Siirry pääsisältöön

IBA2018 OUTFIT JA KUULUMISIA SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

¡Hola hola!

Niin outoa katsoa näitä kuvia, sillä tiedättekös, ei mulla ole enää tuota raskausmahaa, vaan mahassa majaillut tytteli on jo syntynyt! <3 Vaikka näiden kuvien otosta ei ole kuin reilu viikko aikaa, tuntuu, että aikaa olisi kulunut jo paljon, paljon enemmän. Nopeasti se raskausmaha ja sen mukana tuoma tukala olo näköjään unohtuu.

Tämä postaus tulee hiukan myöhässä, sillä kotiduin sairaalasta vasta viime perjantaina. Kuten arvata saattaa, muutama viime päivä onkin mennyt aikamoisessa vauvakuplassa ja vähän vaihtelevan pituisilla yöunilla.

Palataan vauvan syntymään mahdollisesti myöhemmin, sillä nyt palaan Inspiration Blog Awards -gaalaan ja gaalaa edeltäneisiin etkoihin. Tänäkin vuonna Inspiration Blog Awards palkitsi vuoden säkenöivimmät somevaikuttajat ja pääsin mukaan osallistumaan juhlahumuun.

iba2018-ennin-kengissa-4

Edellisessä postauksessa jo kerroin yhteistyöstäni Järvenpään Kukkatalon kanssa. Sen ohella pääsin tekemään yhteistyötä myös Novellen kanssa. Mukana etkoilla edustajina olivat myös mm. OfferillaInstrumentariumBronx ColorsBatiste ja Ifolor. Instrun kevään aurinkolasitrendeistä onkin pian tulossa juttua blogiin.

Mun gaalalook (tai etkolook) koostui lähinnä ainoasta tuolloin päälle mahtuneesta mekosta. Onneksi aikoinaan päätin pitää tämän mekon, vaikka se iso olikin. Halusin näin upean mekon pariksi vielä jotain pientä ekstraa, joten kävin laittamassa hiukseni kampaajalla. Halusin boheemin letin ja kauniin sellaisen sainkin! Mikä parasta, pärjäsin samalla kampauksella vielä seuraavankin päivän. 

Mulla kävi tuuri, sillä sain varattua ajan kampaukseen Dazzling Beauty Studiolle Timman kautta. Kampauksen mahdollisti #ZADAAXTIMMA-lahjakortti, jonka satuin voittamaan Zadaalta.  Lahjakortti osui kyllä niin hyvään saumaan, sillä samaisella lahjakortilla kävin aiemmin hemmottelevassa spa-jalkahoidossa. Suosittelen kaikille raskaana oleville juuri tällaisia pieniä hemmotteluhetkiä, ne piristävät kummasti.

iba2018-ennin-kengissa-2
novelle-moctails-foolihappo-ennin-kengissa
iba2018-inspiration-blog-awards
novelle-plus-foolihappo iba2018-ennin-kengissa iba2018-ennin-kengissa-3

Tapahtuma oli taas kerran upeasti järjestetty, kiitokset siitä Indieplacelle, ja jos en olisi ollut noin pallomahana liikkeellä, olisin varmasti viipynyt tilaisuudessa loppuun asti. Nyt päätin palloilla tapahtumassa pääosin yksin, sillä tavoitteenani oli ainakin päästä piipahtamaan paikan päällä ja tehdä kivat yhteistyöt edustajien kanssa. 

Siinä samalla törmäsin kuitenkin Miaan, jonka kanssa loppuetkot sitten vierähtivätkin hyvän ruoan ja tietysti erinomaisen seuran parissa!

Nyt tuolta Mooseskorista kuuluu niin kummallisia ääniä, että lähden katsomaan mitä pikkuiselle bebelle kuuluu... Ps. Vaikka itse sanonkin, niin kyllä meidän tyttö on maailman kaunein ilmestys.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt