Miten ylläpitää hiusten kylmänvaaleaa sävyä?

* Postauksessa mainittu tuote saatu kaupallisessa yhteistyössä brändiltä. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä! Ostamalla suosittelemiani tuotteita näiden linkkien kautta, tuet blogini toimintaa myös jatkossa.

hopeashampoo-hiusten-varjays

Sain paljon kysymyksiä liittyen siihen, millä keinoilla saan ylläpidettyä hiusten sävyä kylmänviileänä tai hopeanhohtoisena. Paras vastaukseni tähän on, että kampaajalla sävyn saa aina näyttämään parhaimmalta, mutta jos ei halua joka kuukausi vierailla kampaajalla, niin olen todennut hyväksi pari tuotetta, joilla saa taiottua hiuksiinsa uutta eloa.


1. Fudge Clean Blonde -hopeashampoo


Fudge Clean Blonde -hopeashampoo on luottotuotteeni. Kampaajan suosituksesta käytän tätä siten, että sekoitan tuotetta normaalin shampoon sekaan. Tuote myös kannattaa vaahdottaa kämmenten välissä jo ennen päähän hieromista, jotta aine levittyy hiuksiin tasaisesti. Kyseisellä hopeashampoolla ei myöskään kannata pestä hiuksiaan joka kerta, vaan yleensä käyttöön riittää kerta viikossa. Aika nopeasti nimittäin huomaa, jos hiukset alkavat muuttua harmaiksi.

Fudgen hopeashampoolla sain nopeasti jo hieman kellahtaneen punertavan sävyn näyttämään viileän vaalealta. Vain kaksi kuukautta ennen alla olevan kuvan ottoa värjäytin hiukseni persikkaisen punertavaksi. Kun tyvikasvu alkoi kasvaa parin kuukauden jälkeen, vaalensin hiusteni tyveä L'Oréal Paris - Casting Sunkiss Jelly -vaalennusgeelillä ja sen jälkeen käytin hopeashampoota muutaman pesun ajan.

Harmi muuten, ettei tuota Casting Sunkiss Jellyä ilmeisesti enää myydä päivittäistavarakaupoissa. Olen jemmannut tuotetta jo vuoden kaappiini ja viime kerralla tuote kului loppuun. Täytyy toivoa, että löytäisin tätä ulkomailta, niin ei tarvitsisi lähteä tilaamaan sitä netistä.

hopeashampoo-fudge

2. WELLA INVIGO Blonde Recharge -tuotesarja* (saatu blogin kautta)

Käytin Wella Invigo -tuotesarjaa* kesällä ja tuolloin sain kommenttia, että olenko käynyt kampaajalla. En ollut, enkä keskellä pahinta vauva-arkea olisi ehtinytkään! Tämän tuotesarjan shampoota ja hoitoainetta käyttäessäni hiusten keltaisuus kuitenkin hävisi tehokkaasti ja hiukset saivat kylmänvaalean sävyn.

Kirjoittelin kesällä tuotteesta tarkemmin täällä. Käy kurkkaamassa postaus, jos tämä tuntuu sellaiselta tuotesarjalta, joka saattaisi sopia sinulle.

3. Maria Nila -tuotesarja

Uusimman sävyni ylläpitoon suositeltiin Maria Nilan Care Sheer Silver Colour Guard -maskia. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, multa löytyy kotoa vähän vastaavaa tuotetta, jonka olen aiemmin saanut blogin kautta testiin. Kyseinen tuote on Maria Nilan Colour Care Colour Refresh -tuote*, josta mulla ei siis vielä ole kokemuksia, mutta jota jo varmaan huomenna testaan.

Toivottavasti saan kyseisellä tuotteella ylläpidettyä metallisen hopeisia raitoja ja latvojen kylmää sävyä. Hiusten tyviosassahan on itse asiassa hieman roseenpunaista sävyä tuomassa hieman lämpöä.

4. Biozell Color Mask Silver - Hoitava hiussävyte

Biozellin tuotteita olen käyttänyt jo monen vuoden ajan ja aina toisinaan laitan hiuksiin Color Maskeja riippuen minkäväriset hiukset minulla kulloinkin on. Punertavaa sävyä ylläpidin Color Mask Mandarin -sävytteellä* ja kylmänvaaleita hiuksia ylläpidän Color Mask Silver -sävytteellä*.

Sävytteitä voi sekoitella keskenään ja niitä voi laimentaa hoitoaineen sekaan. Sävytettä voi testata valkoiselle paperille ennen hiuksiin levittämistä, niin näkee hieman millainen sävystä tulee. Rasberry-sävytteellä* olen myös muutaman kerran värjännyt pinkit hiukset!

Hinta-laatusuhde näissä on erinomainen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että yksi tuubi hopeasävytettä voi kulua kerralla todella pitkiin hiuksiin, mutta esimerkiksi mandariininsävyistä tuotetta hoitoaineeseen laimentamalla tuotetta ei kulu juuri lainkaan. Tuotteet myös toimivat parhaiten vaaleisiin hiuksiin.


hopeashampoon käyttö

Tosi kuitenkin on, että värjätty sävy kuluu pesussa ja jos ymmärsin oikein kampaajan puheista, hiusvärikin ajan kanssa kerrostuu hiuksiin ja sitä voi olla vaikeaa saada pois muuten kuin värinpoistoilla. Jos haluaa pitää värin hyvänä mahdollisimman pitkään, pitäisi pesemistä välttää aina kuin mahdollista.

Toivottavasti näillä vinkeillä saat ylläpidettyä omaa kylmänvaaleaa sävyäsi tai poistettua liiallista keltaisuutta hiuksistasi. Ihanaa sunnuntain jatkoa!

t. Enni


* Postauksessa mainittu tuote saatu kaupallisessa yhteistyössä brändiltä.

Kommentit

 1. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 2. Kuinka usein käytät tota maskia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aika harvakseltaan, koska löysin tosi hyvän hopeashampoon! Sim Blond Shampoo riittää tällä hetkellä pitämään mun hiukset kylmänvaaleina! Kurkkaa: SIM DS Blond Shampoo

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös