PARAS KOKEMANI HIERONTA JA MUUT EDULLISET PALVELUT TIMMASTA


Voitin huhtikuussa Zadaalta lahjakortin Timma-palveluun ja haluaisin kertoa käyttökokemuksia Timman kautta varatuista hoidoista. Postaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan halusin aidosti kertoa mihin kaikkeen Timma-palvelua voi hyödyntää. 

TIMMA

Timma on kauneuden ja hyvinvoinnin ajanvarauspalvelu, jonka kautta voit varata aikoja hius-, kauneus- ja hierontapalveluihin edullisesti. Timman sivuilta myös bongasin, että palvelun avulla löydät kampaajien alennetut tyhjät ajat, eli Timmaa käyttämällä voi saada tarvitsemansa palvelun halvempaan hintaan.

Timma toimii hyvin selaimessa timma.fi/ sekä mobiilissa (Play-kauppa / App Store). Voit vertailla paikkoja helposti hinnan, arvostelun tai sijainnin perusteella. Itse suosin kartan käyttöä, sillä Timma näyttä saman palvelun eri hinnat kartalla.

Timman käyttö on helppoa. Valitse ensin kaupunki ja haluamasi palvelu. Voit myös siirtyä kartalla haluamaasi sijaintiin, kuten toiseen kaupunkiin. Valitse sen jälkeen kartasta haluamasi vaihtoehto ja siirry maksamaan palvelu maksukortilla tai lahjakortilla.

ennin-kengissa-timma-kokemuksia

Shirt: Ellos (saatu)
Jeans: New Yorker
Purse: Louis Vuitton Favorite
Sunnies: Burberry

iba2018-ennin-kengissa-2

OMAT KOKEMUKSET TIMMASTA

Timman valikoima Järvenpäässä ei ole ihan niin runsas verrattuna esimerkiksi Helsinkiin, mutta onneksi edullisia palveluita löytyy täältäkin. Kävin itse Timman kautta jalkahoidossa, klassisessa hieronnassa sekä juhlakampauksen laitossa. Näistä paras palvelu oli heittämällä puolen tunnin klassinen hieronta (30 €) Järvenpäässä Kehonhuoltopiste FixMe:ssa.

Hierojana toimi Katariina, joka osasi keskittyä niskan ja hartioiden ongelmakohtiin. Mitä ilmeisemmin imettämisestä ja vauvan kantamisesta johtuneet pääkivut ovatkin helpottaneet jo yhden käynnin jälkeen. Helpotuksen tunne tuli siinä vaiheessa hierontaa, kun Katariina löysi hartioistani oikeat kohdat hierottavaksi. 

On se kumma, miten kipu voikaan heijastella takaraivoon hartioita hierottaessa. Ihan uusi kokemus mulle, vaikka olen käynyt aiemmin vähintään kymmenellä eri ammattilaisella hierottavana. Katariina siis hieroi minua heittämällä paremmin kuin kukaan aiemmin hieronut koulutettu hieroja. 

Aion todellakin jatkaa käymistä Katariinan hierottavana ja toivonkin pääseväni hierottavaksi pian uudestaan. Palvelun varaan Timman kautta, sillä minulla on vielä pari euroa lahjakortin saldoa jäljellä.

timma-ajanvaraus-kokemuksia

Timman kautta varasin huhtikuussa ajan myös kampauksen laittoon Dazzling Beauty Studiolle. Kampaus toteutettiin Inspiration Blog Awardseja varten. Kaunis ja boheemi lettikampaus syntyi nopeasti ja kesti hyvänä pari päivää. Kampauksen aikana sain myös paljon uusia vinkkejä kestävän kampauksen tekoon ja olenkin ottanut neuvot heti käyttöön.

Myös jalkahoidossa kävin vähän ennen synnytystä. Jalkahoito teki hyvää tuolloin niin väsyneille jaloilleni, sillä hoitoon kuului ihana jalkahieronta. En ole varmaan koskaan nähnyt jalkojani yhtä kauniina kuin hoidon jälkeen. 

Ainoastaan kynsien leikkaus aiheuttaa harmillisesti vähän kipuja, sillä olen aina leikannut kynsiäni suoraan, jolloin kynsi ei kasva sisäänpäin. Hoidossa kynsiä pyöristettiin. 

timma-ajanvaraus-kokemuksia-1

TIMMA-PALVELUN LAHJAKORTTI HYVÄ LAHJAIDEA!

Minulle lahjakortti Timmaan tuli todella tarpeeseen. Suosittelen pitämään mielessä tällaisenkin lahjaidean, sillä lahja ei ole sidottu vain yhteen palveluun tai paikkaan. 

Jos tiedät, että joku ystäväsi käy kynsien tai ripsien huollossa tai tarvitsee vaikkapa Olaplex-hoidon, niin lahjakortti voisi olla loistava lahjaidea hänelle.

ÄLÄ JÄTÄ HYÖDYNTÄMÄTTÄ KAVERIKOODIA

Jos ja kun käytät Timma-ajanvarausta, älä jätä hyödyntämättä kaverikoodiani UVYNVP, sillä lunastamalla koodin saat 10 euroa Timma-tilillesi, jonka voit käyttää omissa ostoissasi.

Minulle kannattaa myös jakaa omia kaverikoodeja, sillä voin käyttää niitä tulevissa ostoissani.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös