Siirry pääsisältöön

Testissä: Biozell Color Mask Rasberry

Tuotteet saatu PR-lahjaksi / Mainos. Julkaisu sisältää kaupallisia linkkejä

Vihdoin löytyi aikaa kirjoitella tänne joulutukastani. Luojaahan tässä tekisi mieli kiitellä Biozell Professionall Color Mask -hoitonaamion ansiosta, mutta ehkä kiitos kuuluukin Biozellille itselleen (ja lemppari PR-toimistolle, eli Marsaana Communicationsille, joka antoi sävytettä testiin).

Muistan vieläkin sen päivän, kun piipahdin toimistolla ja näin pinkkiä väriä uhkuvan sävytetuubin hyllyssä. Sanoin Marsaanan työntekijälle, joka btw näyttää aivan Gisele Bündchenilta (enooyhtäänkade), että tuota haluan testiin.

Pohdin, voisiko se tosissaan värjätä hiukseni vaaleanpunaisiksi ja Gisele sanoi, että no kyllä voi!


Ja niinhän se värjäsi, vaikka olin hyvin skeptinen. Harva sävyte-nimeä kantava voide nimittäin tarttuu värjäämättömiin hiuksiin. Nettisivuilla kuitenkin lukee, että sävytettä voidaan käyttää niin tummiin kuin kirkkaan vaaleisiinkin hiuksiin. 

Mikään aiemmin kokeilemistani sävytteistä ei kuitenkaan ole tarttunut hiuksiini näin hyvin. Pinkki sävy tarttuisi tottakai vielä paremmin käsiteltyihin ja vaalennettuihin hiuksiin, mutta en todellakaan uskonut, että väri tarttuisi omiin, hyvin lasimaisiin hiuksiini näin hyvin.

Tässä sävy seuraavana päivänä yhden pesun jälkeen:


Biozellin Color Mask -sävytteitä on saatavilla montaa eri sävyä, kuten kirkkaanpunaista, oranssia, ruskeaa, hopeaa ja maitokahvia. Sävyjä voidaan myös sekoitella, kuten Biozellin nettisivuilla lukeekin.

Saat vaaleisiin hiuksiin trendikkään Strawberry Blonde -sävyn sekoittamalla Cappuccino- ja Mandarin -sävyjä hoitoaineen joukkoon seuraavasti: 

 • 1 osa Cappuccino-sävyä 
 • 1 osa Mandarin-sävyä 
 • 6 osaa hoitoainetta
Yllä mainittu ohje toimii varmasti värjättyihin ja hieman huokoisiin hiuksiin. Sen sijaan ensin testaamani hoitoainesekoitus ei tarttunut hiuksiini juuri ollenkaan, vaan laitoin värin sellaisinaan hiuksiini ja annoin vaikuttaa noin 20-30 minuuttia. 

Yritin olla värin levityksessä huolellinen, mutta työskentelin ilman kääntyvää peiliä. Tästä syystä väriä ei tarttunut ihan taaimmaisiin hiuksiin, kun en sitä sinne kunnolla tainnut pistääkään. Plus väri tietysti sotki aika paljon, joten en sen kummemmin voinut kulkea kämpässä peililtä toiselle.


Sävy on aika pitkäkestoinenkin. Minulla on aiempaa kokemusta oransseista moussesävytteistä, jotka lähtivät noin kolmessa pesussa pois. Niitä myytiin joskus 90-luvun loppupuolella. Olin ihan koukussa noihin sävytteeisiin, joten harmittaa vieläkin, että niiden myynti lopetettiin. Tästä syystä Biozell Color Mask = <3. Sävy pysyi päässäni hennon vaaleanpunaisena vielä noin kymmenen pesukerran jälkeenkin ja nyt siitä on jäljellä vain pieni Strawberry Blonde -sävyinen häivähdys. 

Ja tässä sävy 31.1.2014. Pesin hiuksiani tarkoituksella päivittäin, sillä halusin saada värin haalentumaan nopeasti töiden takia. 

IMG_5463 copy

Aion ihan varmasti testata joka ikisen sävyn, mitä valikoimista löytyy. On hienoa löytää toimiva sävyte, joka lähtee vielä pesussa pois. Tämä on täydellinen vaihtoehto kestovärille ja ainaiselle juurikasvulle.

Ps. Shoppaile kosmetiikkaa *Kicksin valikoimista Black Week -tarjoukset mielessä pitäen! 

t. Enni

* Tuote saatu blogin kautta Biozelliltä.

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Niin tota siis ois myös hopeana! Niin makee ja suloinen kuin tuo pinkki onkin, taidan testata ensin hopeaa, kunhan jostain käsiini tuota saan. Ehkä kesällä sitten pinkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä on ihan luonnollisiakin sävyjä. En osaa sanoa vielä, miten ne tarttuvat, en ole ehtinyt itsekään testata. Toivotaan, että toimisi! Joo kesällä! ;)

   Poista
  2. Nice! Kerro sitten, miten toimii. Mullakin tais itse asiassa olla joku hopea tuolla vielä odottelemassa testiä!

   Poista
 2. Voi kunpa se olisi toiminut mullakin yhtä hyvin. Testasin luumunsäyä, ja tässä tulos: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/12/keltaiset-puuhelmet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoitko kuiviin hiuksiin ja kauanko vaikutti? Sulla on mun mielestä aika tumma pohjaväri, joten se varmaan tekee siihen vain sellaisen vivahteen. Nettisivuilla luki: "Tummissa hiuksissa Plum-sävy saa aikaan violetin vivahteen ja vaaleammissa hiuksissa sävy on kirkkaampi violetti."Mutta siis vähän samalta se mun pinkki näytti kun tein sen hoitoainesekoituksena, ei melkein yhtään tarttunut kiinni. Sitten kun laitoin suoriltaan, niin jämähti.

   Poista
  2. Laitoin kosteisiin sellaisenaan ja vaikutti pidempään kuin oli ohje. Kuivana saattaisi tarttua pidempään mutta levitys on hankalampaa.

   Poista
  3. Joo huomaan ainakin itse eron, jos laittaa kosteisiin. Ei enää imase sävyä yhtä hyvin kuin kuivana. No kannattaa vielä joskus kokeilla! :)

   Poista
 3. Pinkki näyttää kyllä todella hyvältä sinulla! Noita näytti olevan näköjään myös tummille hiuksille soveltuvia, joten täytynee hankkia itsekin testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo niitä löytyy paljon eri sävyjä, testiin vaan :)

   Poista
 4. Aika magee! Mitäköhän se tekisi blondatussa tukassa, jäisi lähtemättömästi kiinni... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No se siinä voi olla vaarana. Mulla saattaa olla joitain ihan olemattomia raitoja tehty vaalennusgeelin avulla, mutta aika hyvin lähtenyt silti pois ympäri hiuksia yhtä lailla. Kanattaa testata pieni suortuva ja katsoa, miten käyttäytyy 2 viikon aikana. :)

   Poista
 5. Hei Enni! Munkin nimi on Enni!

  VastaaPoista
 6. Toimisko punanen Biozel vaalean-ruskeisiin hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh en osaa sanoa. Kuinka tummat? Kyllä se varmaan jonkin verran tarttuu, muttei se kirkkaaksi varmastikaan tule, koska sehän olisi mahdotonta. Vaalean värjää parhaiten.

   Poista
 7. No hitsi! Olen saanut kasvatettua oman värin ja joskus tekisi mieli laittaa pinkkiä raitaa. Jos tuo todellakin pysyy, niin pitääpä ostaa. Minulla on aika vaalea tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä värjää! Tietysti mitä vaaleampi oma väri on, sen vaaleanpunaisempi väristä tulee. Tummemmassa tukassa väri on tummanpinkki. Mutta hei, jos punainen kiinnostaa, niin tämä toimii! Tai raitana ehkä hieman hankala, mutta mä olen käyttänyt näitä jo viikon. Teen siitä kohta videon. http://www.biozell.fi/colormask-savyttavat-tyvisprayt.html !!

   Tsekkaa mun instagramissa: https://instagram.com/enninkengissa/ kolmanneksi uusin kuva (25.10.2015)

   Poista
 8. lähteekö toi kuitenkin pois niin että ei jää enää häivähdystäkään sävystä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mun hiuksista on kaikki sävyt lähteneet aina. Kannattaa katsella postauksia, missä mun hiukset näkyy! :D

   Poista
  2. Mutta toki on yksilöllistä kuinka kauan sävyä vielä näkyy. Sininen lähti noin 3-4 viikossa.

   Poista
  3. Ai oikeastiko sininen lähti 3-4 viikossa? Pesitkö joka päivä hiuksia? Ja laitoitko koko hiuksiin sinistä?

   Laitoin nimittäin yhden sinisen raidan tuolla mikä nyt leviää viereisiin hiuksiin jotka näyttää vihertäviltä, ja laitoin loppu hiuksiin sekoituksen missää oli oikeasti vain 3 ihan tosi pientä pilkkua sinistä ja loput oli silver sekä vain tavallista hoitoainetta.

   Nyt hiukset näyttää ikään kuin vihertäviltä... :D

   Poista
  4. Yritin kirjoittaa kommentin mutta ei vissiin mennyt perille... Uudestaan siis :D
   Laitoitko siis sinistä koko hiuksiin ja lähti oikeasti 3-4 viikossa? Ja pesitkö joka päivä hiuksia? Koska laitoin sinistä vähän ja sanotaan vaan että pienempi katastrofi jonka haluan pois :D

   Poista
  5. Laitoin koko päähän,mulla oli ennestään omaa väriä hiuksissa, eli hiukset aika hyvässä kunnossa (ei kauhean huokoiset). Jos olisi ollut blondattu tukka, niin väri olisi tarttunut paremmin.

   Mun hiuksista kuitenkin lähti. Pesin kyllä hiuksia melkein päivittäin, koska oli koko sen ajan espanjassa, uin paljon kloorivedessä ja olin auringossa paljon. Jos pinkkiin väriin vertaan, niin se lähti noin 3viikossa kokonaan, sininen lähti latvoista lopulta kokonaan, mutta kesti ihan hieman kauemmin.

   Tein muistaakseni sinisestä hiusväristä mixin, eli about 1/3 sinistä, loput hoitoainetta JA laitoin muistaakseni sekaan myös hieman punaista taittamaan keltaisuutta/vihertävyyttä. Mutta kyllä ne suoravärejä ovat, eivät siis periaatteessa voi mitenkään kai jäädä hiuksiin lopullisesti? Mutta en mene takuuseen, tiedän kokemuksen vain värjäämättömistä hiuksista. :D

   Poista
  6. En tiedä onko tästä kommentista enää hyötyä, kun on vanha postaus mutta kuitenkin :D

   Syy miksi tukastasi tuli vihreä, johtuu todennäköisesti siitä, että hiuksesi ovat liian keltaiset. Miettikää mitä käy kun laittaa sinistä ja keltaista vesiväriä sekaisin :D tulee vihreä - ja sama pätee hiuksissa :)

   Poista
  7. Kiitos kommentistasi! mmh en osaa sanoa, hiuksiani ei ole värjätty, mutta käytän aika paljon hopeashampoota muutenkin taittamaan keltaisuutta. Eli en osaa sanoa, johtuiko siitä. Todennäköisesti!

   Poista
  8. Ylempi kommenttini oli tarkoitettu lähinnä Necille :)

   Mutta jos omat hiuksesi ovat keltaiset, kannattaa valita violettiin taittava hopeashampoo yms, niin ei tule vihreää. Oranssiin tukkaan taas sinistä. Ja vihreään tukkaan kannattaa laittaa kuparia, ei punaista. :)

   Poista
  9. Kiitos taas kommentistasi. Ahaa ok! :D Hankalaa, kun ei voi vastata tietyn kommentin alle, vaan näyttää tulevan ketjuna.

   Poista
 9. Luuletko että tuo Plum sävy tarttuisi värjättömiin ja vaalean ruskeisiin hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut sitä sävyä, joten en osaa sanoa. :/

   Poista
 10. Mul on tumman kullan värinen tukka ja haluisin värjätä punaseks just sävytteellä nii et se lähtee kans pois. Rupes vaan arveluttamaan et näkyyks se kunnol?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, ei välttämättä kovin vahvasti näy.

   Poista
 11. Ihana väri, pitää itsekin kokeilla:)
  Tosi hyviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli kyllä piristävä! Juuri viime viikolla pinkkiä taas oli päässä, nyt häivähdys vaalean lilaa. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt