Avène Self-Tanning Lotion -arvostelu

*Sisältää syvälinkkejä

En tiedä muistaako monikaan, mutta kun viimeksi värjäsin tummempaa väriä hiuksiini, niin mun oli vähän pakko lähteä etsimään itseruskettavaa tasoittamaan vaalean ihon ja tummien hiusten luomaa goottimeininkiä. Markettien sijaan tajusin suunnata apteekkiin, josta löysin myyjän suosituksella Avène Self-Tanning Lotion -itseruskettavan (täällä vanha postaus).


En sittemmin muista kirjoittaneeni tuotteesta arviota, mutta nyt aihe tuntui ajankohtaiselta ensinnäkin siksi, että on a) talvi ja olen ihan kalkkilaivan kapteeni ja b) tulossa on ulkomaanmatka, joten ajatukseni ovat luonnollisesti kohdistettu kevyeeseen päivetykseen.

Suurin inhokki itseruskettavissa on yllättäen ollut se haju. On ollut curryn- ja kurkuntuoksuisia vivahteita ja hyh sanon minä. Tämä itseruskettava tuoksuu hyvin miedolta ainakin heti tuotetta levitettäessä. Tietysti tuoksu kehittyy ajan mittaan voimakkaammaksi, mutta siinä vaiheessa ollaankin jo yleensä matkalla suihkuun.

Toinen asia on ollut se, että tuo joskus testaamani Nivean itseruskettava (se curryntuoksuinen) myös aiheutti aikamoiset reaktiot iholleni, varsinkin kaulan seudulle. Sellaista kutinaa ja punoitusta, pieniä juttuja heh... Avènen itseruskettavan kanssa en ole kokenut tällaista ongelmaa ikinä.

Vaikka yritänkin välttää nykyisin itseruskettavan läträämistä kasvoilleni, niin välillä tuntuu, että jo pieni määrä tuotetta parantaa kasvojen ihon kuntoa. Ensinnäkin kevyt väri kasvoilla paitsi tasoittaa ihon virheitä, niin (en tiedä kuvittelenko vain) iho myös tuntuu menevän parempaan kuntoon.

Avène Self-Tanning Lotion

Tuote on mielestäni hintansa arvoista, sillä se soveltuu herkälle iholle ja on todella riittoisaa (en ole vielä saanut kulutettua ensimmäistäkään purkkia loppuun). Se vaan on parasta! Muistaakseni maksoin tästä itseruskettavasta  vähän yli 20 euroa, mutta hintaeroja varmasti löytyy eri myyntipaikkojen välillä. Jos tuote kiinnostaa, niin ainakin *Apteekkituotteet.fi -verkkokaupasta tätä saa tilattua hyvällä hinnalla.

Kannattaa testata!

t. Enni


Mainosyhteistyö
Tuotekuva: Apteekkituotteet.fi

Kommentit

Lue myös