Huuliin täytettä?

Eilisen asua, vihdoin järkkärikuvia! Otin itselaukaisimella pari kuvaa kamera hedelmäkorissa (?!). Kyllä tämä puhelimella otetut kuvat voittaa.

Päällä oli viime joulun aikoihin ostettu Kappahlin pitsipaita, jonka olin näköjään unohtanut kaappiini noin koko vuodeksi. Eilen vasta katsoin, että mikä tämä paita on ja olin että eikä! No onneksi löysin sen nyt, sillä sehän sopi täydellisesti niin kouluun kuin myös illan pikkujouluihin.

IMG_2162 copy IMG_2150 copy

Kävin siis illalla Dazzling Beauty Studion pikkujouluissa ja näin kuinka siellä pistettiin eräälle naiselle Restylanella huuliin täytettä! Oli aika hurjan näköistä, vaikka laitettava olikin sitä mieltä, että oli pelännyt ihan turhaan hoitoa. Näin myös miten "sibeliukset" ja poskien syvät uurteet häipyivät kirjaimellisesti silmissä.

Mitä mieltä te olette Restylane-pistoshoidoista? Sehän ei ole hermomyrkkyä, kuten Botox. Restylane koostuu hyaluronihaposta, jota kehosta löytyy jo itsestään. Aine mm. sitoo vettä. Itse en silti näe, että menisin ikinä laittamaan mitään täyteainetta kasvoihini, mutta mistäpä tuon tietää enää muutaman kymmenen vuoden päästä. Suurin osa tuollakin eilen oli keski-ikäisiä naisia ja he olivat hyvin kiinnostuneita kyseisistä hoidoista. Itse ryppyjen siloittaminen kesti kaikissa demoissa noin 5-10 min (huulet 10-15 min) ja aineen pitäisi kestää ihossa puolesta vuodesta vuoteen. Onhan ne aika hintavia hoitoja, mutta kuulemma se johtuu tuon aineen hinnasta.

Kuten näkyy, ovat munkin ylähuulet aika epäsymmetriset. Testasin eilen huvikseni peilin edessä, miltä näyttäisin, jos huuliini laitettaisiin täytettä. No sanotaan, että en näyttänyt kovin hyvältä, vaan musta tulisi saman tien ankka! 

IMG_2152 copy IMG_2174 copy IMG_2160 copy

Onko joku muuten ottanut huuliinsa täytettä? Minä ja mun ystäväni ollaan kovin kiinnostuneita näkemään voiko huulien täytöllä saada aikaan niin luonnollista lopputulosta, että tulosta ei juuri edes huomaa? Siis, että kyseessä on puhtaasti epäsymmetrisyyden korjaaminen, eikä ankka.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. En ole laittanut täytettä. Haluaisin kyllä paksummat huulet, mutten ole tainnut koskaan nähdä luonnollisia lopputuloksia, kun olen nähnyt muiden laittavan täytettä. Eli itselläni ei ole mitään huulien täyttämistä vastaan, mutta niin harvoin olen nähnyt oikeasti kauniita lopputuloksia :( Eihän tuo tietysti mikään pysyvä muutos ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sehän siinä on, että jos kokeilee, se ei ole lopullinen. Mä itse olen nähnyt todella luonnolliset, en vieläkään usko, että yhden naisen huulissa on täyteainetta. Tosin sekin riippuu siitä, että ne ovat luonnostaan jo vähän isommat, eli ero ei näy niin paljon. Pienissä huulissa pienikin muutos muistuttaa tosi helposti ankkaa, mutta saahan sitä täyteaineen määrääkin säädeltyä. Eli laittaako puoli milliä vai millin...

   Mutta joo en tiiä :D

   Poista
 2. Vähän jo säikähdin tuota postauksen otsikkoa, että oletko sä harkitsemassa huulifillereitä... :D Itse ei kyllä näin parikymppisenä houkuta moinen, ja niitä täysin överiksi vedettyjä ankkahuulia on tullut nähtyä niin paljon, että mulla taitaa olla melkoiset ennakkoluulot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep samma här! Tosin kukin tavallaan, ja jokainenhan saa tehdä mitä haluaa. Luin juuri Cosmosta Reckless Loven laulajan haastista ja hän sanoi, että ei se periaatteessa eroa ripsipidennys ja hiustenvärjäys -buumista. Että miksi brune haluaa olla blondi yms. Näyttääkseen paremmalta. Eli missä siis on raja, minkä kukin kokee kauniina :D

   Mutta joo, en harkitse itselleni haha!

   Poista
 3. en suosittele tuota restylanea. kaikkialla sanotaan että sillä ei ole haittavaikutuksia ja että sitä löytyy kehostamme itsestään täten se on "luonnollista".. Minun äitini otatti juuri tätä restylanea ja hänellä valahti alahuuli toiselta puolelta pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai kuulostaa pahalta. Tiedätkö tapahtuiko piikitysvaiheessa jotain väärää? Tuohan kuulostaa siltä, että isketään piikki suoraan johonkin hermoon? Eikös tuollainen aine pakostikin lähde kehosta pois aineenvaihdunnan mukana? Restylaneahan saa pistää vain alan ammattilaiset (sairaanhoitajat tms.?)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös