Isänpäivän kolmen ruokalajin menu

Hrr mikä syväjää, siis mun huulet sinertää... Tulin juuri Helsingistä ja missä ihmeen välissä oli asteet ehtineet mennä nollaan? Takana on siisti päivä uudessa Rajala Pro Shopissa, sillä osallistuin siellä Canonin bloggaajille tarkoitettuun koulutukseen. Itse koulutuksesta voin pölistä vähän myöhemmin jahka saan kuvia. Sillä väliin ajattelin jakaa tämän talouden isänpäivää sinne teidänkin näyttöpäätteillenne.

Ps. Tässä tämän päivän asu ennen sitä. Leikin vähän salamalla koulutuspäivän inspiroimana. Tulos ei ole lähelläkään sitä mitä pitäisi, mutta vedin tämän vähän taiteellisemmaksi (suom. taidonpuute).

IMG_2580 copy

Keksin (omasta mielestäni) loistavan idean lahjaksi isälleni, hän kun aina tykkää mun ja perheen muiden naisten kokkailuista ja mun mielestä ruoanlaitto on todella hauskaa puuhaa. Ajattelin, että no tehdäänpä kerrankin kolmen ruokalajin ateria täysin papin mieltymyksien mukaan. Alku kuulosti lupaavalta, sillä ajattelin pääseväni oikeasti kokkaamaan esim. jotain valkosipuliperunoita tai parmankinkulla käärittyjä naudan pihvejä tummassa punaviinikastikkeessa. No alkupala oli helppo päätös, sillä listalle valikoitui nopeasti surimi con salsa rosa -tapas. Pääruokaa miettiessä meni vaikeaksi ja arvaatteko mihin päädyttiin? Rullatkaapa vähän alaspäin...

IMG_2453 copy
IMG_2447 copy
IMG_2460 copy
IMG_2462 copy

Kyllä, HK Uunilenkki ja uuniperuna, plus ketsuppia! No eihän jälkkäriksi sitten voinut tehdä mitään muuta kuin sitä perinteistä nisua, siis korvapuusteja. Tein korvapuusteja ehkä elämäni toista kertaa ja jos jotain olen television kokkiohjelmista oppinut, niin kohotus on tärkein vaihe. Niinpä puustimme olivat pikkulautasen kokoisia.

Surimitapas onnistui siitä huolimatta, että teimme majoneesin oliiviöljyyn, joka antoi kastikkeeseen ehkä vähän liian tuhdin maun. Vaan kun ei tajunnut ostaa kaupasta rypsiöljyä... Salaatinlehdet ehtivät myös vähän nahistua ennen syömistä, mutta mitä pienistä. :)

Isänpäivän menu:

Surimitapas

HK Uunilenkki & uuniperunaa kylmäsavulohi- & fetatäytteellä

Korvapuusteja

IMG_2446 copy
IMG_2466 copy
IMG_2465 copy
IMG_2469 copy
IMG_2574 copy
IMG_2578 copy

Ja siis olihan ruoka todella hyvä ja kyllä siinäkin tekemistä piisasi. Joskus on ihan hyvä muistaa, että näihin suomalaisiin sälleihin iskee ihan se perussapuskakin, eikä aina tarvitse hifistellä. Pitäkää tämä siis mielessänne, kun suunnittelette poikaystävällenne romanttista illallista.

Loppuun vielä pari taidekuvaa, sillä tuo kuvissa näkyvä Minus-merkin paita (saatu CashCow Clothing) on jotain niin kaunista. Koko asu on muutenkin uusi, sillä kävin viikonloppuna ostamassa Cubuksesta uudet Never Denim -farkut kaikkien mustien farkkujen kaveriksi.

t. Enni

Kommentit

 1. Ihania herkkuja olet loihtinut ;) Toi paita on ihan mielettömän hieno ja koulutus kuulostaa mielenkiintoiselta, tulisi tarpeeseen täälläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varsinkin siis tuo makkara hahaha :D

   Joo koulutus oli tosi hyvä, opin taas paljon uutta! Kiitos, paita on <3

   Poista
 2. Mäkin olisin halunnut tonne koulutukseen, mutta ääh, miksi kaiken kivan pitää aina tapahtua Helsingissä! Ei täältä Turusta pääse sinne niin usein lähtemään, varsinkaan arkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Niin totta. Mäkin monesti tuun tapahtumiin suoraan Riiihimäeltä koulusta ja kyllähän siinä menee aikaa.

   Joi tapahtumia pitäis olla ympäri Suomea!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös