Valaisimien valinnan vaikeus

Mistä mä löydän upean ja sopuhintaisen sohvapöydän? Miten voikin tuottaa joku sohvapöytä niin paljon päänvaivaa. Muistan viime viikolla vielä todenneeni, että mä yleensä tiedän, mitä haluan, mutta nyt en löydä sopivaa. Ehkä sitten sitä oikeaa ei vain ole tullut vielä eteen. Sisutuslehdissä juu, mutta niiden tuotteiden hinta hipoo aina taivaita.

Samaten, miten on mahdotonta tehdä siedettävän näköisiä kattolamppuja? Eikö ihan tosi voisi vaikka IKEA patistaa jonkun suunnittelijan korjaamaan tämä vääryys.

IMG_3387 copy
IMG_3392 copy

Olen törmännyt tähän vasemmanpuoleiseen mielettömän upeaan valaisimeen ystäväni kotona. Niin, miksei jotain tällaisia voisi löytyä hieman huokeammillakin hinnoilla?

Cini&Nils
image: Cini&Nils
IMG_3318 copy

 Tuleeko tästä ikinä valmista...?

IMG_3308 copy

Joten siinä näkyy mein kompromissiratkaisu. :D Kuten tiedätte, en tiedä sisustamisesta mitään ja menen ihan vain fiiliksellä. Mutta toinen tuntemani sisustusalan ihminen sanoi hyvin: "Jos koti ei kaipaa sisustamista, niin onneksi olkoon, silloin olet onnistunut". Eli kun itse tykkää, niin se on pääasia!

IMG_3322 copy

Ainiin, ostettiin uusi jääkaappi. Kivat noi lommot molemmin puoli ovea..! Ps. Sohvapöytä-vinkkejä tällaiseen asuntoon otetaan vastaan. Mattona toimii Askon Nirvana.

t. Enni

Kommentit

 1. Tuo Askon Nirvana on ihan mielettömän upea!! <3 Aloin ehkä nyt kans haaveilemaan siitä vähän :)
  Leikin vähän nopeasti sisustusetsivää ja tässä on sulle parit pöydät: http://www.room21.fi/fi/artiklar/ray-sohvapoyta-valkoinentammi.html http://www.on24.fi/sisustus/p%C3%B6yd%C3%A4t_tuolit/sohvap%C3%B6yd%C3%A4t/41575 http://www.on24.fi/sisustus/p%C3%B6yd%C3%A4t_tuolit/sohvap%C3%B6yd%C3%A4t/51493 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Vau noita sun linkkejä, eikä pahan hintaisia!! Nyt täytyykin alkaa tosissaan tutkia! :D

   Poista
 2. Hih, aika kivaa että joku muukin painii samankaltaisten sisustusongelmien kanssa :D Kevät on ollut leppoisaa kun ollaan oltu evakossa mutta kun paluu kotiin kohta koittaa niin sisustusstressi iskee taas! Mä oon etsinyt olohuoneen ja aulan valaisimia kohta vuoden! Aarghh!! Ihana toi Askon matto btw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Haha joo, ei ne ole niin helppoja valintoja!! :D kerro, jos löydät kivoja!

   kiitos! :D

   Poista
 3. Tiedän niin tunteen "tuleeko tästä ikinä valmista", 7kk on rempattu tällä viikolla, nyt vihdoin päästään muuttamaan takas kotiin viikonloppuna. Huh mikä projekti, mitään lamppuja en ole uskaltanut ajatellakaan, mutta Prismasta ostin oikean "bling bling"-lampun vessaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUH! No jo on pitkä aika, toivottavasti muutto menee hyvin ja sitten alkaisi pian tulla remppa valmiiksi! Ooh haluan nähdä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös