Viking Grace ja pienet aikatauluongelmat

Viimeisen illan kuvat otettiin Viking Linen Grace-laivan Spa:ssa, kun kaikki muut olivat jo lähteneet pois. Aikataulusekaannusten takia menetimme itse asiassa mahdollisuuden käydä myös spa-hoidossa, sillä puhelimien kellot muuttivat kellonaikaa aikavyöhykkeiden takia ja tämä sekoitti hieman aikatauluamme. Tämä kannattaa ottaa huomioon ja ennakoida, mikäli tuolla laivalla käy. Spahoito siis jäi väliin, mutta ruokaa menimme syömään tunti liian aikaisin. :D


No ruoka oli hyvää, liian hyvää. Macaron-leivokset, pannacotta ja eräs kuvassa näkyvä toffeekakku olivat niin hyviä!Nämä kuvat ovat omalla kamerallani otettuja, mutta Viking Linen lopulliset mainoskuvat tulevat ilmeisesti lokakuussa ilmestyvään Elle-lehteen! Onko joku muuten käynyt tuolla ja kokenut tuota aikatauluongelmaa? Tästäkin epäonnisesta tapahtumasta huolimatta lähtisin heti reissuun uudelleen! 

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Joo, mä kanssa menin tuolla Gracellä tunti liian myöhään aamupalalle, joten oli pakko syödä jossain muualla. :D Ite en kyllä pitänyt heidän jälkiruokavalikoimasta buffetissa (paitsi macaroneista ja jäätelöstä) ja mun mielestä se Spa on aivan liian pieni, kun ilmeisesti vaan 40 hlö mahtuu kerrallaan niin sinne ei päässy?
  Muuten oli ihan hyvä reissu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hölmöä!! Mikähän tuossa ajassa nyt on. Sekin tietty häiritsee, että monen kellot Päivittyvät itsestään. mutta en tiedä spasta, kun ensiksi kävi siellä, niin se ei ollut täynnä.. Jädee en maistanut edes, mutta etkö pitänyt siitä toffeeleivoksesta? :)

   Poista
 2. Oi upeita kuvia ja herkullisen näköisiä ruokia!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös