15 speed dating kysymystä ja vastausta


speed dating, ohjelmanumero, leikki, kysymyksiä

Järjestin synttäreillä hauskan ohjelmanumeron ystävän avustuksella. Kyseessä oli speed dating eli pikadeittailu, jonka ideana oli kysellä parilta ennalta annettuja kysymyksiä minuutin ajan kerrallaan. Sen jälkeen vaihdettiin pareja.

Nämä leikissä käytetyt kysymykset löytyvät vielä kotoani, joten aloin selata kysymyksiä ajankuluksi ja samalla valitsin niistä sopivimpia, joihin ajattelin myös vastata.

Tässäpä 12 kysymystä ja vastausta!

1. Oletko koskaan käynyt elokuvissa yksin?

Olen. Olin silloin elokuvateatterissa töissä ja pääsin yllättäen katsomaan Sex and the City – Sinkkuelämää -elokuvan lehdistönäytökseen. Sinne hipsin suoraan työvuoroni jälkeen.

2. Oletko puhelias

Aika puhelias, joskus ehkä hieman liiankin. Innostun helposti ja tällöin alan puhua paljon. Tuntemattomassa seurassa lämpenen tosin hitaasti, mutta sitten usein kun pääsen vauhtiin, huomaan myös keskeyttäväni muita todella usein. Olen yrittänyt kiinnittää tähän huomiota viime aikoina...

3. Mikä eläin olisit?

Oli pakko tehdä tähän joku testi. Valitsin Koululaisen testin. No... tarpeeksi lähelle. T. Kasvissyöjä, joka on todella surkea kiipeilemään.

Testin tulos:

"Olet omissa oloissasi viihtyvä karhu. Olet pidetty lähipiirissäsi, ja siksi sinulla onkin useita lempinimiä. Pidät liikunnasta ja olet taitava kiipeilijä. Lempiruokaasi on ehdottomasti kunnon iso pihvi (no, joskus oli). Talvisin haluat käpertyä sisätiloihin takkatulen ääreen" -> Totta!

4. Pisin suhteesi?

15 vuotta.

5. Kiroiletko paljon?

En oikeastaan. Ehkä enemmän huumorilla kiroilen, varsinkin jos heitän jonkun härskin vitsin. Lievempiä sanoja heitän kyllä puheen sekaan helpostikin, mutta vain tehostaakseni sanomaa. Ei päivänvaloa kestäviä ärräpäitä saattaa myös lentää jokunen silloin kun suututtaa todella _todella_ paljon.

6. Mikä on erikoisin lemmikki minkä olet elämäsi aikana omistanut?

Kilpikonnia oli useampiakin, mutta rakkain oli tietysti Fiona-chinchilla.

7. Nimeä turhin omistamasi asia?

Näitä on paljon, mutta yksi tulee heti mieleen. Kohta viidettä vuotta kaapin perukoilla ollut kahvinkeitin joutaisi roskiin. En juo kahvia, mutta vieraille voin tarjota pikakahvia, tai jos kapseleita on, voin keittää kahvia Paulig Cupsololla.

8. Mikä on ärsyttävin piirre ihmisissä, jonka tiedät?

Epärehellisyys.

9. Kumpaa söisit mieluummin, heinäsirkkoja vai matoja?

Jos olisi pakko valita... En tiedä, en osaa valita! En kumpaakaan?

En pystynyt syömään sirkkalakritsia pari viikkoa sitten, koska mun sisko kertoi ällöttävän jutun tyypistä, jonka suupielestä sojotti sirkanjalka kesken puheen.  Että hyvää ruokahalua! En ole myöskään varma, miten sirkat tai madot sopivat kasvissyöjän ruokavalioon...

10. Vastaatko aina kun äiti soittaa?

Mun äiti soittaa tosi harvoin... Ja yleensä kun mama soittaa, sillä on joku taka-ajatus, kuten että avaimet unohtuivat kotiin, voitko tulla avaamaan oven. :D

Tietysti kuitenkin vastaan aina kun vaan ehdin. Usein tosin viestitellään, sillä ainakin mun on hankalaa vastata puhelimeen päivisin, aina on jokin muu toimenpide, kuten vaipanvaihto, nukuttaminen tms. kesken.


11. Jos voisit mennä päiväksi jollekin vuosikymmenelle, mihin menisit ja miksi?

Vaikea! Menisin ehkä 20-luvulle, sillä jonkinasteisena villikkona koen, että charlestonin aikakausi olisi saattanut ollut mun juttu. Toinen vaihtoehto olisi hypätä 50-luvulle, jotta pääsisin näkemään Marilyn Monroen.

Jos olisi kysytty vuosisataa, vastaus olisi helppo. Menisin 1700-luvulle Marie Antoinetten hovineidoksi. Voi olla, että elämä olisi jäänyt lyhyeksi, mutta ehkä Versailles'n palatsissa vietetty aika olisi ollut sen arvoista.

12. Jos sinun pitäisi valita ikä, joka sinulla olisi loppuelämäsi, niin mikä se olisi?

Jos joku kysyy, olen 25-vuotias!

13. Oletko hyvä antamaan ajo-ohjeita?

En. Mun kannattaa aina olla hiljaa, tai muuten ei ikinä löydetä perille.

14. Lempi kirosanasi?

Jumavee ja saakeli. Jumaveen kuulin (vai keksittiinköhän me se Espanjassa) kesällä 2016. Jumavee ja jumav*ttu on kyllä loistavia.

edit 2021: Perkele nykyään :D

15. Mitä sanaa vihaat / mikä särähtää korvaan?

Tosiaan. "Tosiaan sitä ja tosiaan tätä". Yök.


speed dating, kysymykset, juhliminen, carleston, marie-antoinette, versailles, ennin kengissä


Nyt mulla olisi teille kysymys:

- Laulatko biisien mukana vaikket tietäisi sanoja?

Ps. Tässäpä hyvää ajanvietettä illaksi. Käy siis kysymykset läpi kumppanin tai ystävän kanssa. Mukavaa loppuviikkoa sinne!

t. Enni

Kommentit

 1. Hauska! Ja heti piti mennä tekemään toi testi; olen sosiaalinen susi. Mä käytän espanjalaisia kirosanoja, ne on jotenkin monipuolisempia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha sosiaalinen susi :D ai hitto, mä en edes oikein osaa kiroilla espanjaksi, pitääkin lisätä tietoisuutta... Yhden pahan sanan osaan kyllä, monesti meinannut jäätelötuuttia tilatessa sanoa vahingossa ;D

   Poista
  2. Just sitä käytän paljon, tyypillinen Kanarialla. Ei niin "raju" kuin mantereella tai Suomessa. :D

   Poista
 2. Aaargh... ja mä unohdin vastata vikaan; en laula mukana, jos en osaa sanoja. Yleensä kuuntelen vain biisejä, joiden sanat osaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin varman päälle hyvä! :D Mulla nimenomaan noi espanjankieliset on lemppareita ja harvoin niitä osaan kunnolla laulaa... Mutta ne on niin hyviä, että pakko jammailla! :D

   Poista
 3. Tää oli kyl hauska postaus :D ja mitä tulee noihin heinäsirkkoihin niin en kyllä oo itekkään yhtään lämmennyt ajatukselle... hyhh!
  ja mä aina laulan biisien mukana vaikkakin aika usein se taitaa olla jotain siansaksaa kun sanoista ei ole ihan varma :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jep, mä en usein edes jaksa tarkistaa oikeita sanoja enkä kuunnella sanoja kunnolla, joten laulan siten miten uskon sanojen olevan... :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös