Vita Liberata -suihkurusketus

Sisältöyhteistyö

Arvatkaa kuka kävi ensimmäistä kertaa suihkurusketuksessa? No minä! Tuli ehkä vähän myöhään, sillä kyllähän kaikki ovat jo suihkurusketusta kokeilleet, vai ovatko? Mä olen aina kammonnut kaikkia tällaisia juttuja, mutta eihän siinä sitten ollut mitään ihmeellistä ja lopputulos oli todella nätti ja suihkun jälkeen vielä hyvin luonnollinen.

Pääsin viime torstaina Järvenpäässä sijaitsevaan Dazzling Beauty Studioon (Facebook-sivut täällä) testaamaan uutta Vita Liberata -suihkurusketusta. Vita Liberata on 80 % orgaanisista luomuraaka-aineista valmistettu rusketussarja, joka on myös alkoholiton, hajuton ja parabeeniton. Tuotteilla saa aikaan kauniin ja luonnollisen päivetyksen ja sarjaan kuuluu myös itseruskettavia tuotteita. Suihkurusketus säilyy omalla iholla noin viikon, mahdollisesti hieman pidempäänkin. Itselläni on vieläkin havaittavissa selkeät rajat selässä ja otin rusketuksen viisi päivää sitten.

Mitkä olivat mun odotukset suihkurusketusta kohtaan? No odotin, että saan hirvittävän allergisen reaktion (olen aika herkkäihoinen), käsittelyssä tuotteen haju pyörryttäisi mut ja lopputulos olisi oranssi. No eihän se niin mennyt. Käsittely kesti noin kymmenen minuuttia ja tuloksena mulla oli kultaisenhohtoinen iho, joka tuoksui lievästi sokerilta. Iho ei kutissut hoidon aikana, eikä se ole myöskään kutissut sen jälkeen. Itselleni ei siis tullut mitään reaktioita tuotteesta. Vain kaunis rusketus.

Tässä kuva ennen suihkurusketusta:

IMG_7141 copy

Homma tapahtui niin, että ensin poistin iholtani rasvanjäämät ja meikin. Olin edellisenä iltana rasvannut ihoni hyvin, mutta tätä kannattaa siis välttää. Mikäli mahdollista, iho kannattaa myös kuoria.

Tämän jälkeen vaihdoin ylle huonot bikinit ja hipsin pyyhkeen kanssa tuohon kuvassa näkyvään mustaan koppiin. Valitsin huonot bikinit siksi, että tuotteesta saattaa jäädä niihin väriä, jonka kyllä pitäisi lähteä pesussa pois. Ensin sain rusketuksen jalkoihini ja selkääni ja tämän jälkeen käännyin sivuttain ja väriä saivat myös molemmat kyljet. Viimeisenä tuli jännä hetki, sillä heitin pyyhkeen pois ylävartaloltani ja sain rusketuksen vastapuoleeni ja kasvoihin. Toki bikinit voi siis pitää päällään koko käsittelyn ajan, mutta itse en halunnut yläosaan rajoja.

IMG_7171 copy
IMG_7153 copy

Hetken päästä astelin ulos kopista ja katsoin, että no onhan siinä jokin muutos. Sitten katsoin rusketusrajoja (ja jättämäämme teippikohtaa) vähän tarkemmin ja olin aika ällistynyt. Ihan huikea väri, joka vaan parani tekeytyessään seuraavana päivänä.

IMG_7161 copy
IMG_7159 copy
6 copy

Ennen - jälkeen:

IMG_7142_ennenjalk


Jos väri näyttää mielestänne oranssilta, niin sitä se ei ollut. Kuvassa nuo sormetkin näyttävät oransseilta, vaikka niitä ei rusketettu. Mun mielestä tämä oli paras itsetehty rusketukseni ikinä. Koko väri oli levittynyt niin tasaisesti, ettei missään näkynyt läikän läikkää. Kun myöhemmin pesin värin pois, alta paljastui lievästi vaaleampi ja todella kaunis rusketus, josta nautin vielä tälläkin hetkellä.

Suihkurusketuksessa suihkutettu sävy oli medium, mutta tämä ei todellakaan ollut liian tumma sävy näin muutaman päivän jälkeen katsottuna. Halutessaan voi siis valita vielä astetta tummemman sävyn. Toki ensimmäisenä iltana olin aika ruskea, koska sekä suihkutettu väri, että alla tekeytynyt rusketus olivat päällekäin. Kun pesin värin pois, alta paljastui tämä hieman vaaleampi rusketus. 

Pesin tuotteen pois noin yhdeksän tuntia käsittelyn jälkeen, mutta mietin, että sävystä olisi saattanut tulla hieman syvempi, mikäli olisin antanut tuotteen vaikuttaa yön yli. Tämä kannattaa siis huomioida, mikäli haluat tummemman tai vaaleamman lopputuloksen kuin heti suihkurusketuksen jälkeen.

IMG_7149 copy
IMG_7177 copy
IMG_7176 copy

Lähtiessäni sain mukaani vielä Vita Liberata -itseruskettavan kasvovoiteen, jota en tosin ole vielä ehtinyt testata. Jos tämä rusketus ehtii vaalentua ennen viikonlopun juhlia, laitan voidetta kasvoihini. Palaan siispä myöhemmin käyttökokemuksiin. Muuten näitä samoja tuotteita voi ostaa Dazzling Beauty Studiolta!

t. Enni

Kommentit

 1. Todella luonnollinen ja kaunis rusketus! :) Itse sain kesällä tarpeeksi rusketuksesta ja keväällä itseruskettavista, että nyt talvella mennään sitten kalpeana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo oli kyllä tosi hyvä ensikosketus suihkurusketuksiin! :) Joo mäkin laitan tosi harvoin mitään, vain erityistapauksiin! :)

   Poista
 2. Täällä Riksussa Hämeenkadun Kauneushuoneella olisi kanssa Vita Liberata rusketus, pitää laittaa korvan taakse, kun tilanne vaatii. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös