Ripsipidennysten haitat

Lupasin jo viimeksi, etten enää ota ripsipidennyksiä. Houkutus kävi kuitenkin liian suureksi, kun ulkomaanmatkakin oli tulossa. Mun täytyy silti todeta, että ripsipidennykset eivät enää sovi mulle. Olen kade niille, jotka voivat pitää ripsiä tauotta vuodenkin putkeen. En ihmettele yhtään, että itse herkistyin niille, sillä olen kuitenkin allerginen kaikelle muullekin mahdolliselle. Kyllähän tämäkin turvotus laskee parissa päivässä, mutta ei se voi hyvää tehdä.

Olen käynyt viime aikoina eri tekijöillä. Viime kuussa testasin Xtreme Lashes -pidennyksiä ja eilen jotain Mink-pidennyksiä (?) Eivät kuitenkaan taida olla aitoa minkkiä siis, nimi vain on sellainen. Sitä edelliset pidennykset tehtiinkin sillä herkille silmille suunnitellulla ripsiliimalla, mikä ei aiheuttanut tällaista turvotusta. Toivon, että voin vielä joskus vuosien päästä ottaa pidennykset, ehkä vain kerrankin, ja silloin testaan ainoita minulle sopineita volyymiripsipidennyksiä uudestaan. 

IMG_5309 copy

Hauskaa on kuitenkin se, että vaikka luomet ovat hieman turvoksissa, eivät ne näytä hassummilta.  Kerrankin mulla on luomet, joissa liikkuva luomi on koko ajan näkyvissä. Silmät eivät myöskään ole yhtään kipeät tai kutisevat. Ei siis tarvitse juosta päivystykseen! Luojan kiitos turvotusta on myös vähemmän kuin viimeksi.

Otimme tämän huomioon tekijän kanssa jo eilen, ja hän sanoi, että tämä on hyvin tavallista, jotkut eivät vain kestä ripsiä. Pyysin häntä vielä tekemään ripsiin ainoastaan tuuhennokset, ei täydellistä huoltoa. Kun näin nyt kerran kuitenkin kävi, turvotusta on kuulemma odotettavissa pari päivää. Ensin ensimmäisen yön jälkeen ja seuraavaksi vielä ensimmäisen kastelemisen jälkeen, kun ripsiliima lähtee hieman leviämään. Sitten sen pitäisi helpottaa ja näin kävi viimeksikin.

Alla oleva kuva on viime kuun pidennysten jäljiltä.

WP_001264
IMG_5312 copy

Ei voi nyt sanoa muuta kuin NAISET ja kaikkeen sitä ryhtyy. Enkä halua kannustaa muita olemaan ilman ripsiä, vaan jos teillä silmät eivät allergisoi niistä, niin siitä vaan. Eiväthän kaikki ole allergisia koirille tai omenoillekaan.

Nyt olen tosissani #eienääripsipidennyksiä mulle.

t. Enni

Ps. Kuvissa eilisen viimeisen työpäivän asu. Ihana kimono!

Kommentit

  1. Mä kans yritin ja yritin, mutta ei, mä vaan olen allerginen. Että ei siis koskaan enää ripsiä tänne, kaikki omat ripset lähti niiden mukana, yritän muistaa aina sen kun alkaa pidennykset himottaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä, miten se on mahdollista? Tai no toisaalta jos on allerginen, niin mitä vaan voi tapahtua. Onneksi ne eivät kuitenkaan vaikuta pidemmällä aikavälillä, eli ripset kasvoivat takaisin? Mutta kyllä mullakin nyt kutisee aika ahkerasti, odotan, että alkais pian helpottaa. Koska tätä seuraavat 5 viikkoa ei toivon mukaan tuota ongelmia. Ainoastaan nyt nämä pari ekaa päivää! Jään seurailemaan, toivottavasti omani eivät tipahda pois...

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös