Ellien keikka-asu

Kävin eilen Seppälässä kuluttamassa aikaa ja katsomassa, josko sieltä löytyisi jotain vähän erityylistä, eikä niin ennimäistä Ellie Gouldingin  keikalle maanantaiksi. Päädyin sitten tuollaiseen hihattomaan ja superpitkään liehutoppiin käärmeennahkakuosissa. Ei yhtään mun tyylinen, eihän? Päällä se kuitenkin näytti kivalta ja ajattelin sen sopivan keikalle. Eikö sitä paitsi fanien yleensä kuulukin tekeytyä vähän idolinsa näköisiksi keikoille mentäessä? Voisin hyvin kuvitella tällaista Ellie Gouldingin päällä, hahah!


Löysin alennuksesta myös vielä tällaisen mustan paidan kympillä. Nuo läpikuultavat hihat ovat ihanat! Sen lisäksi mulla on eräs hauska juttu tiedossa, ja siihen sisältyy paljon vaatteiden sovitusta. Ensi tiistaina olisi suunnitelmissa pakata matkalaukku ja lähteä risteilylle. Sitä varten tarvitsen mukaan kasan vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Jännää, kerron lisää myöhemmin!Tämän kaiken sovittamisen keskellä olen huomannut, että mun vaatekaappi on hyvin musta. Liian musta..

t. Enni

Kommentit

 1. Mulla oli sama ongelma pitkään, että valtaosa vaatteista on mustia, ja aina shoppaillessa silmä haki kokoajan mustaa. Nykyään väritasapaino on jo vähän paremmalla mallilla, ja olenkin antanut itselleni taas luvan ostaa uutta mustaa vaatehuoneeseen. Pitää vain olla tarkkana ettei se taas mene täysin synkistelyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo, sama juttu! Mä myös viime keväänä aloin vähän vaihtaa vaatekaapin tuttua mustaa pois, mutta kyllä tätä nykyä vaan tumma tuntuu pukevan enemmän ja niitä katselen taas. Tuossa alimmassa kuvassa taitaakin olla mun 90% värillisistä vaatteista...:D Onneksi mulla on näitä erilaisia kaulupaitoja, jotka eivät ole mustia..

   Poista
 2. Haha, miekin olen välillä töissä ollessani hypistellyt tuota samaista toppia, mutta vielä on sovittamatta jäänyt omalla kohdalla. Ei vaan ehkä loppupeleissä kuitenkaan ole munkaan tyyliä, vaikka välillä houkuttaakin. :D

  Hyvää keikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :) Musta olis ihana pitää tollasia enemmänkin, mutta toi pitkä selkäosuus on aina vähän ongelma mulla ja sitten toisaalta hihattomuus, en oikein osaa yhdistää sitä mihinkään tuon mallin takia. Jos on vinkkejä, niin kerro. Bleiseri ei musta sovi!! :D

   Kiitos!

   Poista
  2. No joo, ei todellakaan mitään bleiseriä ELLEI meinais tunkea ton paidan helmaa housuihin tai hameen alle piiloon niin, että se jäisi "löysästi roikkumaan". Mut se olis aika tylsä vaihtoehto kun tuo topin pituus on kuitenkin aika tärkeässä asemassa ton vaatteen jujun kannalta.

   Mun mielestä toi toppi toimii parhaimmillaan ihan omineen, mutta jos siihen haluaa jotakin yhdistää niin sitten joku todella kevyt neule vois olla hyvä vaihtoehto. Toi toppi on kuitenkin niin ilmava, kepeä ja pitkä, ettei sen päälle kannata pukea mitään raskasta. Mie varmaan pukisin sen alle jonkin toisen topin ( muistaakseni oli hieman läpikuultava tuo kangas ) ja saattaisin laittaa jonkun vyön vähän tuomaan muotoa vyötärölle. :)

   Ja siis näähän on vaan mun henkilökohtaisia mielipiteitä, ei kannata minkään pukeutumisneuvojan ohjeina ottaa. :DD Ja tiietkö, nyt mun tekee kauheesti mieli sovittaa tota paitaa!! :D

   Poista
  3. Haha! Harmi, musta tuntuu etten omista yhtään sopivaa neuletta tohon, joten se taitaa saada toimia ihan yksinään ja edustaa itsekseen:D Mustan topin laitan alle, ettei rintsikat vilku! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös