MIRAQUE MAGNEETTIRIPSET JA ARVONTA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Miraquen kanssa.
Tiedättekö, kun joskus törmää sellaiseen tuotteeseen, jonka olemassaolosta ei ennestään tiennyt, mutta jota ilman ei yhtäkkiä osaakaan olla?


Olen aivan älyttömän innoissani päästessäni kertomaan, että teen kaupallista yhteistyötä Miraquen kanssa ja pääsen kertomaan kokemuksiani huikeista magneettiripsistä. Toivottavasti innokkuuteni välittyy myös ruudun toiselle puolelle, sillä nyt on tulossa sellaista asiaa, että kannattaa olla kuulolla.

Mikä on tarina Miraquen magneettiripsien taustalla?

Miraque Magneettiripset: Design from Finland

Miraque Group Oy on suomalainen, laadukkaiden ja korkealuokkaisten kauneudenhoitotarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Miraquen missio on helpottaa asiakkaiden päivittäistä kauneudenhoitoa uusilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Miraquen kehittelemät magneettiset irtoripset ovat markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ja pitkän tuotekehityksen tuloksena mallisuojatut ja ultrakevyet Miraque-magneettiripset kiinnittyvät ripsiin sekunneissa ja pysyvät paikallaan.

Ripset eivät tarvitse kiinnittyäkseen liimaa, joten niissä ei ole kuivumisaikaa, eikä liimasta johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. Uudelleenkäytettävien ripsien magneetit ovat myös markkinoiden pienimmät ja niiden teho on omaa luokkaansa.


Ratkaisu herkille silmille ja / tai allergisoivalle iholle?

Miraquen minulle testiin lähettämät magneettiripset ovat osoittautuneet arjen luottokumppaneiksi, sillä niiden avulla olen saanut loihdittua säihkettä silmiin kiireisinäkin päivinä. Jos olette aiemmin seuranneet blogiani, saatatte ehkä tietää, että herkistyin ripsipidennyksille jo muutamia vuosia sitten, enkä ole tästä syystä voinut käyttää ripsipidennyksiä enää pitkään aikaan. Minulla on atooppinen iho ja olen aina joutunut olemaan varovainen käyttäessäni kosmetiikkaa. Ihoni reagoi helposti kosmetiikkaan.

Kun kävi ilmi, ettei ihoni enää kestänyt ripsipidennyksiä, opettelin elämään ilman niitä. Toisinaan kuitenkin halusin saada ripsiini lisää tuuheutta, joten saatoin käyttää ripsiliimalla liimattavia irtoripsiä juhlameikin viimeistelyyn. Ripsien kanssa pystyin ehkä sinnittelemään illan, mutta seuraavana päivänä kohtasin peilistä aina saman näyn. Turvonneet ja vähän punoittavat silmäluomet eivät ehkä ulkopuolisen silmiin näyttäneet edes kummoisilta, mutta tuntuivat itsestäni inhottavilta ja kutisivat liiman aiheuttamasta ärsytyksestä.

Kuitenkin toisinaan jatkoin irtoripsien käyttämistä ja tämä johti siihen, etten vähään aikaan voinut käyttää silmämeikkiä ollenkaan. Niinpä aikani surkuttelin huonoa tuuria ja kävin jopa juttelemassa ihotautilääkärin kanssa ihoni tilanteesta. Siihen kuitenkin totuin, etten enää voinut käyttää ripsipidennyksiä ja / tai irtoripsiä ilman seurauksia.

Sitten törmäsin magneettiripsiin somen eräässä kauneusaiheisessa keskusteluryhmässä. Magneettiripset, mitkä ne ovat? Aloin heti googlailla ja samalla tajusin, että tässä voisi olla ratkaisu mun allergisoiville silmille. Otinkin hetimmiten yhteyttä Miraqueen ja kysyin, olisiko heillä kiinnostusta tehdä yhteistyötä ja pääsisinkö kokeilemaan tuotteita.

Niinpä sain pian testiin Miraquen magneettiripsiä ja muita kauneustuotteita, kuten asennuspinsetit sekä kauniin timanttirasian useamman magneettiripsiparin säilytykseen. Lisäksi sain testiin 12-osaisen meikkisivellinsetin sekä silikonisen meikkipisaran.

magneettiripset

Miraque Magneettiripset päivittäisessä käytössä


Tällä hetkellä olen ihastunut Miraquen Natural 121 -magneettiripsiin, jotka sopivat hyvin vaikka arkimeikin pariksi. Ripset tuovat juuri sopivasti pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta ripsiin. Kahden magneetin sisältävät ripset ovat myös äärettömän helppo napsauttaa paikoilleen.

Olen harjoitellut ripsien laittamista käyttäen apunani asennuspinsettejä, joiden avulla sainkin ripset heti ensimmäisellä kerralla asennettua oikein. Harjoitus kuitenkin selvästi tekee mestarin ja minulla onkin vielä vähän opettelemista tuuheampien, kolme magneettia sisältävien ripsinauhojen laitossa.

Näissä postauksen kuvissa minulla on käytössä Natural 121 -ripset. Olen ehtinyt käyttää kyseisiä ripsiä parin viikon aikana viitisen kertaa ja kerran ne ovat myös kokeilumielessä käyneet ystäväni ripsissä. Hänkin ihastui näihin ja sanoi tilaavansa omansa mahdollisimman pian.

Magneettiripset maksavat hieman enemmän hyvälaatuisiin irtoripsiin verrattuna, mutta magneettiripsiä pystyy käyttämään uudelleen paljon varmemmin. Tavallisesti liiman kanssa sotkiessa ripset menevät aina vähän huonoon kuntoon ja niitä joutuu pesemään, kun taas magneettiripset lähtevät pois helposti ja pysyvät hyvässä kunnossa pitkään, jos niitä säilyttää ja käyttää ohjeiden mukaan.

Kuten alimmasta kuvasta huomaatte, jo käytössä olevat Natural 121 -ripset ovat edelleen uutta vastaavat, vaikka olen käyttänyt niitä jo monta kertaa. Niinpä koen, että nämä maksavat itsensä takaisin helposti.

magneettiripset

ARVONTA!

Sain testiin monet erilaiset ripset, joten haluaisinkin arpoa yhdelle onnekkaalle näyttävät Glamour 331 -magneettiripset! Pakkaus sisältää yhden käyttöparin Glamour331-ripsiä eli yhteensä neljä ripsiliuskaa. Kyseiset ripset ovat tehty mustasta, synteettisestä silkkikuidusta ja pisimmän karvan mitta on n. 1,2 cm. Tuotteen hinta on verkkokaupassa 59,00 euroa!

EDIT: Arvonta on päättynyt! Kiitos osallistuneille. :)

Ohjeet arvontaan:

x Osallistu arvontaan seuraamalla Ennin kengissä -blogia Instagramissa ja/tai Facebookissa ja jätä tähän postaukseen kommenttia haluamallasi nimimerkillä. Kirjoita kenttään myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden.

x Voit tuplata voittomahdollisuutesi jättämällä Instagramista löytyvään kuvaan kommentin!


x Osallistumisaika on 17.2.2019 asti, jonka jälkeen olen voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja pyydän yhteystiedot ripsien lähettämistä varten. Jos en saa voittajaa kiinni viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, arvon uuden voittajan.

Sillä väliin kun arvonta on käynnissä, klikkaa itsesi Miraquen verkkokauppaan ja katso, mitä kaikkea muuta sieltä löytyykään. Onnea vielä arvontaan!

t. Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Miraquen kanssa.

Kommentit

 1. Olen lukenut pariin otteeseen magneettiripsistä ja nähnyt niistä mainoksia, vaan en ole kokeillut. Tosin en ole koskaan kokeillut muitakaan irtoripsiä tai ripsenpidennyksiä. Olisin siis aika mainio koekaniini näille, jos arpaonni suosisi! Seurailen facessa.

  VastaaPoista
 2. Näitä olen halunnut jo pitkään kokeilla mutta olen arkaillut herkkien silmieni vuoksi että rahat menevät hukkaan jos en voikaan niitä käyttää. Mutta jos vaikka voittaisin niin olisin innokas kokeilemaan.
  klaara49luukku.com

  VastaaPoista
 3. Näitä olisi kiva vihdoinkin päästä kokeilemaan, kaikkien hehkutuksien jälkeen.

  Hyvää sunnuntaita ja kiitos kivasta arvonnasta!

  VastaaPoista
 4. Fb- ja instaseuraajana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oih, näitä olisi ihana päästä testaamaan!
  lindavepsa at gmail.com

  VastaaPoista
 6. En ole magneettiripsiä kokeillut, joten kiva olisi päästä testaamaan :). Instassa seurailen :). laurasblogi(a)outlook.com

  VastaaPoista
 7. Olisipa kiva päästä testaamaan! Olen netissä muutamaan otteeseen törmännyt aiheeseen ja miettinyt kokeilemista, mutta vielä on jäänyt mietinnän asteelle. Seurailen instassa. vaaleanpunainenhattara(a)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana, olisi kiva koittaa ripsiä ne pääsisi lomareissulle varmasti mukaan!
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 9. Oi, ehdottomasti mukana arvonnassa. Olisi kiva päästä kokeilemaan vaihtoehtoa ripsienpidennyksille.

  lm.vikman@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olenkin jo jonkin aikaa halunnut testata magneettiripsiä kun ne alkoivat olemaan esillä enemmän mediassa :) Tekoripisiä en ole ikinä oppinut käyttämään, siihen liimailuun menee vain hermo :'> tattitv(at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ooh, luin kanssa näistä vähän aikaa sitten ja alkoi vähän houkuttelemaan kun mihinkään liimahommeleihin en kyllä enää lähtisi. Olis kiva testata, mutta ostaminen vähän jänskättää jos en osaisikaan käyttää... Eli mukana arvonnassa ollaan! Ja Instassa seurailen myös, täytyykin käydä kommentoimassa sielläkin ;)

  VastaaPoista
 12. Mukanaa! Olis ihanaa päästä kokeilemaan vaihtoehtoa tavallisille tekoripsille...
  annaa99@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Mukana :)! Magneettiripset ovat houkuttaneet jo pitkään.
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. mukana :) Kauan olen miettinyt jo niiden hankkimista :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös