Piece of Hair - Pikameikki ja -kampaus

Sisältöyhteistyö

Moni ihminen kehui viime viikonlopun juhlakampaustani jo täällä blogin puolella kuin myös Indiedaysin järjestämässä Blogger's Inspiration Day:ssa ja Inspiration Blog Awardseissa, joihin kampaus alunperin olikin tarkoitettu. Kävin Citycenterin ja Piece of Hairin yhteistyön tiimoilta aamulla kampaajalla ja samalla myös pikasilmämeikissä. Piece of Hair on Citycenterin 3. kerroksesta löytyvä kauneussalonki, jossa niin naiset kuin miehetkin saavat yksilöllistä hiusmuotia. Paikan päältä saa myös hiustenpidennyksiä, ripsipidennyksiä (Xtreme lashes) ja manikyyrejä (Opi-gelcolor kestolakkaus). Lisää tietoa löytyy liikkeen nettisivuilta.

Piece of Hairin parasta antia on Style Minute Lab -palvelu, jossa asiakas voi lyhyelläkin varoitusajalla (tai kokonaan ilman varausta) käydä hemmottelemassa itseään pikakampauksella, esim. ennen palaveria tai juhlia. Style Minute Labissa saa valittavakseen neljästä eri kampausvaihtoehdosta mieluisimman (esim. kesto 20 minuuttia / 20 €) ja kampaukset vaihtuvat kausittain.

Toinen mielenkiintoinen palvelu on pikameikki, eli jos haluaa ennen tapahtumaa käydä pikaisesti kaunistautumassa, niin täällä se on mahdollista. Näin pikkujouluaikana tämä kannattaa pitää mielessä, sillä hinnat eivät huimaa päätä. Huom! Opiskelijat saavat kaikista palveluista ma-to klo 12-15.00 välisenä aikana -15 % alennusta, mutta tämä ei koske Style Minute Labia. Liike on muuten avoinna viikon jokaisena päivänä!

IMG_7237 copy
new
IMG_7261_new
IMG_7301_new

Citycenterin Piece of Hairille mun hiukset olivat ihan piece of cake. Sain jumalaisen kauniin toispuoleisen kiharapehkon, joka kesti hyvänä aamusta iltaan. Lopputuloksessa halusin pyrkiä Blake Livelylle tyypillisiin loiviin kiharoihin ja aika samalta kampaus illalla näyttikin. Hiusten ohella kävin myös pikasilmämeikissä ja niihin meikattiin hyvin yleinen kaunis silmämeikki nestemäisillä rajauksilla.

Koska kampauksen piti kestää iltaan asti, tehtiin se tarkoituksella vähän överiksi. Kampauksen oli tarkoitus loiventua iltaa varten ja niinhän siinä tietysti kävikin. Tosin olin hyvin yllättynyt, että mulla vielä ylipäätään oli kiharat hiukset illalla, sillä tämä oli ehkä ensimmäinen kerta, kun hiusten kampaus pysyi hyvänä 12 tuntia. En edes parannellut kampaustani illan aikana.

Ensin minulle tehtiin kiharat ja sen jälkeen halusin vielä radikaalin sivujakauksen tupeerauksella. Kampaus oli ns. yhdistelmä neljästä eri vaihtoehdosta pehmeät kiharat / viettelevästi sivulla. Yhteensä kampauksen teko vei muistaakseni noin 25 minuttia, eli tällöin sen hinnaksi olisi tullut 25 euroa. Vertailun vuoksi kuuntelin vähän muiden juhlissa olleiden kokemuksia hinnoista ja monilla kampauksen hinta (kiharat) maksoivat viidestäkympistä ylöspäin. Eli jos mun suhteellisiin pitkiin ja paksuihin hiuksiin saa kiharat alle puolessa tunnissa, niin ei paha!

IMG_7238 copy
IMG_7259
IMG_7260
IMG_7269

Piece of Hair käyttää meikkipalveluissaan Jane Iredalen mineraalimeikkejä, jotka eivät olleet mulle entuudestaan tuttuja. Ainakin silmämeikkini kesti hyvänä pitkään, eli kyseessä on varmasti laadukas meikkisarja. Valittavana oli paljon erisävyisiä luomivärejä poskipunista ja aurinkopuutereista puhumattakaan. Alemman kuvan palettia käytettiin muistaakseni mun silmämeikkiin ainakin tuon vaalean sävyn osalta.

Meikissä meni noin 20 minuuttia ja siihen kuului luomiväri, rajaukset ja ripsiväriä alaripsiin. Meikkituolissa istuessani meikki ei valmiina näyttänyt vielä ihan niin tummalta kuin halusin, joten luomiini lisättiin vielä vähän tummempaa sävyä. Kun nousin penkistä ja menin peilaamaan kunnolla, huomasin, että olihan siitä tullutkin aika tumma (valo varmaan ensin vähän vääristi). Mutta tumma & utuinen silmämeikki sopii mulle. Sovittiin myös minua meikanneen henkilön kanssa, että voin illalla vielä vähän vahvistaa meikkiä, sillä päivätilaisuuteen kovin tumma silmämeikki olisi ollut sekin vähän liikaa.

IMG_7263
IMG_7280
IMG_7275
IMG_7255 copy
IMG_7272

Katsokaa nyt tuota kiharapehkoa! Mä katsoin tätä kuvaa ensin, että no nyt näyttää hiukset tuuheilta ja pitkiltä, vaikka kiharat niitä aina lyhentääkin. :)

IMG_7300
IMG_7296
IMG_7290
new2
IMG_7283
IMG_7305
IMG_7289
IMG_7282

Todiste illalta lähes seitsemän tuntia myöhemmin: Kampaus oli sellainen kuin halusin. Itstehtynä tällainen kampaus olisi kadonnut kahdessa tunnissa. Kiharat tehtiin suoristusraudalla ja niihin suihkutettiin ainoastaan kampausnestettä ennen kihartamista. Lopuksi kiharat kiinnitettiin kevyesti lakalla. Piece of Hair käyttää muuten Redkenin tuotteita. Mitään muita tuotteita ei käytetty ja hiukset olin pessyt aiemmin edellisenä iltana (ilman hoitoainetta).

indiedays

Pauli Siuruainen / Olympus: Kuvassa Ansku ja minä

new1

Toivottavasti olen nyt saanut välitettyä teille sen, että ihan aidosti ja oikeasti suosittelen tätä muillekin. Tämä on vaihtoehto vähentää stressiä ennen tärkeitä juhlia ja vieläpä suhteellisen edullisesti. Tämä oli toinen kerta, kun kävin Style Minute Labissa ja molemmilla kerroilla kampauksen teko on kestänyt noin 20-25 minuuttia. Kun tulos on ollut näinkin hyvä, en voi olla mitään muuta mieltä kuin että well done.

Käykää ja kokeilkaa itse joskus! Lisää tietoa löytyy Piece of Hairin nettisivuilta.

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Piece of Hairin ja Citycenterin kanssa.

Kommentit

Lue myös