ELLOSIN BLACK FRIDAY -TARJOUS

Kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa. *Postaus sisältää kaupallisia linkkejä!


Elloksen Black Friday starttaa keskiyöllä!

Sanoin aiemmassa postauksessa, että olen harkinnut uuden sohvapöydän ostamista. Olenkin jo hyvän tovin pitänyt silmällä Elloksen valikoimista löytyvää lasista sohvapöytää. Se keventäisi mukavasti olohuoneen yleisilmettä ja toisi kaivattua muutosta tilaan.

Olen pohtinut sohvapöytää jo pitkään ja päättänyt, että jos pöytä tulee alennukseen pian, ostan sen. Kuinka ollakaan Ellos.fi* tarjoaa tämän perjantain ajan verkkokaupan tuotteita huikeilla alennuksilla.

Ellos on julkaissut viikon myötä myös Black Week -tarjouksia, mutta nyt Ellos tarjoaa suuren 30 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennus aktivoituu automaattisesti kassalla ja on voimassa perjantaina 23.11 klo 00:00 - 23:59. Alennus ei koske jo alennettuja tuotteita.

Allekirjoittanut menee nyt siis ostamaan upeaakin upeamman Ellos Home Star-sohvapöydän*, josta saa perjantain ajan melkein 90 euroa alennusta. Sormet ristiin, että pöytä sopii olohuoneeseen.

Suosittelen myös kurkkaamaan matot läpi, sillä moni upeista matoista oli myynnissä puoleen hintaan. Itseäni kiinnosti Ellos Homen kaunis Cardiff-matto* sekä ihanasti hohtava Alton-matto*.


Löysittekö te jotain Ellosin alennuksista?

T. Enni

Kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa. * Postaus sisältää kaupallisia linkkejä!
Kuvat: Ellos

Kommentit

Lue myös