SUURI TEEPOSTAUS / Joululahjat 2016

Suuri teepostaus haha... :) Ihan aluksi: HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ 6-VUOTIAALLE BLOGILLE! Huh, aika on rientänyt nopesti.

Synttäreiden kunniaksi vuorossa olisi perinteinen mitä sain joululahjaksi -postaus. Pakko myöntää, että omien joululahjojen näyttäminen täällä blogin puolella tuntuu vuosi vuodelta yhä oudommalta, mutta menköön vielä tämän kerran, sillä lahjat ovat hieman muuttuneet kuudessa vuodessa. 

Siinä missä ennen toivoin joululahjaksi kaikkea kallista ja coolia, joista voisi myöhemmin kirjoittaa hyviä postauksia blogiin, oli tämän vuoden joululahjalista hieman yksinkertaisempi. Listalla oli mm. teetä, teetä ja vähän lisää teetä, sekä rahaa talviurheiluun tarkoitettuja urheiluhousuja varten. No, oli sinne kirjattu myös chihuahuan pentu ja gerbiilejä, mutta ei niistä sen enempää. Lisäksi siellä oli vielä yksi toive, eli merinovillainen buffi myöskin urheilua varten. En olekaan kertonut teille, että olen ihan fiiliksissä ostamistani Icebugeista, joiden avulla olen pystynyt jatkamaan hölkkäilyä talvella. 

ennin_kengissa
ennin_kengissa_joulu

Työkaverilta sain lahjaksi kauniin kuusenkoristeen. <3

buff_merinovilla_kauluri
ennin_kengissa_joulu

Päätin kuitenkin kuvata joululahjojen parhaimmat palat, sillä halusin myös jakaa teille vinkkejä erimakuisista teistä. Olen teehullu, joten sitä selvästi saa, mitä tilaa: paljon teetä.

_tea_tee_ennin_kengissa

Maistamatta on vielä Forsman Tea Anti Stress, Clipper Organic Indian Chai Tea, Pukka Peppermint & Licorice -tee sekä massiivinen Christmas Collection. Sen sijaan Clipperin Organic Lemon & Ginger Infusion on jo tuhoutumassa hyvää vauhtia, sillä olen juonut paketista jo useamman ison kupillisen teetä ja inkiväärin sekä sitruunan huumaava kirpeys ilahduttaa jokaisella siemauksella. 

Tätä postausta kirjoittaessa teekupista löytyy juuri tätä teetä.

pukka_tea_ennin_kengissa

Myös Orange & Lemon Infusion -tee on osoittautunut yhdeksi suosikiksi. Olen itse asiassa juonut näitä jo yhden pakkauksen joulukuun aikana. Sain tätä ensimmäisen kerran lahjaksi syntymäpäivänäni, ja onneksi sainkin, sillä en tiedä olisiko minun tullut ostettua tätä muutoin itse.

En silti ihan pidä siitä, miten kymmentä teepussia varten täytyy paketin koon olla näin suuri... Tuonne mahtuisi ainakin 20 teepussia!

clipper_tea_ennin_kengissa

Lista jatkuu... Lahjakääröistä löytyi vielä muutama erilainen chaitee, joista en valitettavasti ehtinyt ottaa kuvia. Sen sijaan tämä Organic Indian Chai Tea on vielä kokeilematta, mutta luotan siihen, että hyvää sekin varmasti on.

english_tea_ennin_kengissa

No entäs tämä massiivinen teesetti? Tämän bongasin Sokos Emotionilta muutama päivä ennen joulua. Pakkaus pitää sisällään niin paljon eri teemakuja, etten ole ehtinyt perehtyä tähän sen kummemmin. Pikaisella katsauksella pakkaus sisältää vihreää ja mustaa maustettua teetä, makuina oli paljon kanelia, inkivääriä ja jopa lakritsia!

Miten olen muuten ollut ihan tietämätön teejoulukalentereista? Mikä ihana idea, jonka tosin tajusin tänä vuonna ihan liian myöhään. Ensi vuonna aion hankkia itselleni teejoulukalenterin ja juoda joka aamu luukusta löytyvän teepussin makuista teetä.

marks_and_spencer_tea_

Näistä Marks & Spencerin kahdesta teestä halusin vinkata teille muuten vain. Satuin löytämään pari viikkoa sitten Helsingin Marks & Spenceriltä paljon erilaisia teepakkauksista (ks. kuva), jotka toivat mieleen Clipperin infusion-teet. Olen maistellut näitä ja ne myös maistuvat ihan samalta kuin Clipperin teet! Ainakin vasemmanpuoleinen maistuu ihan samalta Clipperin Organic Lemon & Ginger -teen kanssa. 

Mikä näissä on hyvää? Nämä olivat huomattavasti edullisempia Clipperiin verrattuna (paketti noin 2,50 €), tosin kaikissa Marks & Spencerin pakkauksissa ei ollut organic- tai fair trade -mainintaa. Ehkä hintaero johtuu tästä...

ristomatti_ratia_eos_ennin_kengissa
levykauppa_x_lahjakortti

Reilun teesaldon lisäksi sain myös mm. Ristomatti Ratian olohupparin sekä eos-merkin tuotepakkauksen. Näitä en ole ehtinyt vielä edes avata! Viimeisenä kuvissa näkyvä lahjakortti oli myös hyvin mieluisa joululahja, sillä tämänhetkinen vinyylilevykokoelmani on vielä aika suppea. Täytyykin piipahtaa Helsingissä pian, niin pääsen katsomaan levykauppa Äx:n tarjontaa.

Jos joku teistä on samanlainen teefani kuin minä, niin Clipperin makuja voin suositella. Jos myös käytte Marks & Spencerillä, niin kurkatkaa ihmeessä merkin tarjoamat, edulliset teet. Ne ovat hyviä!

Ps. Vuoden 2010 joululahjat voitte kurkata täältä ja vuoden 2013 täältä. ;) 

t. Enni

Kommentit

 1. Oi, miten paljon teetä... Mä luulen, että yksi sun paketti on eksynyt mulle, koska mun yhdessä paketissa oli teetä, enkä oikeastaan edes ole teenjuoja. Mulla oli puolukka-keksi-teetä. Lahja oli oppilaalta, joten en ihmettele, ettei hän tiennyt teenjuomattomuudestani. Ajattelin kyllä maistaa, tosin en tiedä kuinka, koska se ei ole pussiteetä... En mä osaa... :D

  Onnittelut kuusveelle, mun blogi on puolimatkassa, "meillä" oli eilen kolmeveesynttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kolmevuotiaalle! Mmh minkä merkin teetä se on, kuulostaa ihanalta!! Mä juon kyllä, jos sulle ei maistu. ;)
   Onko sulla muuten teesiivilää? Jos ei, olen joskus tehnyt teetä ihan peeinteisellä suodatipussilla. Kaataa vaan veden hitaasti läpi suoraan kuppiin, niin suodatinpaperiin ei tule liian isoa kuormaa = repeämisvaaraa! Muuten on purut kupissa :D

   Poista
  2. No kun ei mulla ole teesiivilää... En tiedä onko meillä suodatinpussejakaan, kun meidän kahvimasiinaan ei tartte... Se tee on Lord Nelson- merkkiä.

   Poista
  3. Aa joo niinpä onkin! Mä katsoin niitä yksi päivä Lidlissä! Mulla on vaan Lord Nelsonista vähän huonoja kokemuksia, kun kerran se perustee Earl Grey maistui ihan kalalta! Mä myös aloin silloi kutsus sitä Lord Bölsoniksi. Mmh lol.. :D no kuitenkin niiltä oli aikanaan myynnissä hyviäkin makuja, eli pitäisi varmaan testata. Tai no jos jonkun viritelmän keksit ja kokeilet, niin kerro miltä se maistui!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös