Dilemma sohvapöytä

Tää on niin tätä. Olin jo lenkkikuteet päällä hyppelemässä sadan metrin päässä kotoa, kun rankkasade iski. No sehän jatkui tunnin jos toisenkin, joten eipä menty sitten tänään lenkille. Joten täällä mä nyt sitten luonnollisesti nautiskelen Läkerol-pastilleja, katson Huippista ja poden morkkista... Ja pohdin edelleen sitä sohvapöytää.

images: Valanti / Kruunukaluste

Linkkailemanne pöydät olivat kaikki upeita. Ainut vaan, että kaikissa tuppaa olemaan viikkojen toimitusaika. Haluaisin pöydän mitä pikimmiten.

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että sohvapöydän tulisi mahdollisesti olla vaalea (valkoinen tai vaaleaa puuta), no voisi se olla myös ihan hyvin lämpimänkin puun sävyinen, kunhan ainakin sohvan korkuinen ja yksitasoinen. Mallillakaan ei ole niin väliä, pyöreä tai suorakulmainen sopii. Eli joo, kaikki sopii. :D Olen tällä hetkellä aivan älyttömän ihastunut 70-luvun sohvapöytiin ja sisustukseenkin sellainen passaisi oikein mainiosti.

Harmi, että Ikean tarjonta on tätä nykyä aika suppea. Jos vuosi sitten olisin etsinyt sohvapöytää, olisi sieltä saattanut löytyä parikin kivaa vaihtoehtoa.

images: Lundagård

Tällä hetkellä sohvapöytänä toimii pieneksi käynyt televisiotaso. Ylemmät olisivat aivan täydellisiä korvaajia, jos niitä ei olisi jo myyty.

t. Enni

Kommentit

 1. Suosittelen tekemään itse, jos sopivaa ei löydy! Siten saa ainakin nopeasti ja juuri sellaisen kun haluaa :) Itse ostin perunalaatikon, johon ruuvasin pyörät kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tekisin mielelläni! Mutta mistä saan perunalaatikon?! :D Olen kiertänyt vaikka mitä paikkoja, mutta edes tarvikkeita ei tunnu löytyvän... Ehkä ne on jotain inside-tietoa?

   Poista
  2. Ite löysin jollain ihmeen tuurilla huuto.netistä parillakympillä ja oli vieläpä melkein naapurissa, niin pääsin nopeasti noutamaan! Kannattaa kurkkia just sieltä ja torista :)

   Poista
  3. Oho vau! Toria olen aika ahkerasti seurannut. Sinne kyllä pitäisi saada hakuihin vielä parannus, että saisi etsiä tuotteita kaupungin perusteella. Tarjonta on VALTAVA!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös