JÄRVENPÄÄN KUKKATALO & IBA 2018


Kaupallisessa yhteistyössä Järvenpään kukkatalon kanssa.

Pääsin tekemään yhteistyötä Indiedaysin ja Järvenpään Kukkatalon kanssa. Palataan siis eilisiin tunnelmiin ja Järvenpään Kukkatalon pisteeseen, jonne sain kutsun tulla tutustumaan tarkemmin.

Järvenpään Kukkatalo on kotikaupungistani löytyvä paikallinen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1991. Minulle siis jo hyvin tuttu yritys, sillä täältä ostan aina kauneimmat kukat. Esimerkiksi hääkimppuni, heittokimppu sekä sulhasen ja bestmanin vieheet olivat kyseisen kukkakaupan floristien taidonnäytteitä, joita voi käydä ihailemassa täältä.

Itse asiassa satuin myös käymään Kukkatalolla viimeksi ihan muutamia päiviä sitten hankkimassa trendikkään ilmakasvin ystävälleni syntymäpäivälahjaksi.

Indiedays Blog Awards 2018 -tapahtumassa Järvenpään Kukkatalon piste oli väriloistonsa ja upeiden kukka-asetelmien ansiosta suunnatonta silmänruokaa. Kirjaimellisesti upeaakin upeammat, ruusuiset cupcaket näyttivät syötävän hyviltä.

jarvenpaan-kukkatalo-2 jarvenpaan-kukkatalo jarvenpaan-kukkatalo

RUUSUISET CUPCAKET

Pisteellä sai siis luoda oman kukka-cupcaken. Itse näköjään hullaannuin täysin muiden tekeleistä, sillä kaikessa tohinassa unohdin tehdä oman kuppikakkuni! Kukkainen cupcake on kuitenkin loistava idea, joka kannattaa pitää mielessä tulevia juhlia, koristeluideoita tai kukka-asetelmia suunniteltaessa. 

Alta näette muutamia esimerkkejä kauniista cupcakeista. Tässä olisikin loistava koristeluidea myös tuleviin nimijuhliin... 

kukka-cup-cake indiedays-blog-awards-cup-cake-kukkatalojarvenpaan-kukkatalo-kukka-asetelma jarvenpaan-kukkatalo-3-ennin-kengissa jarvenpaan-kukkatalo-ennin-kengissa-kuvausseina-iba2018 jarvenpaan-kukkatalo-ennin-kengissa
jarvenpaan-kukkatalo-ennin-kengissa

Järvenpään Kukkatalo oli myös toteuttanut aivan huikean kauniin kuvausseinän, jonka edessä ihmiset saivat käydä kuvauttamassa itsensä. Somesta näitä pirteitä kuvia voi käydä kurkkimassa tunnisteilla #järvenpäänkukkatalo ja #tuhansiaideoita.

Käykää myös tutustumassa tarkemmin Järvenpään Kukkataloon heidän omilta verkkosivuiltaan sekä Instagramista tunnuksella @jkukkatalo.

T. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Järvenpään Kukkatalon ja Indiedaysin kanssa.

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös