Instrumentarium - Kehyksiä eurolla

Kaupallisessa yhteistyössä Instrumentarium

Kävin viikonloppuna kiertämässä Järvenpään Instrun myymälän läpi kehyksiä etsin, sillä pääsin jatkamaan mukavaa yhteistyötä Instrumentariumin kanssa. Tällä kertaa teemana oli euron kehykset -kampanjaan kuuluviin kehyksiin tutustuminen. Visiittini aikana ehdin bongata kaikkinensa kolmet kauniit ja sopivat euron kehykset.

Silmälasien kanssa minulla on takana pitkä suhde, joka päättyi keväällä silmäleikkaukseen. Vaikka elämä ilman laseja onkin ihanan helppoa, toisinaan katselen haikeana vanhoja kuvia itsestäni silmälasien kanssa. Trendikkäät kehykset tuovat ilmeeseen tietynlaista särmää. Tosin koska tietokoneella istuminen rasittaa silmiä, olen ajatellut, että saatan tulevaisuudessa tarvita jotkut lasit, joita käytän koneella ollessani.

Instrumentariumin myymälät pursuavat tällä hetkellä trendikkäitä kehyksia, joista moni kehys kuuluu Kehyksiä eurolla -kampanjaan. Se tarkoittaa, että euron hintalapulla varustettujen kehysten hinta on tasan euron.

Kuulisin mielelläni mielipiteitänne siitä, mitkä näistä alla esitellyistä euron kehyksistä sopisivat minulle parhaiten.

ennin_kengissa_euron_kehykset
ennin_kengissa_euron_kehykset2

Ensimmäiseksi testasin upeita GUCCIn kehysiä. Nämä kehykset ovat värinsä puolesta kuin karkkia ja tuntuivat parhailta yllä. Näissä ei oikeastaan ole mitään vikaa, vaan tykkäsin kehyksistä aidosti. Ne tosin muistuttavat paljon vanhoja lasejani, joten en tiedä, kannattaako minun hankkia samankaltaisia laseja enää uudestaan.

Mielessäni nimittäin vilisevät pyöreähköt kehykset...

instru_euron_kehykset
instru_euron_kehykset2

Viime kesänä olin niin innostunut uudesta näöstäni, että täydensin kokoelmaa monilla uusilla aurinkolaseilla. Syksyllä viimeistään huomasin, että olin hamstrannut pelkästään pyöreitä aurinkolaseja. Keväällä hankin mm. Heritagen aurinkolasit ja myöhemmin loppukesästä hankin (ensimmäisessä kuvassa näkyvät) Ray Banit

Tätä samaista muotoilua hain nyt myös silmälaseista. Naisten malleissa oli esillä jonkin verran pyöreitä kehyksiä, ja pikaisen vilkaisun avulla bongasinkin itselleni sopivat Calvin Kleinin muovisankaiset kehykset. Kehysten pyöreys ja väri puhutteli minua, joten tästä syystä ihastuin kyseisiin kehyksiin. Tässä vaiheessa myyjä suositteli myös kurkkaamaan miesten kehysvalikoiman läpi, sillä miesten mallistossa oli kuulemma myös tarjolla pyöreähköjä kehyksiä.

instru_euron_kehykset4
instru_euron_kehykset5
instru_euron_kehykset6

Niinpä suuntasin miesten hyllylle ja löysin nämä alla näkyvät Calvin Kleinit. Rakkautta ensi silmäyksellä. 

Alla näkyvät kehykset muistuttavat hyvin paljon ylempiä kehyksiä, ovathan ne peräisin samalta merkiltäkin. Näissä kehyksissä viehättää pyöreys, väri ja myös tietynlainen keveys. Kehys on ulkonäkönsä puolesta hyvin samankaltainen ylemmän Calvin Kleinin kehyksen kanssa, mutta tämä malli oli muotoilultaan selkeästi sirompi. Tähän Calvin Kleinin miesten kehykseen päätyisin tällä hetkellä itse. 

ennin_kengissa_silmalasit
ennin_kengissa_silmalasit3
ennin_kengissa_euron_kehykset
1. Gucci / 2. Calvin Klein /  3. Calvin Klein 

Käykää tekin sovittelemassa euron kehyksiä ja kertokaa, löysittekö itsellenne sopivia. Mutta nyt, mitä sanoo arvon raati? Mitkä näistä euron kehyksistä olisivat mulle parhaat?

Ps. Onnea Saara Aalto! Huomista jännittäen... GO JÄRVENPÄÄ!

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. 

Kommentit

Lue myös