Insinöörilady in Red

Huh, vihdoin on omia valmistujaisjuhlia ja tupareita juhlittu! Hauskaa oli, viini virtasi ja karkki maistui. Kiitos tuhannesti Cloettalle ja Halvalle, jotka lahjoittivat juhliani varten makoisia ylläreitä. Niin allekirjoittanut kuin myös vieraatkin olivat erittäin innoissaan siitä hervottomasta määrästä herkkuja. :D

Nyt hieman väsyneenä teen pikaisen postauksen, jossa näette hieman valmistujaismekkoani, joka itsessään oli kyllä aikamoinen löytö. S:lle kiitokset tsempistä, sillä en varmaan muutoin olisi uskaltanut valita tällaista mekkoa. Onneksi kuitenkin kiikutin sen Tallinnan Bershkassa kassalle, mekko osoittautui kuitenkin niin upeaksi ja hyväksi päällä.

IMG_4051 copy
IMG_4030 copy

Halvan lakritsat kävivät hyvin kaupaksi. Ihanaa tuhtia lakua ja raikkaan salmiakkisia Vanhoja Autoja. No milloinpa ei tuore laku olisi hyvää..?

IMG_4046_copy

Crispy Yogood ja Malacon Diskoaakkoset osoittautuivat ihan lemppareiksi Cloettan lähettämistä valmistujais/tuparilahjoista. Maistoin Diskoaakkosia pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa, kun ostin niitä laivalta, ja ihastuin niihin ihan täysin. Disko- ja Svengiaakkospussien sisältämä pieni ruutusalmiakki on aivan älyttömän hyvää, nousee ihan salmiakkien Top 10:iin!

IMG_4044 copy

Ainiin, oli meillä myös Tupla Mini Bitesejäkin!

IMG_4042 copy
IMG_4032 copy
IMG_4031 copy

Odottakaan vaan, kun näette mekon kokonaisuudessaan. Ihanaa sunnuntaita kaikille, mä lähden nyt tuhoamaan kakkujämiä.

t. Enni

Postaus sisältää yhteistyökumppaneita: Cloetta & Halva

Kommentit

  1. Jestas, mikä vaalea kaunotar upeassa leningissään! <3 Kovasti onnea valmistuneelle! :-)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä vaan juhlit kauniina. Jään odottelemaan mekkokuvia kokonaisuudessaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös