Keväiset nilkkurit Spartoolta

Yhteistyössä: Spartoo

Pääsin tekemään kivaa yhteistyötä Spartoon kanssa, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin jakaa tietoa kengistä. Kuluneen vuoden aikana olen löytänyt kaksi erinomaista kenkämerkkiä, joiden uskon pysyvän mukanani vielä pitkään. Sekä Clarksin että Marc O'Polon kenkiin olen ollut pelkästään tyytyväinen.

Omistan Clarksilta kahdet kengät. Ensimmäiset mustat korolliset nahkanilkkurit hankin jo vuonna 2013, ja ne ovat yhä edelleen käytössä. Toiset Derby-kengiksikin kutsutut tasapohjaiset herrainkengät löysin sattumalta eräästä kivijalkaputiikista Rovaniemeltä. Kengät olivat sovitettaessa niin hyvät, että ne periaatteessa jämähtivätkin jalkaani viime syksyn ajaksi. Mikäli Suomessa sää sallisi, käyttäisin juuri näitä kenkiä vuoden ympäri.

Clarksin kengissä yhdistyy yleisesti kaunis ulkonäkö ja käyttömukavuus. Clarksin kengissä on usein päkiän alla mukavuutta tuova pehmuste, jonka avulla kengillä jaksaa kävellä pitkäänkin.

spartoo-herrainkengat_clarks

clarks_shoes_spartoo_nilkkurit

Clarks / Spartoo

Mutta kuten otsikkokin kertoo, aiheena ovat keväiset nilkkurit. Nilkkureitahan on tarjolla paljon, mutta jostain syystä hyvän parin löytäminen voi kuitenkin viedä aikaa. Oma etsintäni kesti lähes vuoden ajan, vaikka hakukriteerit olivat yksinkertaiset: "Mustat ja nahkaa". Lopulta kävi niin, että löysin yhdet ja toisetkin täydelliset nilkkurit ja vielä kaiken huipuksi samaan aikaan. Tällä kertaa oli pakko ottaa molemmat, sillä uhrasin kenkien etsintään niin monta tuntia. Molemmista kengistä tuli kertaheitolla uudet lempikenkäni herrainkenkien lisäksi.

Toiset löytämistäni nilkkureista olivat Marc O'Polo -merkkiset (kuvassa alla). Merkin kengissä yhdistyy kaunis muotoilu ja aivan omaa luokkaansa oleva käyttömukavuus. Omistamani nilkkurit muotoutuivat jalkaan nopeasti, ja itse asiassa nykyisin kenkien kanssa voisi käyttää jopa hieman paksumpia sukkia. Onneksi ostin kengät siis sopivan napakoina, sillä kengät ovat nyt juuri oikean kokoiset. Vaikka Marc O'Polon kengät eivät myöskään ole halvimmista päästä, niin uskon, että näissä kengissä hinta ei muodostu vain brändistä, vaan laatu näkyy myös kenkien pitkässä käyttöiässä.

marc-o-polo2
id_marc-o-polo_spartoo_nilkkurit
marcopolo_nilkkuritMarc O'Polo / Spartoo 

Parasta Marc O'Polon kengissäni (ulkonäön ja mukavuuden lisäksi) on se, että kengät eivät kopise kävellessä. Ne ovat hiljaiset, pehmeät ja kestävät. Useimmiten äänettömältä kuulostavien kenkien pohjat tuntuvat olevan valmistettu pehmeämmästä materiaalista, jolloin kenkien pohjat myös kuluvat nopeammin. Vai mitä mieltä olette? Toisinaan poimin nimittäin lasinsiruja kenkieni pohjista...

Outoa on se, ettei näiden kenkien pohjassa näy vieläkään mitään käytön jälkiä. Ihan uskomatonta! Käyttömukavuuteen ja hinta-laatusuhteeseen nähden Marc O'Polon kengät ovatkin olleet loistava hankinta, enkä pääse yli niiden kauneudesta...

Jos teitä kiinnostaa hankkia kevääseen sopivat laadukkaat nilkkurit esimerkiksi Clarksin ja Marc O'Polon mallistoista, käykää kurkkaamassa Spartoon verkkokauppa!

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa

Kommentit

Lue myös