LIDL LUPILU PÄÄSIÄISRIEHA JA TUOTEMERKIN LANSEERAUS


Palataan vielä viikon takaisiin tunnelmiin ja hienoakin hienompaan Lido-lohikäärmeen pääsiäismunajahtiin. Oli niin hienoa saada ottaa sisko ja kummipoika mukaan Lidlin Lupilu-luomulastenruokien lanseeraustilaisuuteen ja päästä nauttimaan tilaisuuden antimista yhdessä.

Lupilu-tuotteiden lanseerauksen tavoitteena oli antaa uusia vinkkejä pienten lasten ruokailuun ja helpottaa kiireisten lapsiperheiden arkea. Tilaisuudessa uutuuksista kertomassa olivat toimittaja Marja Hintikka ja kokki Meri-Tuuli Väntsi. Iloa täynnä ollut pääsiäisrieha loi ihanaa pääsiäistunnelmaa.

Tilaisuudessa pääsimme myös koristelemaan pääsiäisoksia ja nauttimaan herkullisesta buffetista. Jälkkäriksi vedettiin kummipojan kanssa mahat täyteen Lidlin suussa sulavia suklaamunia. Lidlin reilun kaupan Favorina-suklaat ovat mielestäni parhaita, joita markkinoilta löytää.

FAVORINA-SUKLAAT:

Mulla on ollut yksi 150 gramman Favorina-pääsiäispupu jemmassa jo parin viikon ajan, koska viime vuonna ne pääsivät loppumaan kotikaupungin Lidlistä pari viikkoa ennen pääsiäistä. Ja jo varmaan viitisen vuotta sitten yksi vastaava suklaapupu suli pöydälle, kun jätin sen lämpimän kevätauringon uhriksi. :D

Lidlin omien merkkien suklaat ovat kaikki jo vuoden 2017 alusta olleet sertifioituja, ja myös tänä pääsiäisenä myynnissä olevat Favorina-merkin pääsiäissuklaat sisältävät vain joko UTZ-sertifioitua tai Reilun kaupan kaakaota (Ajankohtaista Lidlissä, 9.3.2018).

Kurkkaapa myös tämä uutinen koskien Lidlin suklaita (Talouselämä 8.12.2016)


lidl-lupilu-lanseeraus-1 lidl-lupilu-lanseeraus lidl-lupilu-smoothie

LIDL LUPILU

Lidl toi kauppoihin lapsille tarkoitetun Lupilu-tuotesarjan, joka sisältää luomuruokia, vaippoja ja hoitotarvikkeita. Valmisaterioiden lisäksi valikoimiin kuuluu myös välipaloja, kuten smoothieita ja välipalapatukoita. 

Pakko nostaa tietoisuutteenne Lupilun hedelmäpatukat (+12 kk, luomu), jotka sopivat hyvin näin vähän vanhempaankin makuun. Murustamattoman vohvelin sisään on pakattu hedelmämehua, kuivattua hedelmää ja kauraa. Makuvaihtoehtoja on kolme: Omena-banaani, päärynä-banaani sekä omena-banaani-aronia.

Vohveli maistuu kielen päällä vähän samalta kuin ehtoollisleipä (hyvällä tavalla!) ja patukan sisus on makuuni juuri sopivan herkullista, muttei liian makeaa. Patukan erikoisuus on siis se, ettei se murusta, vaan sen syöminen on siistiä puuhaa, vaikka olisi reissun päällä. Tämä nyt lähinnä lapsia ajatellen.

Tiedän nyt myös mistä hankin vauvalle vaipat. Vaippoja on ollut Lidlin valikoimissa ennenkin, mutta nyt ne ovat muuttaneet Lupilu-tuotemerkin alle ja niihin on tullut uutuutena koko vastasyntyneillekin. Lidlin edullisen hintatason tuntien tulen varmaan hankkimaan näitä paljonkin. Vielä en ole kuitenkaan näitä päässyt testaamaan in action. Odotellaan vielä hetki bebeä...

lidl-lupilu lidl-favorina-suklaa lidl-lupilu-paasiaisrieha

Lupilu-tuotesarjasta löytyy myös hellävarainen pesuneste, shampoo ja kosteusvoide sekä käteviä kosteuspyyhkeitä, liivinsuojia ja vaipanvaihtoalustoja. Kosteuspyyhkeet ja pesutuotteet on myös toteutettu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Tarjolla on siis kaikkea vauvoille ja hieman vanhemmillekin lapsille. 

Ihanaa ja maistuvaa pääsiäistä kaikille ja kiitos Lidlille tapahtumasta!

t. Enni

Postauksen kuvat: Nelli Kivinen, @nellikuvaa

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös