PINK HAIR

Mä sitten menin ja värjäsin pään pinkiksi. Nautin nyt jokusen aikaa tästä voimakkaasta väristä, sillä vaikka tavoitteena oli haalea pinkki, tuli tästäkin aika hauska. Sopii hyvin ainakin asukuviin ja muutti kertaheitolla ilmettä. Enkä edes saanut mitenkään kummaksuvia katseita Jumbossa. Sen lisäksi päivän suurinta riemua oli bongailla muita pinkkitukkaisia lähiseudun muukalaisia.


Jos haluatte halvalla pikaisen piristyksen arkeenne, kannattaa kokeilla räväkkää hiusväriä; tekee nimittäin ihmeitä myös mielialalle. Ainakin tämä Biozellin hoitava sävyte toimi (saatu blogin kautta) ja on kokeilemisen arvoinen tuote. Väriä jäi uupumaan ainoastaan alimmaisista hiuksista, sillä ne eivät ole nähneet aurinkoa muutamaan vuoteen, enkä ole värjännyt niitä = eivät siis ole yhtä vastaanottavaisia sävytteille. Muuten mulla on oma väri päässä ja sävy tarttui näin hyvin. 

Seuraavaksi testaan ihan varmasti luonnollisempiakin sävyjä, mutta ostan kyllä yhden pinkin varastoon varmuuden vuoksi. Kestovärihän tämä ei ole, vaan sävyn pitäisi häipyä 6-8 pesun jälkeen.
Pinkki olkoon mun joulun väri. Kiitos kaikille ihanista kommenteista Instagramin ja Facebookin puolella! Sinne vaan muutkin seurailemaan, niin pysytte ajan tasalla. 

Nyt olisi aika toivottaa kaikille hauskaa joulua. Muistakaa nauttia ja syödä hyvin! ;)

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Wau!! Ihan mielettömän upea! <3 Alkaa taas vähän poltella itsekin värjätä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha kannattaa! Tää on jo aika paljon vaalentunu, huomenna aletaan olla varmaan jo aika vaaleanpunasessa. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös