JUHANNUSTAIKOJA IHOLLE JA HIUKSILLE

Kaupallinen yhteistyö: Wella, MONSUN; Tangle Teezer  / postauksessa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta!


blog-wella-invigo-blonde-recharge


Näin arjen keskellä sain varastettua itselleni rentouttavan juhannussaunan jo hieman etukäteen, osittain myös siltä varalta, etten juhannusaattona ehtisikään saunomaan.

Rentouttavan saunahetken kruunasi poimintani uutuuskosmetiikasta, joita olen saanut testiin blogin kautta. Juhannussauna kävi spa-hoidosta, sillä nyt tehtiin juhannustaikoja sekä iholle että hiuksille. Tällä hetkellä kotonani myös leijailee huumaava tuoksu, sillä otin käyttöön MON | SUN -tuotesarjan huonetuoksun. 


Huonetuoksusta ja kaikista muista tämän hetken lemppareista löytyy lisätietoa alta!

HIUKSET:

WELLA INVIGO BLONDE RECHARGE*

Tämän hetken paras kosmetiikkasuositukseni vaaleahiuksisille on WELLA INVIGO Blonde Recharge -tuotesarja. Olen ennenkin todennut Wellan tuotteet erittäin korkealaatuisiksi, joten minulla oli kovat odotukset myös näistä väriä ylläpitävistä tuotteista. 

Olen käyttänyt kuvassa näkyvää shampoota ja hoitoainetta parin viikon ajan ja eilen sain kommenttia, että olenko käynyt kampaajalla. Keltaisuus on hävinnyt hiuksista tehokkaasti ja hiukset ovat kylmän vaaleat. Hiukseni itse asiassa näyttävät ihan siltä kuin olisin juuri astunut ulos kampaamosta.

Mulle yksi tärkeä asia hoitoaineessa on tuotteen teho ja Wella Invigo -hoitoaine toimii todella hyvin omiin hiuksiini. Sain selvitettyä pyyhekuivat hiukseni nopeasti, annettuani hoitoaineen ensin vaikuttaa ohjeen mukaisesti. Hiukset harjasin Tangle Teezerin Wet Detanglerilla sen jälkeen, kun olin huuhdellut hoitoaineen pois. 

++ Kova suositus siis näille tuotteille paitsi tehon, myös hyvän tuoksun ansiosta.

MARIA NILA

Maria Nilan Colour Care Colour Refresh* (saatu blogin kautta brändiltä) on myös paljon kehuttu tuote, jonka avulla voi ylläpitää hiusten kylmää sävyä. Minulla tuote on sävyssä Pearl Silver.

Maria Nilan tuotteet ovat kotoisin ruotsista ja sarjan tuotteet ovat 100 % vegaanisia (yksi poistuva tuote ei ole täysin vegaaninen).

Kyseistä tuotetta en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta juurikin kehujen perusteella odotan testausta innolla. Onko jollakin kokemusta tästä tuotteesta?


TANGLE TEEZER WET DETANGLER* (saatu blogin kautta brändiltä)

Tätä harjaa olen odottanut. Olen niin usein kuullut, että märkiä hiuksia ei saisi harjata. En vaan voi uskoa tätä, sillä jos jättäisin omat hiukseni harjaamatta märkinä, niin tuloksena olisi takkuun kuivunut hamppukasa. Joka ikinen takku kuivuu takun muotoon ja jos takun harjaa auki vasta kuivana, hiuksissa on takkupainaumia. 

Testasin Tangle Teezerin Wet Detangleria* ja harja hoiti tehtävänsä moitteettomasti. Tähän mennessä olen harjannut hiuksiani vanhemmilla Tangle Teezerin harjoilla jo lähes puolen vuosikymmenen ajan. Wet Detangler selvitti pyyhekuivat ja hyvin takkuiset hiukset kivuttomasti ja nopeasti, vaikka harjasin hellällä otteella. Kahvan ansiosta harja ei myöskään livennyt otteesta kertaakaan.

blog-mon-sun-time-out-scrub

IHONHOITO:

MON|SUN 

MON|SUN (lyhenne sanoista Monday to Sunday) on myös ruotsalaisten taidonnäyte vegaanisista home spa -tuotteista. Sarja sisältää hyvin autenttisen ja myös raa'an luonnon tuoksuisia hoitotuotteita, sisustustuotteita sekä huonetuoksuja, jotka sopivat erinomaisesti boheemeille ja luontoa rakastaville ihmisille. Tuoksuissa siis pääosassa juuri luonto ja kasvit.

Sarjaan kuuluu mm. neljä ihonhoitosarjaa. MON | SUN -tuotesarjan tuotteita pääsee katsomaan lisää KICKSin verkkokaupasta*.

7AM Shower Detox & Antioxidant -suihkusaippua (saatu blogin kautta Kicksiltä)

Minulla on juuri nyt testissä maailman ihanin vaahtoutuva suihkusaippua 7AM Shower Detox & Antioxidant*. Tätä kun levittää iholle, olo on kuin Kleopatralla. Siis mikä ihana tunne upota eukalyptuksen, myskin ja kielon tuoksuiseen vaahtoon, joka vielä viilentää ihoa! Iho tuntuu silkiltä. 

Suosittelen kokeilemaan tätä, sillä itse olen aivan totaalisen koukussa kyseiseen tuotteeseen. 

Time Out Scrub -kuorintavoide*  (saatu blogin kautta Kicksiltä)

Samaten erittäin hurmaavan tuoksun iholle jättää Time Out Scrub* -kuorintavoide. Normaalille ja kuivalle iholle sopiva, 100 % vegaaninen kuorintavoide sisältää niasiiniamidia sekä B5-, E- ja F-vitamiineja.

Tuoksu on todella hyvä ja kuvailisin sitä erittäin maanläheiseksi ja maskuliiniseksi. Nimensä mukaisesti setrin, pippurin ja patsulin sekoitus tuo mieleen lämpimän puun ja poltettujen yrttien tuoksun. Tuote siis eroaa aika lailla kukkaistuoksuisista kuorintavoiteista.

blogtangle

MON|SUN -sarjaan kuuluu lisäksi huonetuoksuja ja tällä hetkellä kotini alkaakin hiljalleen tuoksua samalta kuin Time Out Scrub -kuorintavoide. Weekend Getaway -huonetuoksussa* on nimittäin käytetty tismalleen samoja tuoksun lähteitä. 

Visuaalisesti näyttävä huonetuoksu (kaunis, uusiokäytettävä lasipurkki ja puutikku) käy myös sisustuselementistä. Lisätietoja huonetuoksusta löydät yllä olevan linkin kautta.

Nyt on sinun vuorosi tehdä hurmaavia juhannustaikoja vartalollesi. Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua. :)

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta!

t. Enni

*Tuotteet saatu blogin kautta brändeiltä, postaus sisältää kaupallisia linkkejä!Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös