LOUIS VUITTON NOE JA JOELLE PRIMROSE - KESÄN LEMPIASU

Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

ellos-aw17-louis-vuitton-noe


Tässä mun kesän lempiasu, johon voisin pukeutua joka päivä (kuten tähän mennessä olen tehnytkin). Tällä viikolla oli tosin kylmempiäkin päiviä, joten lisäisin asuun myös Lidlin nahkatakin.

Tiedän, että monen mielestä on tyhmää hehkuttaa vaatteiden tai asusteiden hankkimista, mutta puolustaudun sillä, etten raskausaikana hankkinut uusia vaatteita juuri ollenkaan ja suurin osa niistä vähistäkin tuli hankittua kirpputoreilta.

Samaten mulle käytettyjen laukkujen hankkiminen (kuten kuvien Noe) on eräänlainen harrastus siinä missä joillekin samaa asiaa ajaa oman auton laitto tai 70 euron edestä ryhmäliikunnoissa hyppely muutaman kerran kuukaudessa. Jokaisella olkoon omat rahareikänsä.

ellos-ennin-kengissa

LOUIS VUITTON NOE

Laukku on siis toisen käden aarteita, sillä löysin kuvissa näkyvän Louis Vuitton Noe-laukun nettikirppikseltä. Upeaakin upeampi "vaippakassi" on odotellut käyttöä jo jonkin aikaa, sillä kävi ilmi, ettei canvas-kankainen ja vaalein nahkaosin varustettu laukku ollutkaan parhaimmillaan pakkasilla, saati lumisateella. 

Tämä laukku vetää sisäänsä aika lailla kaiken, muttei silti näytä liian isolta. Hyvä hoitolaukku siis. 

Aiemmin myös pohdin Neverfull-laukun hankkimista, mutta usean sovittamisen jälkeen totesin, ettei laukku ollut minua varten. Neverfull-laukun pienempi versio näyttää mielestäni liian pieneltä ja isompana laukku taas näyttää liian leveältä. Delighful-laukkua mietin myös monen vuoden ajan, mutta sekin tuntui liian leveältä olalla kannettavaksi.

Koska Noe on pussukkamallinen, se ei ole niin leveä kuin Neverfull. Noe-laukkuun mahtuu silti paljon tavaraa. Noen nahkainen kantohihna on myös todella paksua nahkaa, joten laukku kestää raskaankin painon.

En ole ihan varma, mistä LV-villitys tarttui minuun, sillä olen vasta nyt viime vuosina innostunut hankkimaan muutaman laukun kyseiseltä brändiltä. Ehkä säännölliset tulot ja käytettyjen laukkujen monipuolinen valikoima olivat syitä villitykseen...

louis-vuitton-noe-damien-azur

Kuvissa näkyvää puseroa ehdinkin jo hehkuttaa Instagramissa (enninkengissa), mutta tästä on heittämällä muodostunut kevään kaunein ja mukavin paita. Sain paidan blogin kautta ja hyvä niin, sillä en olisi varmaan muuten törmännyt tähän.

Jos kiinnostuit paidasta, niin Joelle Primrose -sifonkipaita* löytyy nyt puoleen hintaan alennettuna Ellosin verkkokaupassa. Olen saanut paidan ilmaiseksi Ellosilta.

Ps. Lidlin nahkatakista tuli mieleen, että Lidlin neljäs muotiviikko starttaa torstaina 28. kesäkuuta! Joko tekin odotatte innolla uutta mallistoa? :)

t. Enni

Postaus sisältää blogin kautta saatuja tuotteita Ellosilta.

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös