Work @ Grace

Risteily tulee sittenkin yhteensä kolmessa postauksessa, sillä kuvia oli niin tuhoton määrä! Mihin jäätiin? Niin, sen pitkälle venyneen illan jälkeen heräsin neljä tuntia myöhemmin valmistautumaan aamupalalle - ja uusiin kuviin. Mulla teki ihan hirmuisesti mieli croissanttia ja mietin koko ajan, että siellä on pakko olla niitä. Olihan siellä, ja sen lisäksi oli paljon kaikkea muutakin.

Heti aamupalalle saavuttaessa meille ojennettiin kuohuviiniä. Tasottavaa heti aamusta heh... Mulle ei enää maistunut skumppa, mutta onneksi ruoka sen sijaan oli taas kerran niin hyvää. Vatsa tuli täyteen liian aikaisin. Kuvauksia varten tein tietysti hieman erilaisen annoksen, johon kokosin kaikkea kaunista ja värikästä.
Päivällä kuvasimme uudestaan iltakuvia, eli aamulla puimme juhlavaatteet vielä kertaalleen päälle. Oli ehkä vähän koomista kulkea laivalla täysissä tällingeissä puolenpäivän aikoihin muiden ihmisten ihmetellessä. Eikä niiltä silmäpareilta voinut tietenkään välttyä myös itse kuvaustilanteessa. Onneksi tilanteeseen keskittyy niin eri tavalla, joten katsojat eivät ainakaan häirinneet mua.Tällainen oli hytti, ihan kuin hotellihuone. Nukuin yön niin hyvin, vaikka uni lyhyeksi jäikin. Olin illalla fiksu ja jätin ikkunaverhot auki, että aamulla heräisin tähän näkyyn.
Voitteko kuvitella, mun päässä huojuu vieläkin ja se varmaan johtuu siitä laivan heilumisesta. Jotenkin tuntuu, että ajatukset ovat vähän samalla mallilla ja tämä kirjoittaminen tuottaa oudon paljon vaikeuksia. Toisaalta se on perjantai, joten mitä voi odottaa.

Ei muuta kuin hyvää viikonloppua!

t. Enni


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Eiikä, mikä ihana muotimummo sun takana näkuu parissa kuvassa. Ihan huippu :D Sama kuosi puserossa kun yhdessä mun tänhetken lempparimekossa :)

  VastaaPoista
 2. Vau upeita kuvia!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana hytti, laivalla kun yleensä nämä hytit ovat järkyttävän pieniä ja onnettomia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös