BUGABOO FOX -YHDISTELMÄVAUNUJEN TILAAMINEN HOLLANNISTA


Kirjoittelin tammikuun alussa Bugaboon yhdistelmävaunuista ja päädyin tuolloin tilaamaan vaunut Hollannista, sillä hintataso oli eri luokkaa kuin Suomessa. Onneksi tein tilauksen hyvissä ajoin, sillä vain muutama viikko tilaukseni jälkeen kävi ilmi, että Bugaboo lopettikin suositun Buffalo-mallin valmistuksen. Juuri nämä kyseiset yhdistelmävaunut olin tilannut.

Pakko sanoa, että siinä vaiheessa, kun uusista Bugaboo Fox -yhdistelmävaunuista alkoi ilmaantua verkkoon kuvia, harmitti vähän, sillä Foxit olisivat olleet vielä täydellisemmän kuuloiset vaunut meille. Vasta siis maaliskuun alussa markkinoille ilmaantuneet Bugaboo Fox -vaunut ovat ikään kuin paranneltu yhdistelmä Buffaloista ja Cameleoneista.

Babymax.nl-verkkokauppa oli alentanut Buffaloiden hintaa paljon varmaankin juuri siksi, että kyseessä oli poistuva malli.

bugaboo-fox

TOIMITUSVAIKEUKSIA

Helmikuun puolessa välissä verkkokaupasta tulikin viestiä, että valitsemani harmaat Bugaboo Buffalo+ Alu-Black -yhdistelmävaunut oli myyty loppuun, mutta saisin vaihtaa tilaukseni samaan hintaan hieman parempiin Atelier Buffaloihin tai jopa Fox-malliin.

Koska olin alun perin jo harmitellut sitä, olisiko sittenkin pitänyt valita Foxit, päädyin tietysti vaihtamaan tilauksen Foxeihin, kun ne nyt kerran sattui saamaan samaan hintaan. Laskin pikaisesti, että säästöä tuli nimittäin lähes 400 euroa verrattuna Foxien oikeaan hintaan. Ainoastaan tiedossa oli se, että toimitus tulisi viivästymään entisestään, sillä Foxien maailmanlaajuisen toimituksen oli määrä alkaa vasta maaliskuun 1. päivänä. 

Muutaman kerran meinasin jo vaipua epätoivoon, saapuisivatko rattaat koskaan perille, sillä kyseistä verkkokauppaa ja sen pitkiä toimitusaikoja kritisoidaan netissä todella paljon. Osa asiakkaista on aiempien tietojen mukaan jopa purkanut kaupat. Olin kuitenkin päättänyt, että odotan tilaustani maltillisesti.

Niinpä pari päivää sitten iso lähetys saapui kotiovelleni. Tilaus eteni lopulta lähes sovitun mukaisesti ja vaunut lähtivät BabyMax-verkkokaupasta kohti Suomea maaliskuun loppupuolella. Toimitus kesti tasan viikon.

bugaboo-fox2

BUGABOO FOX - YHDISTELMÄVAUNUT

Niinpä minä sitten tartuin härkää sarvista (tai kettua hännästä...) ja aloin kasata Foxeja parhaani mukaan. Mitä nyt iso maha oli vähän tiellä... Kasailin vaunuja rauhallisesti samalla telkkaria katsellen ja vaikka muutamassa kohdassa luin kasausohjeet hieman väärin, sain vaunut kuitenkin koottua! Eikä hommaan tarvittu edes työkaluja.

Kyllä ne Bugaboon insinöörit ovat fiksuja! 

Nyt kun vauva ei kuitenkaan ole vielä syntynyt, niin en ole voinut ottaa kunnon tuntumaa tähän menopeliin. Alkutunnelmat ovat kuitenkin hyvät ja jousituskin tuntuu hyvältä (mikä Buffaloista olisi puuttunut). Veikkaan, että Foxit ovat tällä hetkellä yhdet markkinoiden parhaimmista yhdistelmävaunuista.

Valitsemani Bugaboo Fox mustalla rungolla, Grey Melange -kierrätyskankaalla, konjakin värisillä turvakaaren ja työntöaisan suojilla sekä valkoisilla vanteilla kustantaa Suomessa yli 1300 euroa. Onhan se paljon rahaa... Onni onnettomuudessa oli siis se, että sain kuin sainkin vaunut kaiken hässäkän jälkeen useita satoja euroja halvemmalla. Sain käytännössä koko setin pelkän rungon hinnalla.

Lisäksi tilasin nettikirppikseltä näihin sopivat adapterit, jotta Maxi-Cosin turvakaukalon saa myös kiinnitettyä runkoon. Foxeihin käy samat adapterit kuin Buffaloihin.

bugaboo-fox1
bugaboo-fox3

Jos siis pohditte tilaamista ulkomaalaisista verkkokaupoista, niin BabyMaxilla saa ainakin varautua hitaaseen toimitukseen (pahimmillaan jopa 10 viikkoa, vaikka lupailevat 2-3 viikkoa). Juuri eräs toinen henkilö oli kysellyt Foxien toimitusaikaa ja verkkokaupasta vastasivat, että viidessä viikossa pitäisi tulla.

Kannattaa kuitenkin tilata tuotteet hyvissä ajoin, sillä tällöin saattaa säästää tilauksessaan useammankin satasen Suomen hintoihin verrattuna. Maltti on valttia ja itse voisin hyvin tilata tuolta uudestaankin.

Tällä hetkellä Foxin hinnat pyörivät kyseisessä verkkokaupassa aika samoissa kuin Suomessakin. Juuri äsken BabyMaxin chat-ikkuna kuitenkin ilmoitti, että heillä on tänään -10 % tarjous voimassa, ja vastaavia tarjouksia kannattaa varmaankin kytätä myös tulevaisuudessa. Tiedoksi myös se, että toimitus nyt myös suomalaisilla jälleenmyyjillä on viivästynyt pitkälle huhtikuuhun.

Mutta tarvitseeko sanoa enempää: I'm in looooove!

t. Enni

Lue myös aiempi postaukseni Bugaboon yhdistelmävaunuista.

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Olisi kiva kuulla foxeista tuoretta käyttökokemusta. Oletteko olleet tyytyväisiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tyytyväinen! Minä sekä mieheni olemme olleet erittäin tyytyväisiä rattaisiin. Vaunut kulkevat todella sulavasti, ne on helppo ja nopea kasata autoon mukaan sekä rattaiden säädöt ovat helppoja ja nopeita. Kaikki napsahtaa paikalleen helposti ja erilliset osat ovat kevyitä.

   Materiaali voisi tosin olla parempi työntöaisassa (tekonahka), sillä kangas kuluu tosi helposti. Ilmeisesti on kuitenkin parempi kuin vaahto.

   Samoin maali on aika heikko alumiiniosissa ja musta runko naarmuuntuu helposti. Nämä ovat kuitenkin ulkoisia yleisestä kulumisesta johtuvia tekijöitä eikä itse rattaissa aidosti ole mitään negatiivista. Mieheltäkin kysäisin, niin oli juuri tätä mieltä. En ikinä vaihtaisi pois ja olen edelleen erittäin tyytyväinen päätökseen. Onneksi siis valitsin nämä enkä esim. Buffaloita tai muun merkin rattaita. Erityisesti olen tykännyt mukana tulevasta kuomusta, joka toimii sade- ja aurinkosuojana.

   Pakkaslumessakin kulkivat hyvin!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös