LEIKKAANKO HIUKSET

HELP! Tarvitsen apuanne! En enää kestä tätä hiusvatvomista, sillä olen jo kauan halunnut leikkauttaa hiukseni lyhemmiksi, mutta muutamat muut ihmiset ovat sanoneet, ettei kannata. Mitä ihmettä teen?
Pari vuotta sitten kaduin pitkään 15 cm hiustenleikkuutta, sen jälkeen kun leikkautin taas hiuksiani, tuntui, että olisi saanut lähteä enemmänkin.

Olen yrittänyt googlailla samantyylisten ihmisten hiustyylejä, ja yrittänyt myös etsiä kuvia henkilöistä, joilla on samantyyliset kasvonpiirteet kuin minulla. En vaan meinaa löytää!

Haaveilen siis todella vaaleasta bob-tukasta. EDIT: TÄMÄ!

ennin_kengissa_hair2
ennin_kengissa_hair

HELP ME! Linkatkaa joku samannäköinen ihminen alle, tarvitsen rohkaisua ja inspiraatiota! :D

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Antaa mennä! Kasvaa ne takas! Mun veljenvaimo nipsas mun tukan viime kesänä reippaasti lyhemmäks kuin itsekään olin suunnitellut ja nyt ne on jo melkein kasvaneet takasin.

  Mulle tuli tosta ekasta kuvasta mieleen Laura Malmivaara: http://iv1.lisimg.com/image/9712961/683full-laura-malmivaara.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Niinhän ne kasvaa. :) Se lyhyempi tukka sopi sulle tosi hyvin!

   Poista
 2. Kyllä ne takaisin kasvaa jos leikkaat ;) Ehkä kevyempi kevättukka ois kivaa vaihtelua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan kallistua hiljalleen lyhyen tukan puoleen, mutta ehkä odotan vapun yli niin voin vielä vähän hullutella hiuksilla!:D

   Poista
 3. Oh man, ET! Tai jos leikkaat niin lahjoita mulle? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa uskon kyllä että lyhyet sopisi sulle tosi hyvin, annoin oman kasvatusprojektin vaikuttaa ensireaktiooni. :)
   Olisiko sun mahdollista lahjoittaa sun hiukset jonnekin, eikö esimerkiksi ole olemassa organisaatioita jotka ottaa hiuslahjoituksia vastaan, ja sitten niistä tehdään peruukkeja sairaille jotka ovat menettäneet hiuksensa?

   Poista
  2. Joo olen lukenut samasta asiasta, harmikseni myös luin, että joskus lahjoituksia otetaan vastaan, mutta sitten niillä hiuksilla ei loppujen lopuksi tehdäkään mitään! Ajatus kai kuitenkin tärkein ja ehkä on tahoja, jotka vielä tekis niillä jotqin. Antaisin hiukset mielelläni pois, itse en niillä mitään tee! Tässä vielä pyörittelin ajatusta päässäni.. ehkä sitten kesällä...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös