Siirry pääsisältöön

LOUIS VUITTON NOE JA JOELLE PRIMROSE - KESÄN LEMPIASU

Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

ellos-aw17-louis-vuitton-noe


Tässä mun kesän lempiasu, johon voisin pukeutua joka päivä (kuten tähän mennessä olen tehnytkin). Tällä viikolla oli tosin kylmempiäkin päiviä, joten lisäisin asuun myös Lidlin nahkatakin.

Tiedän, että monen mielestä on tyhmää hehkuttaa vaatteiden tai asusteiden hankkimista, mutta puolustaudun sillä, etten raskausaikana hankkinut uusia vaatteita juuri ollenkaan ja suurin osa niistä vähistäkin tuli hankittua kirpputoreilta.

Samaten mulle käytettyjen laukkujen hankkiminen (kuten kuvien Noe) on eräänlainen harrastus siinä missä joillekin samaa asiaa ajaa oman auton laitto tai 70 euron edestä ryhmäliikunnoissa hyppely muutaman kerran kuukaudessa. Jokaisella olkoon omat rahareikänsä.

ellos-ennin-kengissa

LOUIS VUITTON NOE

Laukku on siis toisen käden aarteita, sillä löysin kuvissa näkyvän Louis Vuitton Noe-laukun nettikirppikseltä. Upeaakin upeampi "vaippakassi" on odotellut käyttöä jo jonkin aikaa, sillä kävi ilmi, ettei canvas-kankainen ja vaalein nahkaosin varustettu laukku ollutkaan parhaimmillaan pakkasilla, saati lumisateella. 

Tämä laukku vetää sisäänsä aika lailla kaiken, muttei silti näytä liian isolta. Hyvä hoitolaukku siis. 

Aiemmin myös pohdin Neverfull-laukun hankkimista, mutta usean sovittamisen jälkeen totesin, ettei laukku ollut minua varten. Neverfull-laukun pienempi versio näyttää mielestäni liian pieneltä ja isompana laukku taas näyttää liian leveältä. Delighful-laukkua mietin myös monen vuoden ajan, mutta sekin tuntui liian leveältä olalla kannettavaksi.

Koska Noe on pussukkamallinen, se ei ole niin leveä kuin Neverfull. Noe-laukkuun mahtuu silti paljon tavaraa. Noen nahkainen kantohihna on myös todella paksua nahkaa, joten laukku kestää raskaankin painon.

En ole ihan varma, mistä LV-villitys tarttui minuun, sillä olen vasta nyt viime vuosina innostunut hankkimaan muutaman laukun kyseiseltä brändiltä. Ehkä säännölliset tulot ja käytettyjen laukkujen monipuolinen valikoima olivat syitä villitykseen...

louis-vuitton-noe-damien-azur

Kuvissa näkyvää puseroa ehdinkin jo hehkuttaa Instagramissa (enninkengissa), mutta tästä on heittämällä muodostunut kevään kaunein ja mukavin paita. Sain paidan blogin kautta ja hyvä niin, sillä en olisi varmaan muuten törmännyt tähän.

Jos kiinnostuit paidasta, niin Joelle Primrose -sifonkipaita* löytyy nyt puoleen hintaan alennettuna Ellosin verkkokaupassa. Olen saanut paidan ilmaiseksi Ellosilta.

Ps. Lidlin nahkatakista tuli mieleen, että Lidlin neljäs muotiviikko starttaa torstaina 28. kesäkuuta! Joko tekin odotatte innolla uutta mallistoa? :)

t. Enni

Postaus sisältää blogin kautta saatuja tuotteita Ellosilta.

Lue myös / Read also


Kommentit

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my