SOMEVAIKUTTAJIEN PIKKUJOULUT SILJA SYMPHONYLLA

Hetkinen, eletään jo joulukuuta? Virallinen pikkujoulukausi on siis viimeistään nyt startannut, vaikka ehdinkin jo vierailla kaksissa pikkujouluissa edellisviikon puolella, kun vielä elettiin marraskuuta. Viikonloppuna pääsin kuitenkin piipahtamaan työkaverin pikkujoulujen ohella vähän isommissa päiväpirskeissä, nimittäin Silja Linen järjestämissä somevaikuttajien pikkujouluissa, jotka järjestettiin Silja Symphonylla.

Piipahtaminen laivalla herättää mussa aina laivakuumeen, joka jää kytemään vielä vierailunkin päätteeksi. Mulla on suunnitelmissa varata risteily ainakin viimeistään talvilomalle, mutta reissukohde voisi olla tällä kertaa jokin muu kuin Tallinna. Olen tosi kiinnostunut Tukholmasta, sillä uusin musiikkilöytösuosikkini Astrid S keikkaili siellä hetki sitten. Koska Astrid S ei taida ihan vielä piipahtaa Suomessa, niin Ruotsi saattaisi olla potentiaalisin keikkapaikka, jossa tätä norjalaista artistia pääsisi joskus kuuntelemaan.

ennin_kengissa_silja_symphony
Kuva: Senja

ennin_kengissa_silja_symphony
ennin_kengissa_silja_symphony

Ei mun kyllä pitänyt Silja Linen pikkujoulupostauksessa puhua pelkästään Astridista, vaikka fanitankin naista ihan kympillä. Nimittäin fanitan tuon kauniin laulajan (joka muuten näyttää hämäävän paljon Anskulta) ohella myös ruokaa ja sitähän Symphonyn buffetissa oli tarjolla. Valtavasti.

Ja vielä jouluruokaa, nam.

ennin_kengissa_silja_symphony
ennin_kengissa_silja_symphony3

Alkupalapöytä houkutteli runsaudellaan, mutta jonon takia päädyttiin Senjan kanssa hyökkäämään suoraan lämpimän ruoan kimppuun. Aloittaminen lämpimästä ruoasta ei ollut mikään huono idea, sillä oh boy mitä valkosipulikermaperunoita ja jouluista perunalaatikkoa kokit olivatkaan valmistaneet. Joulukinkut skippasin tietysti, sillä kohta seitsemän kuukautta pesco-(semi)lacto-ovovegetaristina (hohoho) en lihaa luonnollisesti syö.

Ok, en oikeasti koskaan kutsu itseäni tuolla termillä. En tykkää luokitella itseäni kuulumaan mihinkään tiettyyn lokeroon, mutta en siis käytännössä ole syönyt kanaa, nautaa, possua tai muuta vastaavaa lihaa yli puoleen vuoteen. 

ennin_kengissa_silja_symphony4
ennin_kengissa_silja_symphony5
ennin_kengissa_silja_symphony6

Jälkiruokabuffetti oli visuaalisesti näyttävä ja sisälsi paljon herkkuja. Makeille herkuille persona henkilönä jälkkäri uppoaa muhun hyvin, tosin buffeteissa on usein tapana syödä myös silmillä... Olin pääruoan jäljiltä niin täynnä, että muutamat maistelut juustokakusta ja jouluhalosta saivat melkoisen ähkyn aikaiseksi, ja se tarkoitti taas sitä, että olin kerännyt lautaselle liikaa maisteltavaa.

Mulla tulee aina buffetissa paha mieli, koska niin paljon hyvää ruokaa heitetään hukkaan. Mitä sillä ylijäämäruoalla tehdään?

ennin_kengissa_silja_symphony7
ennin_kengissa_silja_symphony8
ennin_kengissa_silja_symphony9
ennin_kengissa_silja_symphony2
ennin_kengissa_silja_symphony1
ennin_kengissa_silja_symphony100
ennin_kengissa_silja_symphony11
Kuva: Senja

Meikäläisen ristelykuume nousi pikkujoulujen ansiosta reippaasti plussan puolelle, kuten kyseisen päivän sääkin Helsingissä. Kirjaimellisesti en kuitenkaan sairastunut kuumeeseen, sillä eikö se olisikin huono vitsi kesäisen norovirusepidemian jäljiltä? Tiedoksi vain, siitä epidemiasta ei onneksi näkynyt enää jälkeäkään.

Eli laivalle lompsis?

t. Enni

Kommentit

  1. haha näytänpä kunnon möröltä takaapäin ton hupun kanssa!:D tuli kyllä nälkä noita kuvia katellessa, nam...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös