Joululahjat + Blogi 1-v

Hyvää yksivuotispäivää blogilleni! :)

Tänään oli pitkästä aikaa salipäivä, mutta loppuilta kului katsellen elokuvaa. Ehdin kuitenkin kuvata joululahjani, joten tässä niitä. Lahjatoiveina mulla oli uusi lompakko, teetä, lehtiä ja SodaStream. Taisin olla kiltti...


 
Avasin paketista myös Canon Ixus 220 HS -kameran, jonka voitin eräästä valokuvauskilpailusta juuri joulun alla. Laitoin sen siis itselleni pakettiin, enkä sallinut paketille kuin pienen kurkistelun hakiessani sitä postista.


Kuten jo yllä mainitsin oli SodaStream tuon DKNY:n lompakon ohella yksi lahjatoiveistani. Lompakko on jo itsessään niin unelma, mutta niin on myös tuo SodaStream tällaiselle hiilihapotetun veden ystävälle. Kuplavettä saa tällä masiinalla aikaiseksi muutamassa sekunnissa ja maku vastaa oikeastaan ihan täysin kaupan kivennäisvesiä. Näiden lisäksi mua lahjottiin vielä sukilla ja vähän matkakassaakin kertyi. Ja äiti (!) oli lisäksi hankkinut mulle jotain pientä, punaista ja pitsistä...Kiitos vaan! :D

Annoin itse joululahjaksi mm. Ifolor-kirjan, jonka tein reilu kuukausi sitten. Kirjasta tuli muuten hieno, mutta suurin osa sivun kokoisista kuvista tuli vähän liian terävinä lopulliseen kirjaan. En tiedä johtuiko se omasta jälkikäsittelystäni, vai oliko Ifolorin painossa jokin automaattinen terävöitys isoille kuville. Jäin tätä miettimään, koska hieman pienemmät kuvat eivät näyttäneet yhtään liian teräviltä. Hintaa jäi onneksi kuitenkin hieman alle 30 euroa postikuluineen 36 sivun kovakantiselle kirjalle, joten sikäli olen ihan tyytyväinen.

Mitä te saitte lahjaksi?

t. Enni

Kommentit

 1. Soda Stream on joku maailman paras keksinto. Mulla oli sellainen suomessa, nyt se on siskon hoivissa. Haluaisin niiiiin paljon uuden!

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja sekotin aina joskus siihen soda stremattuun veteen funlight -mehutiivisteita ja ne oli ihan sikahyvia, niin ku kevytta limpparii.

  VastaaPoista
 3. Hanna: Niin on kyllä! Maistelin itsekin jotain mehua, jota sekoitin hiilihapotettuun veteen. Tuli ihan hyvää. :) Tykkään kyllä ihan perus hiilihappovedestä, mutta on hauskaa kun on tuollainen mahdollisuus tehdä kevyttä limua milloin vain. :D

  VastaaPoista
 4. Meiltä Soda Stream on ollut jonku viitisen vuotta. Ensimmäiset vuodet sitä käytettiin aika ahkerasti, mutta nyt se on tuolla kaapin perällä. Pitäisi ostaa uusi hiilihappo pullo, mutta se aina unohtuu niin on sitten pukattu se tuonne kaappiin :D Sain muuten joululahjaksituon saman kirjan :) Ihania lahjoja olet saanut!

  VastaaPoista
 5. Tanja: :) Teittekö sillä limujakin? Eikös se uuden patruunan vaihto maksa panttina sen 10 e, siis kun palauttaa edellisen pullon?

  Kiva! En ole vielä aloittanut kirjaa, mutta kohta. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania lahjoja ja Sodastream on kyllä hyvä. Meillä ei sitä vielä ole mut pitäis varmaan hankkia kyllä kun täälläkin kuplavesi on melkoisessa suosiossa.

  Meillä oli tän joulun teemana käytännöllisyys eli kahvia ja teetä tietysti. Bambusta tehty egologinen tiskirätti, patalappuja, pannunalusia, pölyhuiska :D ja muutakin mut oikeastaan kaikki oli tarpeeseen ja käyttöön. Samoin me ostettiin käyttökamaa ja itsetehtyä+kierrätettyä.

  VastaaPoista
 7. Milma: Se on kyllä kätevä! Saa nähdä, että milloin eka painepatruuna tyhjenee kun on tullut aika paljon jo vähän ajan sisään tehtyä tuota hiilihapotettua vettä :D

  Oi kuulostaa tosi kivalta. Mä ainakin oon tosi iloinen, että omat teevarastot täyttyivät taas pitkästä aikaa, se vaan on ihana lahja!

  VastaaPoista
 8. Kuvakirjasi näyttää hurjan kauniilta! Olisi mukava nähdä, millaisen kokonaisuuden sait aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 9. Salla: Kiitos:) Tuossa olivat oikeastaan kirjan kaikki maisema/ei ihmiskuvat, joten en viitsi julkaista siitä enempää kuvia. Loput kirjasta olivat nimittäin hieman humoristisempaa henkilökuvausta käsittelevää:D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös