BLOGI 10 vuotta ja TOP 10 LEMPIPOSTAUKSET


Ennin lempipostaukset

10 vuotta

Niin kävi, että kymmenen vuotta vierähti ja blogi täytti pyöreitä! Ensimmäinen ajatus tästä oli lähinnä se, että jos seuraavat kymmenen vuotta kuluvat yhtä nopeasti, niin herranjestas sitten mä olen nelikymmpinen silmänräpäyksessä. 

Vaan en vaihtaisi hetkeäkään, mikä matka tämä onkaan ollut.

Synttäreiden kunniaksi listasin mun omat lempipostaukset:

1. Miksi some koukuttaa? (julkaistu 30.5.2019)

Mun @somenainen-tili instagramissa on ehkä uusi, mutta ajatukset sen taustalla eivät. Tämä taisi olla ensimmäisiä postauksia, kun aloin kunnolla käsitellä sitä, millainen somekolikon kääntöpuoli on. Tämänsuuntaisten asioiden parissa haluaisin itse asiassa tulevaisuudessa työskennellä.

2. Miten musta tuli Lady? (julkaistu 1.1.2020)

Myös vähän kevyempiä aiheita... Tästä on riittänyt niin paljon juttua ja huumoria, että pakko jakaa uudestaan.


Ennin kengissä lempipostaukset


3. Kakkua aamupalaksi / Smoothiekakku (julkaistu 23.4.2019)

Mom hack! Tässä resepti kakkuun, jota uunituore taaperokin voi omilla synttäreillään maistella. En edes itse tajua, miten tein noin siistin kakun...

4. Hauskimmat muistot työhaastattelusta (julkaistu 5.1.2017)

Näitä oli aikanaan hauska muistella. Onko sut laitettu esim. kuvaamaan oma työhaastattelu? Tai onko sulta kysytty haastattelussa, milloin aiot hankkia lapsia (ja aiotko)? Nämä ja paljon muuta löytyy siis tästä julkaisusta.

5. Synnytyskertomukset (osa 1) (8.1.2019)

Meni melkein vuosi ennen kuin avasin synnytykseen liittyviä asioita kunnolla blogissani. Päätin kuitenkin kirjoittaa asioita ylös ihan itseänikin varten, jotta joskus voisin tulla lukemaan omia julkaisujani ja muistella, miten synnytys lopulta sujuikaan. 

Avasin näissä teksteissä (neljä kappaletta) sitä, miten päädyin sektioon, miten suunniteltu sektio eteni sekä millaisia kauhunsekaisia hetkiä lapsen kanssa tuli koettua sairaalassa. 

Kyseessä ei käsittääkseni ollut mitään normaalista poikkeavaa, mutta tuoreelle ensiäidille aika hurjia juttuja kuitenkin. Kannattaa siis tutustua näihin!

6. Eroon silmälaseista - Smile-laserleikkaus (julkaistu 28.5.2016)

Tämä postaussarja, joka käsitteli Smile-laserleikkauksen jälkeistä toipumisprosessia, on ollut yksi blogini luetuimmista. Sarjassa pohdin avoimesti ja rehellisesti leikkauksen hyviä ja huonoja puolia, sekä sitä, miksi alunperin leikkaukseen päädyin. Kannattaa lukea, jos olet tällaista miettinyt.

Sarjaan kuului postaukset 


ennin kengissä lempipostaukset


7. Missä asennossa nukut ja 20 muuta kysymystä (julkaistu 12.11.2017)

Voisin listata tähän miljoona Espanja-aiheista postausta, mutta päädyin laittamaan tämän. Käykää lukemassa Espanjajutut oman tagin alta täältä. Sitä ennen voitte lukaista tämän authorin infopläjäyksen. 

8. Meille tulee minipossu (julkaistu 1.1.2017)

Jo perinteeksi muodostuneet aprillipäivän julkaisut blogissani ovat aina olleet mitä herkullisempia ainakin omasta mielestäni ja niitä olen usein suunnitellut viikkojakin. Minipossuun tein myös paljon taustatutkimusta, joten kiitos ehkäpä sen, tähän(kin) moni seuraaja meni! :D 

9. Bicester village outlet (julkaistu 23.10.2013)

Henkeen ja vereen Harry Potter -fanina tämä Lontoon reissu oli the best thing ever! Julkaisussa myös juttua Bicester village -outletista!

10. PINK HAIR (julkaistu 24.12.2014)

Tämäkin blogin suosituimpia postauksia. Pinkit hiukset oli <3 ja tulevat aina olemaan. Tästäkin jo kuusi vuotta, jestas.

Käykää lukemassa Instagramin puolelta muisteluita vuosien varrelta sekä millä muulla tavoin vaikutan nykyään sosiaalisessa mediassa. Iso kiitos vielä joka ikiselle sivuilla ikinä vierailleelle tai minua jollakin tavalla tukeneelle ihmiselle. Ilman yleisöä ei olisi tätä blogiakaan. 

Siispä kiitos, kiitos! <3

t. Enni


Kommentit

Lue myös