Cocon pennut

Vielä on pikkuisilla silmät kiinni. Mitään muuta ne eivät tee kuin nuku ja vieraile säännöllisin väliajoin maitobaarilla. Katsotaan, josko ne silmät sieltä ensi viikonloppuna aukeaisivat. Painoa on tullut kohta tuplat, sillä ovathan pennut jo huomenna viikon ikäisiä! Mamikin uskaltaa jo välillä lähteä katselemaan maailmaa olohuoneeseen ja keittiöön, mutta vähän väliä pitää käydä silti tarkistamassa ovatko kaikki pennut vielä tallella. 

IMG_3330 copy
IMG_3334 copy
IMG_3303 copy
IMG_3328 copy
IMG_3312 copy

Jokainen pentu on persoonallinen. Sitä joko ollaan täysin mustia, omataan pieni valkoinen parta tai tassujen pohjat ja kynnet ovat valkoisia. Kutsumme pentuja numeroilla ykkönen, kakkonen, kolmonen yms., mutta muutama on jo saanut toisenlaisenkin kutsumanimen. Rääpäle, joka syntyi neljäntenä, oli syntyessään kaikista pienin, mutta ottaa hyvää vauhtia ykköstä kiinni. Kolmonen oli pentueen isoin poika, joten siitä nimi Big Boy.

Pahasti pelkään, että Rääpäle on valloittanut perheen sydämen...

IMG_3306 copy
IMG_3324 copy
IMG_3322_copy
IMG_3319 copy
IMG_3331 copy
IMG_3318 copy
IMG_3375 copy

Tänään on kuitenkin tiedossa ohjelmaa, sillä myöhemmin iltapäivällä lähden S:n kanssa Nälkäpeli Vihan Liekit -gaalanäytökseen Helsinkiin. Pukukoodiksi oli ilmoitettu nälkäpelin hengessä, mutta itse taidan pukea ihan vain jotain sellaista ylle, minkä vesisade kestää. Liikkeellä ollaan nääs pyörällä. Hauska silti nähdä, miten muut panostavat.

Nyt lähden vielä paijaamaan pikkuisia. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Aivan lähes luvattoman suloisia pieniä!!!
  Menikö Cocon synnytys hyvin?
  Juuri yritän pyristellä hauvavuva-kuumetta vastaan, mutta noita kuvia katsellessa se on suorastaan törkeän hankalaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa ne on niin söpöjä :D

   Joo synnytys meni kaikin puolin hyvin! Oli ensin hieman ihmeissään ja niin oltiin mekin, kun ei oltu ennen koiran synnytystä nähty. Teki kaikki muut itse, paitsi ettei heti avannut pentujen kalvoja ja nuollut ihan niin paljon, että olisi nenu tullut tyhjäksi. Muuten kyllä otti pennut heti omakseen.

   No mietippä millaista meillä nyt on, kun mä sanon, että ei mutta muutama muu on että joo joo :DD

   Poista
 2. Ihania pieniä mussukoita <3

  Mä kans venaan et pääsen kattomaan Nälkäpelin! Ihan paras sarja! Oon lukenu ne kirjat ja venannu siitä asti :) Oliko hyvä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3

   Joo tykkäsin! En paljasta mitään, niin en pilaa sun leffanautintoa. Itse en oo lukenut kirjoja, niin en tiedä miten uskollinen oli. Mutta siis joo tykkäsin!

   Poista
 3. Voi että, mitä liikkiksiä! <3 Älyttömän suloisia otuksia. Olen jotenkin aina katsonut, että Coco olisi musta, mutta eikö nää pennut ole suklaanruskeita? Kuvat varmaan vähän hämää, mutta onko Coco siis myös ruskea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <33

   Joo eikö ole jännä! Silmin katsottuna Coco on pikimusta, mutta ruskealla vivahteella. Coco ei ole siis sinimusta, kuten esim Thorin mustat kohdat! Auringonvalossa ja kuvissa ruskea korostuu, sillä kun Cocoa yrittää kuvata mustana, niin kuvista ei erota kuin hohtavat silmät! :D Eli pennut ovat myös mustia, mutta valossa ruskehtavia :)

   Poista
  2. Ai oikeasti! En voi uskoa, katsopa sitä kolmas viimeistä kuvaa -pieni näyttää ihan ruskealta! :D Kunnon kameleonttikoiria sanoisin, ehkä ne on joskus myös vaalenpunaisia tai vihreitä?

   Poista
  3. http://www.flickr.com/photos/enninkengissa/ Tuolla on uusia kuvia, ehkä vähän enemmän oikean värisiä! Mutta joo on siinä hyvin paljon ruskeaa nähtävissä. En tiedä mistä muualta se voi olla kuin Cocosta, koska isukki oli harmaa. Vaaleanpunaista tai vihreyttä en ole yhtään nähnyt!

   Poista
  4. Voi että ne oli sööttejä.. <3 Mutta siellä tuli väri ehkä vielä tarkemmin esiin ja ovat tosiaan ihan tosi tummia, mutta ruskealla vivahteella. :)

   Poista
  5. Joo juuri niin! Pennuissa on kyllä eroja, yksi ainakin on aika tumman musta sinisellä vivahteella ja toinen on hieman musta ruskealla vivahteella!

   Poista
 4. Voi miten suloisia :3
  annatko tai myytkö pentuja pois ?

  VastaaPoista
 5. Ei hitsi, mä en kestä. Mitä maailman suloisimpia tapauksia! Piti juoksuttaa läppäri Janillekin näytille, et "kato nyy!" :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös