Repalefarkut ja viittä vaille valmis remontti

Kesä tuli, eli pääsin vaihtamaan kesäasuun! Mulla kesäasuhan tarkoittaa sitä, että hihat lyhenivät 1/3 osaa. :D Ei näillä lämpötiloilla voi kuvitellakaan vähempää vaatetusta. Olen aivan jäässä koko ajan ja näen jo unta siitä, että uusi koti sijaitsee Fuengirolassa, jonne päätin lähteä auringonpaisteen perässä.

Tämä siis oli mun juhannusasu, jossa viiletin jo eilen. Tänään kuljin oikeastaan remonttiasussa, eli siis topissa, neuleessa ja hupparissa. Kerrospukeutuminen oli ihan pakollista. Mä en edes tajua, miten musta on tullut näin paha vilukissa! Voisin kulkea ihan helposti vielä parkatakissa. Eräs päivä ajoin kotiin ja säädin autoon +26 asteen lämpötilan. Ajelin kotiin takki päällä ja kerrankin lämpöisenä.

IMG_3865 copy
IMG_3847 copy
IMG_3875 copy
IMG_3886_sopy

Kuvassa näkyy tämän juhannuksen aleostokset, eli Lindexin neule ja Vero Modasta ostetut Noisy May:n repalefarkut. Tykkään molemmista ihan älyttömästi!

Mutta nyt on aihetta iloon. Paljon päänvaivaa aiheuttanut veskiosasto on nimittäin valmis. En voi vielä edes käsittää tätä, mutta siitä tuli juuri sellainen kuin kuvittelin.

IMG_3897 copy
IMG_3913 copy
IMG_3931 copy
IMG_3953 copy
IMG_3921 copy
IMG_3942 copy
IMG_3947 copy

Olohuoneessa sohvapöydän virkaa toimittaa tällä hetkellä vanha tv-taso, mutta onneksi Yki Nummen Lokki istuu keittiöön enemmän kuin hyvin. Olen myös menettänyt sydämeni olohuoneen Nirvana-matolle.

Oikeastaan asunto alkaa olla nyt verhoja, viimeisiä listoja ja takapihan siivousta vaille valmis. Vielä kun saman suunnittelijan toinen luomus, eli Tuomas Mini -valaisin asetetaan kattoon ja sänky pedataan, voi siellä viettää ensimmäisen yön. Hyvällä tuurilla se toteutuu jo huomenna.

t. Enni

Kommentit

Lue myös