INSTRUMENTARIUMIN KEVÄÄN 2018 AURINKOLASITRENDIT

Kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Palataan taas hetkeksi Indieplace Inspiration Dayhin ja Instrumentariumin pisteeseen. Kuten aiemmin lupasin, tästä postauksesta löytyy vinkkejä kevään kehys- ja aurinkolasitrendeihin. Kuvissa näkyvät myös omat suosikkini Instrumentariumin laajasta kevään 2018 aurinkolasivalikoimasta. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Suosikkeja olisi piisannut paljon kuvattavaksi asti, sillä oikeastaan kaikki pöydällä olleet aurinkolasit olisivat kelvanneet meikäläiselle. Kevät 2018 on siitä jännä, että kehys- ja aurinkolasimuodissa näkyy niin klassisia kuin myös modernejakin muotoja, eli pitkään pinnalla olleet klassikot ovat edelleen trendikkäitä, mutta rinnalle on nousemassa kovaa vauhtia aivan uudenlainen, futuristinen suuntaus.

Olisikohan Diorin muutaman vuoden takaisilla clear frame -aurinkolaseilla sekä vuotta myöhemmin vuonna 2016 julkaistun Rihannan ja Diorin yhteistyömalliston Star Trek -aurinkolaseilla jotain tekemistä tämän uuden, modernimman suuntauksen kanssa..?

IBA2018_Kuvaaja_Jere_Viinikainen-instru

INSTRUMENTARIUMIN AURINKOLASITRENDIT 2018

Väreinä hallitsevat erityisesti sorbettiset pastellisävyt sekä vahvat tehostevärit. Materiaaleissa pitkään hallinneen muovin lisäksi keveä metalli tekee isoa paluuta juurikin hyvin modernia muotokieltä puhuvien kehysten parissa. Tänä keväänä, kun sekä klassikot, että modernit kehykset jyräävät, käytännössä mikä vain on trendikästä. Niinpä vaihtoehtoja löytyy jokaiselle.

Upeasta aurinkolasivalikoimasta silmiini osuivat nudet Max Mara MM JEWEL II -aurinkolasit, jotka ovat muodoltaan pyöreät, mutta myös aavistuksen kissamaiset. Tällaiset kehykset sopivat kasvoilleni lähes aina, sillä ne ikään kuin nostavat silmäkulmia ylöspäin avaten katsetta.

Näissä Max Maran kehyksissä on melko tummat liukuvärjätyt linssit. Kuten kuitenkin huomaatte pöydällä olevasta valikoimasta, on mallistoihin alkanut tupsahdella aurinkolaseja, joiden linssit ovat läpikuultavia, eli silmät näkyvät linsseistä läpi. Tässäpä trendi, josta en itse pitänyt vielä muutamia vuosia sitten, mutta kuinkas kävikään. Nyt kyseinen trendi näyttää omaan silmään ihanan tuoreelta.

Toinen, ja edelleen hyvin trendikäs vaihtoehto on, että aurinkolaseissa on lähes suorahkot peililinssit.

intrumentarium-kevaan-aurinkolasitrendit-2 intrumentarium-aurinkolasit

Jos katsotte keskimmäistä kuvaa, silmiinne osuvat ehkä rusehtavat, pyöreät kehykset, joissa on muovikehysten ympärillä vielä ohuet metallikehykset. Nuo kehykset olivat myös älyttömän kauniit, mutta harmikseni kasvoilleni hieman liian suuret. Suosittelen kuitenkin testaamaan niitä, sillä ne olivat todella näyttävät!

Käy kurkkaamassa lisää Instrun kevään 2018 silmä- ja aurinkolaseja Instrumentariumin verkkosivuilta!

t. Enni

Ylin kuva: Jere Viinikainen
Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Kommentit

  1. Nuo aurinkolasit ovat kyllä kauniit, mitkä sinulla on ensimmäisessä kuvassa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös