Siirry pääsisältöön

PARAS KOKEMANI HIERONTA JA MUUT EDULLISET PALVELUT TIMMASTA


Voitin huhtikuussa Zadaalta lahjakortin Timma-palveluun ja haluaisin kertoa käyttökokemuksia Timman kautta varatuista hoidoista. Postaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan halusin aidosti kertoa mihin kaikkeen Timma-palvelua voi hyödyntää. 

TIMMA

Timma on kauneuden ja hyvinvoinnin ajanvarauspalvelu, jonka kautta voit varata aikoja hius-, kauneus- ja hierontapalveluihin edullisesti. Timman sivuilta myös bongasin, että palvelun avulla löydät kampaajien alennetut tyhjät ajat, eli Timmaa käyttämällä voi saada tarvitsemansa palvelun halvempaan hintaan.

Timma toimii hyvin selaimessa timma.fi/ sekä mobiilissa (Play-kauppa / App Store). Voit vertailla paikkoja helposti hinnan, arvostelun tai sijainnin perusteella. Itse suosin kartan käyttöä, sillä Timma näyttä saman palvelun eri hinnat kartalla.

Timman käyttö on helppoa. Valitse ensin kaupunki ja haluamasi palvelu. Voit myös siirtyä kartalla haluamaasi sijaintiin, kuten toiseen kaupunkiin. Valitse sen jälkeen kartasta haluamasi vaihtoehto ja siirry maksamaan palvelu maksukortilla tai lahjakortilla.

ennin-kengissa-timma-kokemuksia

Shirt: Ellos (saatu)
Jeans: New Yorker
Purse: Louis Vuitton Favorite
Sunnies: Burberry

iba2018-ennin-kengissa-2

OMAT KOKEMUKSET TIMMASTA

Timman valikoima Järvenpäässä ei ole ihan niin runsas verrattuna esimerkiksi Helsinkiin, mutta onneksi edullisia palveluita löytyy täältäkin. Kävin itse Timman kautta jalkahoidossa, klassisessa hieronnassa sekä juhlakampauksen laitossa. Näistä paras palvelu oli heittämällä puolen tunnin klassinen hieronta (30 €) Järvenpäässä Kehonhuoltopiste FixMe:ssa.

Hierojana toimi Katariina, joka osasi keskittyä niskan ja hartioiden ongelmakohtiin. Mitä ilmeisemmin imettämisestä ja vauvan kantamisesta johtuneet pääkivut ovatkin helpottaneet jo yhden käynnin jälkeen. Helpotuksen tunne tuli siinä vaiheessa hierontaa, kun Katariina löysi hartioistani oikeat kohdat hierottavaksi. 

On se kumma, miten kipu voikaan heijastella takaraivoon hartioita hierottaessa. Ihan uusi kokemus mulle, vaikka olen käynyt aiemmin vähintään kymmenellä eri ammattilaisella hierottavana. Katariina siis hieroi minua heittämällä paremmin kuin kukaan aiemmin hieronut koulutettu hieroja. 

Aion todellakin jatkaa käymistä Katariinan hierottavana ja toivonkin pääseväni hierottavaksi pian uudestaan. Palvelun varaan Timman kautta, sillä minulla on vielä pari euroa lahjakortin saldoa jäljellä.

timma-ajanvaraus-kokemuksia

Timman kautta varasin huhtikuussa ajan myös kampauksen laittoon Dazzling Beauty Studiolle. Kampaus toteutettiin Inspiration Blog Awardseja varten. Kaunis ja boheemi lettikampaus syntyi nopeasti ja kesti hyvänä pari päivää. Kampauksen aikana sain myös paljon uusia vinkkejä kestävän kampauksen tekoon ja olenkin ottanut neuvot heti käyttöön.

Myös jalkahoidossa kävin vähän ennen synnytystä. Jalkahoito teki hyvää tuolloin niin väsyneille jaloilleni, sillä hoitoon kuului ihana jalkahieronta. En ole varmaan koskaan nähnyt jalkojani yhtä kauniina kuin hoidon jälkeen. 

Ainoastaan kynsien leikkaus aiheuttaa harmillisesti vähän kipuja, sillä olen aina leikannut kynsiäni suoraan, jolloin kynsi ei kasva sisäänpäin. Hoidossa kynsiä pyöristettiin. 

timma-ajanvaraus-kokemuksia-1

TIMMA-PALVELUN LAHJAKORTTI HYVÄ LAHJAIDEA!

Minulle lahjakortti Timmaan tuli todella tarpeeseen. Suosittelen pitämään mielessä tällaisenkin lahjaidean, sillä lahja ei ole sidottu vain yhteen palveluun tai paikkaan. 

Jos tiedät, että joku ystäväsi käy kynsien tai ripsien huollossa tai tarvitsee vaikkapa Olaplex-hoidon, niin lahjakortti voisi olla loistava lahjaidea hänelle.

ÄLÄ JÄTÄ HYÖDYNTÄMÄTTÄ KAVERIKOODIA

Jos ja kun käytät Timma-ajanvarausta, älä jätä hyödyntämättä kaverikoodiani UVYNVP, sillä lunastamalla koodin saat 10 euroa Timma-tilillesi, jonka voit käyttää omissa ostoissasi.

Minulle kannattaa myös jakaa omia kaverikoodeja, sillä voin käyttää niitä tulevissa ostoissani.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my