Viking Linen kuvaukset @ Grace

Vaikka olenkin tällä hetkellä todella väsynyt, takana on pari aivan uskomattoman hienoa päivää. Kävin ystäväni kanssa miniristeilyllä Viking Linen Grace -laivalla (ps. Ellie Goulding tuli tällä samaisella laivalla Suomeen pari päivää aikaisemmin)! Saimme kuitenkin uskomattoman tilaisuuden ystäväni kanssa, sillä osallistuimme Viking Grace -laivan mainoskuvauksiin, jotka tulettekin näkemään reilun kuukauden päästä eräässä suositussa naistenlehdessä. Tästä työstä palkkiona vietimme ikimuistoisen risteilyn.

Teen kuvauksistamme kaksiosaisen postauksen, sillä omia kuvia tuli napsittua paljon. Otin laivalle mukaan sekä Canon EOS 7D:n, että medialainassa olevan EOS M -kamerankin. Laitan postaukseen alkuun vain EOS M -kameralla otettuja kuvia, niin näette mitä sillä saa aikaan. Kameran kuvanlaatu on kyllä aivan mielettömän hyvä. Ainut, mikä kamerassa tuntuu vähän hitaalta, on automaattitarkennus. Olen ehkä vaan liian tottunut tuohon omaan kameraani... Illallisella nautimme neljän ruokalajin Maiden Voyage -menun Oscar à la carte -ravintolassa. Menu sisälsi apertiivina samppanjaa ja alkuruoaksi kampasimpukoita. Pääruokana oli poroa tai ruijanpallasta viineineen. Tämän jälkeen maistelimme juustoja ja jälkiruoaksi eteemme kannettiin omenamuffini ja suussa sulavaa pannacottaa. Jo itse alkuruoka oli aivan älyttömän hyvää, mutta heti pääruokaa maistaessani taisin sanoa ääneen voivani kuolla nyt onnellisena. Juustot olivat aika tuhteja, mutta onneksi jälkiruoka kruunasi aterian. Ravintolan tunnelma oli ihana, sillä taustalla soi pianomusiikkia ja pöytäseurueemme tuli mainiosti toimeen keskenään.

Koko menun voitte katsoa vielä täältä.Ennen alku- ja pääruokia jouduimme taistelemaan itsemme kanssa, että emme erehtyneet vielä maistamaan ruokia, sillä mainoskuvat piti saada otettua ennen syömistä. Olimme molemmat aika nälissämme siinä vaiheessa iltaa, joten välillä teki tiukkaa katsella edessä olevia upeita annoksia. Onneksi ruoka oli niin hyvää. Ja sitä alkoholin määrää..!Noniin, uskokaa tai älkää nämä yllä olevat kuvat on otettu EOS M -kameralla. Sillä saa kuin saakin todella hyviä kuvia ainakin pieneen kokoonsa nähden, eikä tuo ravintola suinkaan ollut mikään maailman valoisin kuvausympäristö.


Illalla vatsat täynnä kuvasimme vielä muutamia kuvia. Matkalla mukana ollut ystäväni loihti minulle tämän kampauksen ja huh siitä tuli hieno. Totesin hiustenlaittovaiheessa, ettei tämä ehkä sovi mulle, mutta kun kampaus oli valmis huutelin innoissani, ettei mulla ole oikeastaan ikinä ollut hienompaa kampausta.

Kuvasimme vielä reilusti jälkeen puolenyön, joten vapaa-ajan koittaessa voitte kuvitella, että ilta vähän venähti. Onneksi meille annetussa Premium-hytissä odotti iso parisänky, johon kirjaimellisesti upposi. Joko mulla on ollut aina vain huonoja sänkyjä, mutta tuossa sängyssä nukuin valehtelematta parhaat yöuneni ikinä.


Välillä lepuutin jalkojani, sillä Lanvin for H&M -korkkarit olivat aika liukkaat kokolattiamatoilla, puhumattakaan siitä korosta... Onneksi otin mukaan myös Converset. Laivalla oli muuten tarjous kyseisistä popoista, 49 euroa.

Kuten näkyy, laiva oli moderni ja siellä oli käytetty paljon eri sävyisiä valoja. Varsinkin pimeän tullen paikka näytti hienolta. Suurin osa matkustajista oli keski-ikäisiä, tai vanhempiakin, mikä kyllä hieman ihmetytti meitä. Laiva on kuitenkin itsessään näyttävä ja tyylikäs, joten voisin kuvitella tänne nuorempaakin kohderyhmää. Palataan kuitenkin seuraavan päivän reissutunnelmiin vielä myöhemmin, sillä väsymys painaa ja kaiken lisäksi mun päässä keikkuu vieläkin vähän... 

t. Enni


Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Vau tosi upeita kuvia!

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Minäkin kuolisin onnellisena tuollaisen aterian jälkeen :) Noi sun hiukset ovat upeat!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös