NIMIÄISET JA FRÖDINGEN KAKUT

Kaupallinen yhteistyö: Frödinge

nimiaiset-tarjoilut

Viime sunnuntaina juhlittiin tyttäreni nimiäisiä, eli toivotettiin hänet tervetulleeksi sukuun. Juhliin osallistui kaikkiaan lähemmäs 30 vierasta! Niin sukulaiset kuin ystävätkin saapuivat paikalle tuona kesäisenä sunnuntaina.

Juhlat järjestettiin yhdessä isovanhempien kanssa. Anoppi valmisti juhliin lohipiirakkaa ja maailman parhaita kevätkääryleitä ja oman äitini kanssa hoidettiin juhlien makeat tarjoilut, juomat ja koristelut. Isäni säesti juhlissa lauletun kappaleen.

Frödinge* helpotti juhlien järjestämistä tarjoamalla nimiäisten kakut. Niinpä saimme maistella juhlissa monia Frödingen herkullisia kakkuja. 

Valitsin juhliin tarjolle Frödingen vähälaktoosisia prinsessakakkuja, laktoosittomia vadelmakakkuja sekä gluteenittomia ja laktoosittomia porkkanakakkuja, jotta kaikille olisi tarjolla mieluisia vaihtoehtoja.

ennin-kengissa-nimiaiset morsiusharso-neilikka-kimppu ennin-kengissa-nimiaiset
frodinge_porkkananakku

FRÖDINGE-KAKUT

Vihreään marsipaaniin verhottu prinsessakakku on lempikakkuni Frödingen herkuista. Toisena suosikkina on mansikkakakku, jonka täytteenä on vaniljakreemiä. Usein mummolan pakastelokerosta löytyykin vähintään yksi hätävaraksi tarkoitettu prinsessa- tai mansikkakakku. Pakastekakut ovat siitä näppäriä, että ne sulavat nopeasti, ovat näyttäviä ja maistuvat herkullisilta.

En alunperinkään halunnut valmistaa juhliin kakkuja itse saati tilata kakkuja muualta. Jos tarjolla on näinkin hyviä valmiskakkuja, joiden avulla helpottaa juhlien järjestämistä, niitä kannattaa tarjota. Valmiskakut säästävät paitsi lompakkoa, niin myös hermoja, sillä kaikkea ei tarvitse tehdä itse ja näin pääsee juhlien järjestämisessä hieman helpommalla.

Juhliin halusin tarjolle mahdollisimman erilaisia ja eri ruokavalioihin soveltuvia kakkuja. Niinpä valitsin kahden kermakakun oheen myös laktoosittoman ja gluteenittoman porkkananakun. Koska Frödingen kakuista moni on tarkoitettu 6-8 ihmiselle, voi kakkuja tarjota juhlissa montaa eri makua, jolloin pääsee kakkubuffet-fiilikseen.

Frödingellä on valikoimissa myös pienempiä yksittäisiä leivoksia sekä mansikkakakku, josta riittää tarjottavaa useammallekin.

nimiaiset-kakku frodinge-vadelmakakku-laktoositon nimiaiset-frodinge-vadelmakakku frodinge-prinsessakakku

Makeisiin tarjoiluihin tuli lisänä vielä yksi yllätys. Anoppi oli tilannut juhliin upeita, käsinkoristeltuja pikkuleipiä. Nämä olivat niin söpöjä, ettei niitä meinannut edes raaskia syödä!

Näiden herkkujen lisäksi halusin ehdottomasti tarjota juhlissa herrasväen pikkuleipiä.

pikkuleivat-ennin-kengissa morsiusharso-neilikka-kimppu-1 nimijuhlat-tarjoilut

Juhlapäivä oli aurinkoinen ja todella lämmin, enkä olisi voinut toivoa parempaa säätä. Suurin osa juhlista pystyttiinkin olemaan ulkona. Pihalla saatiin myös ikuistettiin ryhmäkuvat ja perhepotretit. Olen niin iloinen, että nimiäiset sujuivat hyvin ja paikalla oli paljon rakkaita ihmisiä.

Meidän tyttö oli niin kiltisti koko juhlien ajan. Hän vaan kiersi sylistä syliin ja nukkui tyytyväisenä tutti suussa. Seuraava yökin sujui todella hyvin, sillä aamulla herättiin ensimmäsen kerran vasta kuuden aikoihin monen tunnin yöunien jälkeen.

Tämä juhla tulee jäämään muistoihin yhtä tiukasti kuin kaikki muutkin aiemmat merkkipaalupäivät, kuten yo-juhlat, polttarit ja häät. 

Olen niin onnellinen, että elämääni on tupsahtanut kaunis, pieni tyttö, jonka äiti saan olla. <3

t. Enni

Kakut juhliin tarjosi Frödinge!

Kommentit

Lue myös