Teri Niitti X Ellos SS17 -MUOTINÄYTÖS

Viime viikolla järjestettiin TNFS SS17, eli siis Teri Niitin käsialaa ollut Ellosin tulevaa kevät- ja kesämuotia esitellyt muotinäytös. Tilaisuus järjestettiin upeassa Valkoisessa Salissa Helsingissä. Minulla ei ollut näytöksestä mitään ennakkotietoja, mutta yllätyin jälkeenpäin lukiessani Me Naiset -sivustolta, että Teri Niitti itse asiassa kokosi muotinäytöksen kalsareissa kotisohvaltaan, tilaten tuotteet netin kautta.

Näytöksen alussa mallistossa oli nähtävissä paljon kuoseja ja värejä, mutta loppua kohden värit muuttuivat synkemmmiksi ja asut yksinkertaisimmiksi. Kokomustiin asuihin mielenkiintoa loi kuitenkin erilaisten materiaalien yhdisteleminen, mikä käy hyvin ilmi mm. postuksen viimeisestä kuvasta (nahka, pitsi ja tylli). 

Omasta asustani en ehtinyt pyytää kuvia, mutta olin ilmeisesti päätynyt valitsemaan teemaan sopivan mustanpuhuvan asun vahingossa, sillä päälläni oli mustat korkeavyötäröiset farkut ja musta yksinkertainen poolopaita. Pieni sneak peek löytyy Instagramista

teri_niitti_fashion_show_ellos4

Kokoelmassa miellytti se, että malliston vaatteilla pärjäisi Suomessa kesällä viileimpinäkin päivinä, ainakin jos viime vuosien kesien hyyvätän viileitä sadepäiviä muistelee. Teri Niitti onnistui siis mielestäni hyvin keväisen kerrospukeutumisen toteuttamisessa.

Malliston kengät ansaitsisivat myös ihan oman postauksen...

teri_niitti_fashion_show_ellos
ellos_fashion_ss17_3
ellos_fashion_ss17_1
ellos_fashion_ss17_2
ellos_naisten_vaatteet2_muotinaaytos
teri_niitti_fashion_show_ellos2
ellos_naisten_vaatteet1
ellos_naisten_muoti1
teri_niitti_fashion_show_ellos3

Tietenkin myös ikuisena Huippumalli Haussa / Mallikoulu -sarjan faneina olen aina innoissani muotinäytöksistä, sillä niissä näkee usein sarjassa menestyneitä malleja. Hyvä naiset!

t. Enni

Kommentit

Lue myös