LINDEX BABY - THERE’S A NEW BABY IN TOWN


* Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa. Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Ostamalla suosittelemiani tuotteita näiden linkkien kautta, tuet blogini toimintaa myös jatkossa.


Maybe you’ve heard the news? There’s a new baby in town.

Olen mukana tekemässä ihanaa yhteistyötä *Lindexin ja *Adtractionin kanssa, sillä Lindex lanseeraa tällä viikolla uuden Baby-malliston, joka uudistaa merkin vauvanvaatevalikoiman täysin. Monille entuudestaan tuttu Newborn-tuotesarja jää siis pois ja tilalle tuleva uusi linja kantaa tästä eteenpäin nimeä Baby. 

Soft Nature & The Colour Pops

Uudistuksen myötä Lindex julkaisee kaksi eri vauvanvaatekonseptia: Soft Nature sekä The Colour Pops. Mallistojen myötä asiakkaalla on nyt paljon valinnanvaraa vauvanvaatteiden tyylin osalta. 

Hillitympää skandinaavista ilmettä edustava Soft Nature -mallisto on saanut inspiraationsa luonnosta. Malliston eri kuosien käsin piirretyt kuvitukset onkin kauniisti yhdistetty pehmeisiin sävyihin. Rohkeampi ja värikkäämpi The Colour Pops -mallisto taas tarjoaa hauskoja, leikkisiä ja iloisia värejä sekä näyttäviä printtejä.

Alkuviikosta lanseeratun uutuusmalliston tuotteissa on myös kiinnitetty erityistä huomiota materiaalivalintoihin. Kaikki vauvanvaatteet on valmistettu joko GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tai kierrätetyistä materiaaleista. Vaatteet on myös suunniteltu laadukkaiksi, kestäviksi ja arjen hulinoihin sopiviksi.

Uudistetun malliston lisäksi kokovalikoima on päivitetty. Uusi vauvanvaatemallisto on saatavana myymälöiden lastenosastoilta kokovälillä 44–86 ja värikkään The Colour Pops -malliston tuotteita löytyy *lindex.com-verkkokaupasta aina kokoon 104 asti.
Vaatteen käytännöllisyys ja pitkä elinkaari

Mallisto on luotu miettien käytännöllisyyttä ja vaatteiden pitkää elinkaarta. Esimerkiksi yöpukujen kaksisuuntainen vetoketju helpottaa vaipanvaihtoa (nimimerkillä kokemusta on) ja joissakin tuotteissa on myös pidennettävä haaraosa.

Olen ollut niin vakuuttunut Lindexin vauvanvaatemalliston yöpuvuista, että olen hankkinut vauvallemme useita yöpukuja Lindexin valikoimista. Meiltä itse asiassa löytyy identtisiä, potkupukumaisia ja kaksisuuntaisen vetoketjun sisältäviä yöpukuja neljästä eri koosta (uuden malliston sama pyjama löytyy *täältä). Viidennen yöpuvun onnistuin vielä löytämään kirpputorilta syksyllä.

Kyseinen pyjama on ollut paras kaikista kokeilluista yöpuvuista, sillä sen kanssa ei tarvitse erikseen pukea sukkia. Pyjama on ihanan pehmeää materiaalia ja se on ollut helppo pukea päälle alusta alkaen. Kaksisuuntaisen vetoketjun ansiosta vaipanvaihto sujuu todella helposti pimeässäkin. Pyjaman kanssa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että käyttää aina oikeaa ja tarpeeksi suurta kokoa, sillä ainakin meidän tyttömme on pitkähkö ja umpinaiset lahkeet alkavat helposti kinnata.

Baby-malliston yksi monista ominaisuuksista on kuitenkin se, että vaatteet on tehty käytettäviksi ja eteenpäin annettavaksi, aivan kuten minäkin löysin tytön lempipyjaman käytettynä kirpputorilta. Vaatteita voi siis normaaliin tapaan pestä ja niitä voi myös kuivata kuivausrummussa. Kun oma vauva ei enää mahdu vaatteisiin, voi vaatteet laittaa eteenpäin kiertoon hyvällä omallatunnolla tai säästää tulevaa varten.
Kävin aiemmin tällä viikolla tutustumassa myymälässä uutuustarjontaan ja hankin sieltä tytölle kuvissa näkyvän *leopardikuvioisen mekon ja *samaa kuosia olevat legginsit. Sen lisäksi löysin aivan ihanan vaaleanpunaisen puukuvioisen *haalarin, jonka ostin vähän reilummassa koossa, jotta se menisi tytön ylle vielä kesälläkin. Lisäksi hankin The Colous Pops - mallistosta neidille pirteän sitruunakuvioidun pyjaman sekä kaksi todella hellyttävää pehmolelua, jotka näyttivätkin tytölle kelpaavan.

Löytyikö sulle suosikkeja verkkokaupasta? Nämä minun hankintani, mukaan lukien *kuvissa näkyvä paitani sekä Baby-malliston tuotteet löytyvät nyt myös myymälöistä ja verkkokaupasta.

Ps. Ainiin... Huomasin vasta kesken kuvausten, että oltiin kaikessa tohinassa puettu tytölle haalari väärinpäin! Ensimmäisessä kuvassa näkyy siis kuinka haalarin nepparit ovat takana, vaikka ne kuuluisivat olla edessä. Näytti kyllä hyvin toimivan molemmin päin. :D

t. Enni

* Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa.

Seuraa: 
Instagram: @ennimork
Facebook: Ennin kengissä

Kommentit

Lue myös