Hyvä itseruskettava kasvoille / ACO FACE

Aamulenkin jälkeen on kiva aloittaa juhannuksen vietto, vaikka päivälle ei olekaan suunniteltu mitään erityistä ohjelmaa. Niinpä ajattelin heti alkuun postata eräästä tuotteesta, jota on tullut testattua pitkin kevättä. Totesin tämän tuotteen todella hyväksi, vastoin kaikkia ennakko-odotuksiani.

Mulla on yleensä aina todella kovat odotukset kevyesti päivettäville voiteille, sillä en voi sietää itseruskettavien hajua. Kun kävin ACOn tilaisuudessa keväällä (postaus täällä) ja sain testattavaksi kevyesti päivettävää ACO FACE Sun Kissed Face Cream -kasvorasvaa (tuote saatu blogin kautta), ajattelin sen olevan taas yksi tuote muiden joukossa. Kuitenkin testailujen jälkeen olen huomannut, että tämäkin tuote on lähes hajuton. Nukuttujen öiden jälkeen iho on saanut kivaa väriä, mutta tuote itsessään ei ole tuoksunut juuri miltään.

IMG_3836 copy
IMG_0700 copy
IMG_0693 copy

ACO FACE Sun Kissed Face Cream näyttää kustantavan noin kymmenen euroa apteekissa, mikä on mielestäni sille ihan hyvä hinta. Tuote on hyvin riittoisaa, vaikka päivetysteho onkin melko mieto. Tosin usein levitän tuotetta pari kerrosta illalla ja aamulla huomaan jo selkeän eron.

Halusin tehdä tämän postauksen siksi, että olen aikanaan itse sortunut ostamaan niin järkyttävän huonoja itseruskettavia, jotka ovat haisseet milloin currylle ja saaneet ihoni kutisemaan ja punoittamaan. On siis olemassa hyviäkin vaihtoehtoja ja ainoastaan kokeilemalla & tutustumalla uusiin tuotteisiin löytää omat suosikit.

IMG_0694 copy

Tällä hetkellä itseruskettavien suosikkilistallani ovat:


Mitkä ovat teidän suosikkeja, entä oletteko testanneet vielä tätä?

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Hankin noin viikko sitten sekä tuon kasvoille tarkoitetun voiteen että tuon body lotionin. Ensimmäisestä pidän tosi paljon, vaikka en ainakaan vielä ole huomannutkaan mitään suurempaa värinvaihdosta kasvoissani tapahtuneen, toisaalta eipähän tarvitse pelätä sellaista oompa loompa -efektiä :D Tuo body lotion taas antaa kunnolla väriä mutta sen tuoksusta en oikein pidä, vaikka se ei olekaan ihan niin ällö kuin varsinaisten itseruskettavien...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmaan vaikuttaa, miten paljon tuotetta laittaa kerralla kasvoihin? Jos laitan sitä noin pikkurillin pään verran, on tulos aamulla aika olematon. Mutta yleensäheitän kaksi kerrosta päällekäin rasvaa silleen, että annan ekan kerroksen kuivua. Huomasin silti eron jo ekalla kerralla! Ja joo niin kai tämän pitäisikin olla, että ei vastaa itseruskettavaa, kun on kevyesti päivettävä. Siksi mietous. :D

   Mä en taas ole vielä kun kerran kokeillut tuota body lotionia! En muista, että se olisi ollut mitenkään kovin vanhasti tuoksuva, mutta joo hajuton se ei ollut!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös