Sponsored video: SANTA CLARA JA LIDL

Kaupallisessa yhteistyössä: Lidl

Odotan innolla joulua, vaikka vuosi vuodelta havahdunkin siihen, että joulukuun alkuviikot kuluvat nopeasti ja yhtäkkiä onkin jo jouluaatto. Minulle joulunaika on silti talven pimeyden keskellä kaikista odotetuinta aikaa. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Lidlin kanssa, sillä Lidl on lähtenyt levittämään joulun sanomaa uuden, girl poweria tarjoilevan videon muodossa.

Pääsen aloittamaan joululoman jo ensi viikon torstaina! Odotan innolla aatonaattoa, jonka aion viettää rauhassa kotona hieman siivoillen ja lahjoja paketoiden. Tänä jouluna aion myös hankkia kuusen, jonka koristelusta vastaan tietysti itse. Huomaatteko, mulla on jo nyt paljon asioita to do -listalla jouluun liittyen. Siivoamista, paketointia, kuusen koristelua ja ehkä myös ruoanlaittoa...

Minulla on aina ollut tapana viettää jouluaatto perheen kesken, tai ainakin aina silloin, kun perhe on ollut Suomessa. Muulloin olen yleensä aina saanut kutsun jouluaterialle jonkun sukulaisen luo, eikä minun ole tuolloin tarvinnut panikoida jouluruokien valmistuksesta itse. Viime vuonna joulua vietettiin siskosten kesken, koska muu perhe oli Espanjassa. Silloinkin taisimme syödä sukulaisilla.

IMG_2734

Haluaisin vain muistuttaa, että kun istuudutte vanhempien, isovanhempien tai muiden sukulaisten luona valmiiseen pöytään, niin ei paljoa kannata nirsoilla tai mököttää. Takana on varmasti monta tuntia ruoanlaittoa, paketointia ja joulusiivoamista. Entä kuka tästä on useimmiten vastuussa? En nyt haluaisi yleistää, mutta aika usein naiset...

Eli kyllä, tässä postauksessa kehutaan naisia! Siinä missä joulun tulisi olla rauhan ja levon aikaa, niin moni nainen kokeekin joulun vuoden ahdistavimmaksi ajanjaksoksi. Aika usein vastuu ruoanlaitosta, siivouksesta, tiskeistä ja lahjojen paketoimisesta menee naisille, kuten perheenäideille, tai isoäideille. Kenelle kunnia lahjoista kuitenkin aina menee? No joulupukille! Tässä vaiheessa kannattaa katsoa alla oleva video, sillä se on oikeasti hyvä!Lidlin mainosvideo on omistettu kaikille niille upeille naisille, jotka saavat joulun aikaiseksi. Kiitos ja kunnia lahjoista ei kuulu vain Mr Santa Clausille, vaan yhtä lailla meille kaikille. Niinpä Lidl on luotsannut uuden termin #santaclara tasa-arvon nimissä.

Lidlin mainosvideo yllätti minut positiivisesti. Tämän vuoden aikana tasa-arvoa kannattavia kampanjoita on näkynyt paljon muillakin brändeillä, joten hyvä että myös Lidl lähti tähän mukaan. Videon tarkoituksenahan on muuttaa asenteita ja levittää sanomaa naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta. Tänä vuonna Lidl siis määrittelee uudestaan, kenelle kunnia joulusta kuuluu: Santa Clausille ja Santa Claralle.

IMG_6021

Ihanaa ja tasa-arvoista joulunaikaa kaikille! Muistakaa halia kaikkia Santa Claroja ja kiittää heitä joulusta. Aattona myös joulupukille kannattaa antaa iso halaus. Muistakaa myös katsoa ylempänä näkyvä video, sillä se on loistava. :)

Tämä postaus on omistettu äidilleni, isosiskolleni, isoäidilleni, anopilleni ja muille perheeni upeille naisille. Kiitos!

 t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Lidlin kanssa

Kommentit

Lue myös