IBA2018 OUTFIT JA KUULUMISIA SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

¡Hola hola!

Niin outoa katsoa näitä kuvia, sillä tiedättekös, ei mulla ole enää tuota raskausmahaa, vaan mahassa majaillut tytteli on jo syntynyt! <3 Vaikka näiden kuvien otosta ei ole kuin reilu viikko aikaa, tuntuu, että aikaa olisi kulunut jo paljon, paljon enemmän. Nopeasti se raskausmaha ja sen mukana tuoma tukala olo näköjään unohtuu.

Tämä postaus tulee hiukan myöhässä, sillä kotiduin sairaalasta vasta viime perjantaina. Kuten arvata saattaa, muutama viime päivä onkin mennyt aikamoisessa vauvakuplassa ja vähän vaihtelevan pituisilla yöunilla.

Palataan vauvan syntymään mahdollisesti myöhemmin, sillä nyt palaan Inspiration Blog Awards -gaalaan ja gaalaa edeltäneisiin etkoihin. Tänäkin vuonna Inspiration Blog Awards palkitsi vuoden säkenöivimmät somevaikuttajat ja pääsin mukaan osallistumaan juhlahumuun.

iba2018-ennin-kengissa-4

Edellisessä postauksessa jo kerroin yhteistyöstäni Järvenpään Kukkatalon kanssa. Sen ohella pääsin tekemään yhteistyötä myös Novellen kanssa. Mukana etkoilla edustajina olivat myös mm. OfferillaInstrumentariumBronx ColorsBatiste ja Ifolor. Instrun kevään aurinkolasitrendeistä onkin pian tulossa juttua blogiin.

Mun gaalalook (tai etkolook) koostui lähinnä ainoasta tuolloin päälle mahtuneesta mekosta. Onneksi aikoinaan päätin pitää tämän mekon, vaikka se iso olikin. Halusin näin upean mekon pariksi vielä jotain pientä ekstraa, joten kävin laittamassa hiukseni kampaajalla. Halusin boheemin letin ja kauniin sellaisen sainkin! Mikä parasta, pärjäsin samalla kampauksella vielä seuraavankin päivän. 

Mulla kävi tuuri, sillä sain varattua ajan kampaukseen Dazzling Beauty Studiolle Timman kautta. Kampauksen mahdollisti #ZADAAXTIMMA-lahjakortti, jonka satuin voittamaan Zadaalta.  Lahjakortti osui kyllä niin hyvään saumaan, sillä samaisella lahjakortilla kävin aiemmin hemmottelevassa spa-jalkahoidossa. Suosittelen kaikille raskaana oleville juuri tällaisia pieniä hemmotteluhetkiä, ne piristävät kummasti.

iba2018-ennin-kengissa-2
novelle-moctails-foolihappo-ennin-kengissa
iba2018-inspiration-blog-awards
novelle-plus-foolihappo iba2018-ennin-kengissa iba2018-ennin-kengissa-3

Tapahtuma oli taas kerran upeasti järjestetty, kiitokset siitä Indieplacelle, ja jos en olisi ollut noin pallomahana liikkeellä, olisin varmasti viipynyt tilaisuudessa loppuun asti. Nyt päätin palloilla tapahtumassa pääosin yksin, sillä tavoitteenani oli ainakin päästä piipahtamaan paikan päällä ja tehdä kivat yhteistyöt edustajien kanssa. 

Siinä samalla törmäsin kuitenkin Miaan, jonka kanssa loppuetkot sitten vierähtivätkin hyvän ruoan ja tietysti erinomaisen seuran parissa!

Nyt tuolta Mooseskorista kuuluu niin kummallisia ääniä, että lähden katsomaan mitä pikkuiselle bebelle kuuluu... Ps. Vaikka itse sanonkin, niin kyllä meidän tyttö on maailman kaunein ilmestys.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös