu PR-lahjaksi / Mainos. Julkaisu sisältää kaupallisia linkkejä

Vihdoin löytyi aikaa kirjoitella tänne joulutukastani. Luojaahan tässä tekisi mieli kiitellä Biozell Professionall Color Mask -hoitonaamion ansiosta, mutta ehkä kiitos kuuluukin Biozellille itselleen (ja lemppari PR-toimistolle, eli Marsaana Communicationsille, joka antoi sävytettä testiin).

Muistan vieläkin sen päivän, kun piipahdin toimistolla ja näin pinkkiä väriä uhkuvan sävytetuubin hyllyssä. Sanoin Marsaanan työntekijälle, joka btw näyttää aivan Gisele Bündchenilta (enooyhtäänkade), että tuota haluan testiin.

Pohdin, voisiko se tosissaan värjätä hiukseni vaaleanpunaisiksi ja Gisele sanoi, että no kyllä voi!


Ja niinhän se värjäsi, vaikka olin hyvin skeptinen. Harva sävyte-nimeä kantava voide nimittäin tarttuu värjäämättömiin hiuksiin. Nettisivuilla kuitenkin lukee, että sävytettä voidaan käyttää niin tummiin kuin kirkkaan vaaleisiinkin hiuksiin. 

Mikään aiemmin kokeilemistani sävytteistä ei kuitenkaan ole tarttunut hiuksiini näin hyvin. Pinkki sävy tarttuisi tottakai vielä paremmin käsiteltyihin ja vaalennettuihin hiuksiin, mutta en todellakaan uskonut, että väri tarttuisi omiin, hyvin lasimaisiin hiuksiini näin hyvin.

Tässä sävy seuraavana päivänä yhden pesun jälkeen:


Biozellin Color Mask -sävytteitä on saatavilla montaa eri sävyä, kuten kirkkaanpunaista, oranssia, ruskeaa, hopeaa ja maitokahvia. Sävyjä voidaan myös sekoitella, kuten Biozellin nettisivuilla lukeekin.

Saat vaaleisiin hiuksiin trendikkään Strawberry Blonde -sävyn sekoittamalla Cappuccino- ja Mandarin -sävyjä hoitoaineen joukkoon seuraavasti: 

 • 1 osa Cappuccino-sävyä 
 • 1 osa Mandarin-sävyä 
 • 6 osaa hoitoainetta
Yllä mainittu ohje toimii varmasti värjättyihin ja hieman huokoisiin hiuksiin. Sen sijaan ensin testaamani hoitoainesekoitus ei tarttunut hiuksiini juuri ollenkaan, vaan laitoin värin sellaisinaan hiuksiini ja annoin vaikuttaa noin 20-30 minuuttia. 

Yritin olla värin levityksessä huolellinen, mutta työskentelin ilman kääntyvää peiliä. Tästä syystä väriä ei tarttunut ihan taaimmaisiin hiuksiin, kun en sitä sinne kunnolla tainnut pistääkään. Plus väri tietysti sotki aika paljon, joten en sen kummemmin voinut kulkea kämpässä peililtä toiselle.


Sävy on aika pitkäkestoinenkin. Minulla on aiempaa kokemusta oransseista moussesävytteistä, jotka lähtivät noin kolmessa pesussa pois. Niitä myytiin joskus 90-luvun loppupuolella. Olin ihan koukussa noihin sävytteeisiin, joten harmittaa vieläkin, että niiden myynti lopetettiin. Tästä syystä Biozell Color Mask = <3. Sävy pysyi päässäni hennon vaaleanpunaisena vielä noin kymmenen pesukerran jälkeenkin ja nyt siitä on jäljellä vain pieni Strawberry Blonde -sävyinen häivähdys. 

Ja tässä sävy 31.1.2014. Pesin hiuksiani tarkoituksella päivittäin, sillä halusin saada värin haalentumaan nopeasti töiden takia. 

IMG_5463 copy

Aion ihan varmasti testata joka ikisen sävyn, mitä valikoimista löytyy. On hienoa löytää toimiva sävyte, joka lähtee vielä pesussa pois. Tämä on täydellinen vaihtoehto kestovärille ja ainaiselle juurikasvulle.

Ps. Shoppaile kosmetiikkaa *Kicksin valikoimista Black Week -tarjoukset mielessä pitäen! 

t. Enni

* Tuote saatu blogin kautta Biozelliltä.

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Niin tota siis ois myös hopeana! Niin makee ja suloinen kuin tuo pinkki onkin, taidan testata ensin hopeaa, kunhan jostain käsiini tuota saan. Ehkä kesällä sitten pinkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä on ihan luonnollisiakin sävyjä. En osaa sanoa vielä, miten ne tarttuvat, en ole ehtinyt itsekään testata. Toivotaan, että toimisi! Joo kesällä! ;)

   Poista
  2. Nice! Kerro sitten, miten toimii. Mullakin tais itse asiassa olla joku hopea tuolla vielä odottelemassa testiä!

   Poista
 2. Voi kunpa se olisi toiminut mullakin yhtä hyvin. Testasin luumunsäyä, ja tässä tulos: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/12/keltaiset-puuhelmet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoitko kuiviin hiuksiin ja kauanko vaikutti? Sulla on mun mielestä aika tumma pohjaväri, joten se varmaan tekee siihen vain sellaisen vivahteen. Nettisivuilla luki: "Tummissa hiuksissa Plum-sävy saa aikaan violetin vivahteen ja vaaleammissa hiuksissa sävy on kirkkaampi violetti."Mutta siis vähän samalta se mun pinkki näytti kun tein sen hoitoainesekoituksena, ei melkein yhtään tarttunut kiinni. Sitten kun laitoin suoriltaan, niin jämähti.

   Poista
  2. Laitoin kosteisiin sellaisenaan ja vaikutti pidempään kuin oli ohje. Kuivana saattaisi tarttua pidempään mutta levitys on hankalampaa.

   Poista
  3. Joo huomaan ainakin itse eron, jos laittaa kosteisiin. Ei enää imase sävyä yhtä hyvin kuin kuivana. No kannattaa vielä joskus kokeilla! :)

   Poista
 3. Pinkki näyttää kyllä todella hyvältä sinulla! Noita näytti olevan näköjään myös tummille hiuksille soveltuvia, joten täytynee hankkia itsekin testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo niitä löytyy paljon eri sävyjä, testiin vaan :)

   Poista
 4. Aika magee! Mitäköhän se tekisi blondatussa tukassa, jäisi lähtemättömästi kiinni... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No se siinä voi olla vaarana. Mulla saattaa olla joitain ihan olemattomia raitoja tehty vaalennusgeelin avulla, mutta aika hyvin lähtenyt silti pois ympäri hiuksia yhtä lailla. Kanattaa testata pieni suortuva ja katsoa, miten käyttäytyy 2 viikon aikana. :)

   Poista
 5. Hei Enni! Munkin nimi on Enni!

  VastaaPoista
 6. Toimisko punanen Biozel vaalean-ruskeisiin hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh en osaa sanoa. Kuinka tummat? Kyllä se varmaan jonkin verran tarttuu, muttei se kirkkaaksi varmastikaan tule, koska sehän olisi mahdotonta. Vaalean värjää parhaiten.

   Poista
 7. No hitsi! Olen saanut kasvatettua oman värin ja joskus tekisi mieli laittaa pinkkiä raitaa. Jos tuo todellakin pysyy, niin pitääpä ostaa. Minulla on aika vaalea tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä värjää! Tietysti mitä vaaleampi oma väri on, sen vaaleanpunaisempi väristä tulee. Tummemmassa tukassa väri on tummanpinkki. Mutta hei, jos punainen kiinnostaa, niin tämä toimii! Tai raitana ehkä hieman hankala, mutta mä olen käyttänyt näitä jo viikon. Teen siitä kohta videon. http://www.biozell.fi/colormask-savyttavat-tyvisprayt.html !!

   Tsekkaa mun instagramissa: https://instagram.com/enninkengissa/ kolmanneksi uusin kuva (25.10.2015)

   Poista
 8. lähteekö toi kuitenkin pois niin että ei jää enää häivähdystäkään sävystä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mun hiuksista on kaikki sävyt lähteneet aina. Kannattaa katsella postauksia, missä mun hiukset näkyy! :D

   Poista
  2. Mutta toki on yksilöllistä kuinka kauan sävyä vielä näkyy. Sininen lähti noin 3-4 viikossa.

   Poista
  3. Ai oikeastiko sininen lähti 3-4 viikossa? Pesitkö joka päivä hiuksia? Ja laitoitko koko hiuksiin sinistä?

   Laitoin nimittäin yhden sinisen raidan tuolla mikä nyt leviää viereisiin hiuksiin jotka näyttää vihertäviltä, ja laitoin loppu hiuksiin sekoituksen missää oli oikeasti vain 3 ihan tosi pientä pilkkua sinistä ja loput oli silver sekä vain tavallista hoitoainetta.

   Nyt hiukset näyttää ikään kuin vihertäviltä... :D

   Poista
  4. Yritin kirjoittaa kommentin mutta ei vissiin mennyt perille... Uudestaan siis :D
   Laitoitko siis sinistä koko hiuksiin ja lähti oikeasti 3-4 viikossa? Ja pesitkö joka päivä hiuksia? Koska laitoin sinistä vähän ja sanotaan vaan että pienempi katastrofi jonka haluan pois :D

   Poista
  5. Laitoin koko päähän,mulla oli ennestään omaa väriä hiuksissa, eli hiukset aika hyvässä kunnossa (ei kauhean huokoiset). Jos olisi ollut blondattu tukka, niin väri olisi tarttunut paremmin.

   Mun hiuksista kuitenkin lähti. Pesin kyllä hiuksia melkein päivittäin, koska oli koko sen ajan espanjassa, uin paljon kloorivedessä ja olin auringossa paljon. Jos pinkkiin väriin vertaan, niin se lähti noin 3viikossa kokonaan, sininen lähti latvoista lopulta kokonaan, mutta kesti ihan hieman kauemmin.

   Tein muistaakseni sinisestä hiusväristä mixin, eli about 1/3 sinistä, loput hoitoainetta JA laitoin muistaakseni sekaan myös hieman punaista taittamaan keltaisuutta/vihertävyyttä. Mutta kyllä ne suoravärejä ovat, eivät siis periaatteessa voi mitenkään kai jäädä hiuksiin lopullisesti? Mutta en mene takuuseen, tiedän kokemuksen vain värjäämättömistä hiuksista. :D

   Poista
  6. En tiedä onko tästä kommentista enää hyötyä, kun on vanha postaus mutta kuitenkin :D

   Syy miksi tukastasi tuli vihreä, johtuu todennäköisesti siitä, että hiuksesi ovat liian keltaiset. Miettikää mitä käy kun laittaa sinistä ja keltaista vesiväriä sekaisin :D tulee vihreä - ja sama pätee hiuksissa :)

   Poista
  7. Kiitos kommentistasi! mmh en osaa sanoa, hiuksiani ei ole värjätty, mutta käytän aika paljon hopeashampoota muutenkin taittamaan keltaisuutta. Eli en osaa sanoa, johtuiko siitä. Todennäköisesti!

   Poista
  8. Ylempi kommenttini oli tarkoitettu lähinnä Necille :)

   Mutta jos omat hiuksesi ovat keltaiset, kannattaa valita violettiin taittava hopeashampoo yms, niin ei tule vihreää. Oranssiin tukkaan taas sinistä. Ja vihreään tukkaan kannattaa laittaa kuparia, ei punaista. :)

   Poista
  9. Kiitos taas kommentistasi. Ahaa ok! :D Hankalaa, kun ei voi vastata tietyn kommentin alle, vaan näyttää tulevan ketjuna.

   Poista
 9. Luuletko että tuo Plum sävy tarttuisi värjättömiin ja vaalean ruskeisiin hiuksiin?

  VastaaPoista
 10. Mul on tumman kullan värinen tukka ja haluisin värjätä punaseks just sävytteellä nii et se lähtee kans pois. Rupes vaan arveluttamaan et näkyyks se kunnol?

  VastaaPoista
 11. Ihana väri, pitää itsekin kokeilla:)
  Tosi hyviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli kyllä piristävä! Juuri viime viikolla pinkkiä taas oli päässä, nyt häivähdys vaalean lilaa. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös