En suosittele ruokasoodaa ihottumaan

Muistatteko kirjoituksen ruokasoodan toimimattomuudesta ihottuman parantajana? Heijastuspinta -blogin kirjoittaja Maria oli niin kiltti ja lisäsi tuolloin kommentin ko. jutun kommenttilaatikkoon, mutta nyt tämä kommentti ja linkki postaukseeni on poistettu.

Jätin kommenttilaatikkoon uuden kommentin, mutta sekin on poistettu. No nyt totesin herralle, että jumankekka menit poistamaan edellisen kommentin, niin eiköhän hävinnyt tämäkin kommentti pian! Tiedoksenne, tuolta keskustelusta poistetaan negatiiviset kommentit.

Tekstin kirjoittaja sanoi, ettei julkaissut kommenttiani siksi, että mainostin omaa blogiani. Täytyy muistuttaa, etten alun alkaenkaan ole kirjoittanut tuohon ketjuun kommenttia itse, saati siis linkittänyt blogiani sinne. Myöhemmin toimin näin, koska en tiennyt miksi aiempi kommentti oli poistettu. Sitten vasta huomasin, että kyseessä olikin kirjoituksen ylläpitäjän toimesta poistettu kommentti.Nyt mua alkaa jo pelottaa, kun ihmiset kertovat tuolla laittavansa ruokasoodarasvasekoitusta avohaavoihin ja sanovat, että se toimii. Joo kutina ehkä häviää, kun tilalle tulee kirvelyä?! Järkyttävää! Luin myös, että eräs tyttö oli saanut käteensä avohaavan, kun kädelle levitetty rasvamömmö oli jätetty elmukelmun alle yön ajaksi muhimaan.

Tasa-arvo, mitä se on? Jos kommenttiketjuun ei saa tulla ainuttakaan negatiivista kommenttia, niin hyvä puhua tasa-arvoisesta kohtelusta. No, olen nyt julkaissut alkuperäisen kirjoituksen tekijän kommentin omassa blogissani. Saanko nyt kirjoittaa hänen viestiketjuunsa? Ja jokaisessa hoitomuodossa on aina positiivisia ja negatiivisia kokemuksia, älkää unohtako sitä. Kaikki keinot aiheuttavat aina joillekkin sivuvaikutuksia.

EN SUOSITTELE JA SAA JAKAA!

t. Enni

Ps. En voi enää parantaa maailmaa, sillä en saa jättää kommenttia enää tuohon viestiketjuun. Te muut voitte silti tehdä sen puolestani!

Kommentit

 1. Aina alkaa suututtaa, kun tuollaista tapahtuu! Onhan se hyvä puhua miten paljon saa positiivista palautetta, kun mitään negatiivista ei julkaista. Ei ihme, että tulee ihmisille käsitys siitä, että tässä on nyt jotain tosi hyvää, kun eihän siellä ole negatiivisia kommenttejakaan! ;o Mutta joo, tällästä tää on... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin moni siellä katsoo, että kokeillaan kun ei negatiivista palautetta ole tullut! Järjetöntä...

   Poista
 2. P.s. Nyt hän siellä väittää, että on yrittänyt lähettää sinulle vastinetta blogiisi, muttet ole julkaissut sitä. Mikä lie totuus tästä? Onko yrittänytkään, onko jäänyt roskapostisuodattimeen, onko ollut asiaton viesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on aikonut kirjoittaa, niin julkaise-napin kautta kommentti ei ole lähtenyt. Roskapostikansiossa ei ollut mitään, eikä sen koommin ole ollut häneltä kommenttiakaan odottamassa.

   Poista
 3. Aika hurjaa toimintaa tuon jutun kirjoittajalta! Innostuin itekin kokeilemaan tota ruokasoodaa mutta eihän se pahemmin auttanut :D Mönjä näytti alussa vaalentavan ihottumaa vähän huomaamattomammaksi mutta se olikin vain optinen illuusio haha :-D

  Pitää varmaan käydä Markulle kommentoimassa, että sain vain kutinaa/kirvelyä ja näppylöitä tuolla seoksella... Ei kovin moni oo positiivisia tuloksia tuonne kyllä kirjoittanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei toiminut mullakaan, vaikka kovasti olisin toivonut sen toimivan.. :( Nojoo... Ehkä kokemuksia on ihan hyvä kertoa, vaikka niitä ei sitten julkaistaisikaan. Joku sen kommentin varmasti näkee.

   Poista
 4. Auts :/ Mietin jo epätoivoissani et kokeilisin tuota, mutta empäs taida uskaltaakaan...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös