VAUVAN UUDET VAATTEET - ELLOS

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Täällä ollaan koko perhe ihan lomalla. Loma on sujunut hyvin ja siihen on kuulunut kaikenlaisia vauvaystävällisiä aktiviteetteja, kuten pitkiä kävelylenkkejä, shoppailua ja lounastelua. Näitä tosin tuli harrastettua jo ennen vauvaakin, eli toisin sanoen täällä menee aika hyvin. 

Alun sekasorrosta aletaan selvitä ja on ihanaa huomata, että hiljalleen arki tasaantuu ja vauva kulkee siellä, minne ikinä mennäänkin (ainakin vielä tällä hetkellä).

Tyttö on ollut todella rauhallinen päivisin. Tällä viikolla kävimme mm. Kauppakeskus Kaaressa ja Jumbossa katsomassa kesävaatteita. Vauva nukkui tyytyväisenä turvakaukalossa silloinkin, kun söimme herkulliset burgerit Fonda Del Solissa Jumbossa. Ps. Fonda's Chilli Burger vuohenjuustolla pihvin sijaan ja caesar-lisukesalaatilla on to die for.

ennin-kengissa-ellos


Eilen mulla oli pääsykokeet ylempään amk-tutkintoon ja muu perhe tuli hakemaan mut Helsingistä heti haastattelun jälkeen. Hyvä niin, sillä mulla oli paljon tavaraa mukana... Sain paljon uutuuskosmetiikkaa testiin Marsaanalta ja sormet oikein syyhyävät, että pääsen kokeilemaan niitä.

Kuvissa näkyvä paita ei siis ole löytö shoppailureissulta, vaan tätä kaunista ja läpikuultavaa Chanelle-paitaa* löytyy Ellosin verkkokaupasta ja sain itse tämän tuotteen blogin kautta.

ellos-newborn ellos-lastenvaatteet ennin-kengissa-vauva

BENNIE-ALOITUSPAKKAUS

Samalla kun sain omakseni hempeän kesäpaidan, sain myös valita vauvalle lahjoja Ellosin lastenvaatevalikoimista. Miten suloisia vaatteita Ellosin valikoimista löytyykään, en kestä!

Näissä kuvissa beben päällä on vastasyntyneiden Bennie-aloituspakkaus*. Lahjaksikin soveltuva setti sisältää suloisen bodyn, housut ja myssyn. Setin kaikki tuotteet on valmistettu ekologisesta ja mukavan joustavasta puuvillatrikoosta. Tuote myös kuuluu Ellosin Conscious Choice -valikoimaan. 

Setti näytti olevan tällä hetkellä alennuksessa Ellosin sivuilla, mutta ihan pienimmät koot oli myyty loppuun. Kuvissa vauvan yllä on koon 56 aloituspakkaus. Verkkokaupasta saa tätä samaa settiä kuitenkin vielä koossa 62 tai 68 hintaan ja setin hinta on vain 14 euroa.

Tämän lisäksi bebe sai Ellosin valikoimista vielä aivan ihanan farkkumekon, collegehaalarin ja suloisia bodyja, joista laitan pian kuvia näytille. Osa tuotteista tosin sopii päälle vasta kun vauva hieman kasvaa... :) 

t. Enni

Kauallinen yhteistyö / postauksessa näkyvät vaatteet saatu blogin kautta Ellosilta!

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös