Otan käyttöön Ladyn arvonimen

Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Ostamalla suosittelemiani tuotteita näiden linkkien kautta tuet blogini toimintaa myös jatkossa. 

lady Enni - Ennin kengissäKUTSU MUA LADYKSI

Ajattelin vaan tulla kertomaan, että tästä päivästä eteenpäin haluan, että mua puhutellaan nimellä Lady Enni-Liisa. Olen saattanut mainitakin, että ostin viime kesänä palan maata Skotlannin ylämailla sijaitsevan Dunans Castlen linnan tiluksilta. Tästä hyvästä sain käyttööni arvonimen Lady of Chaol Ghleann, josta en sittemmin ole vielä hirveästi pitänyt meteliä.

Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että aika on oikea Ladyna olemiseen. Olenhan aina ollut kiinnostunut siniverisistä ja lapsestakin asti haaveillut prinsessan ammatista ja linnassa asumisesta. Joten miksi ei...

Eli juu, tästä eteenpäin minua saa siis puhutella arvonimelläni. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!


Terkuin:

Lady Enni-Liisa Mörk of Chaol Ghleann


Ps. Kivaa aprillipäivää! Mutta jos sinäkin kuitenkin haluat lunastaa Ladyn tai Lordin epävirallisen arvonimen ostamalla palan maata Skotlannista, niin *kurkkaapa tämä! Näin sustakin voi tulla Lady. :) Ja jokainen voi siitä sitten päätellä, miten virallinen titteli on. :D

*Julkaisu sisältää kaupallisia linkkejä!

Kommentit

 1. Mistä moinen ”päähän pisto” ostaa maata :)? Kyllä itsellenikin kelpaisi lady arvonimi :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin olla lady! Ostamalla palan maata Skotlannista saa kuvainnollisesti käyttää titteliä Lady :DDD Kurkkaa postauksen loppu!

   Poista
  2. No jopas! Harmi kun maat oli loppu :DD

   Poista
 2. Minua pitää kutsua madameksi. T: Yrjö Jooseppi

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen passiin saa kirjoittaa.. Ei välttämättä Suomessa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös