UUDET HIUKSET - GOLD BLONDE HAIR

Hiukseni saivat eilen uuden sävyn, sillä halusin uudistaa ilmettä pyöreiden kunniaksi. Pitkät hiukset olivat jo vähän aikaa ärsyttäneet mua, sillä niiden selvittäminen vei parhainakin päivinä vähintään 10 minuuttia. Oli siis jo aika käydä kampaajalla, sillä edellisestä käynnistä ehti vierähtää puoli vuotta.

Uusi tukka toteutettiin Hiushuone Hemmassa ja hiuksistani vastasi tuttuun tapaan Liisa. Tällä kertaa pituudesta lähti taas useampi sentti ja värikin vaihtui tyypillisestä platinablondista aivan päinvastaiseen. Rakastan tätä sävyä, vaikka en meinaakaan tunnistaa peilikuvaani.

Värissä on käytetty Wellan uutuussävyjä. Oli hauska nähdä, miten Liisa ihan tosissaan innostui hiusteni värjäämisestä, sillä voin vaan kuvitella sitä tuhkanvaaleiden hiusten värjäysmäärää, jota häneltä tällä hetkellä pyydetään.

Myös hiusten malli koki suuren muutoksen, sillä tällä kertaa halusin reippaasti rikotun ja kevennetyn mallin (verrattuna esimerkiksi viime kerralla leikattuun suoraan malliin). Pituudesta lähti paljon enemmän kuin alkuun suunnittelin, mutta pakko myöntää, että hiukset näyttävät paljon paremmilta näin.

blorange-hair blorange-hair-enni ennin-kengissa-hiukset

Olen kypsytellyt tätä sävyä päässäni jo tovin. Ajan myötä tyttäreni hiukset ovat nimittäin vaalentuneet tummasta syntymätukasta kauniin kullankeltaiseksi. Viimeinen sysäys oli se, kun tajusin tyttäreni hiusten näyttävän yhä enemmän punertavimmilta tietyssä valossa. Niin tytär kuin äiti tällä kertaa.

Onneksi uskalsin kokeilla pitkästä aikaa jotain uutta. Aah, en voi olla heiluttelematta ja hipelöimättä näitä kutreja!

t. Enni

Kommentit

 1. Iiks miten ihanat! Mäkin olen tykästynyt tuollaiseen kerrostettuun / rikottuun malliin, sopii sulle kauniisti. Ja toi väri on herkullinen.

  VastaaPoista
 2. sopii sulle tosi kivasti tuo uusi lookki :) ! ihana sävy 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nopeasti näyttää kyllä pesussa irtoavan, pitää ylläpitää sävytteellä. 😁

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös