30 years - All that Glitters

 enni-mork-syntymapaivat-

So long 29, welcome 30. 

Nyt se suuri päivä koitti, täytin 30 vuotta! Sen kunniaksi järjestin viikonloppuna synttärit All that glitters -teemalla. Synttärit onnistuivat hyvin ja nyt muistona on ihana ilta rakkaiden ystävien parissa.

Kirjoittelen nyt pikaisesti ensitunnelmia, sillä mulla on ehkä 5 minuuttia aikaa julkaista tämä postaus ennen kuin vauva herää (tai vauva taisi jo herätä äänistä päätellen). Kirjoittelen lisää juttua syntymäpäivistä vähän myöhemmin.

Mutta nyt. Voitteko hetken ihailla tätä paljetein koristeltua mekkoa, jonka löysin Nellyn verkkokaupasta? Mainitsinko vielä laahuksen? Mekon värikin toimii kivasti uuden hiusvärin kanssa. Koru löytyi Glitteristä ja sen bongasi mulle hyvä ystäväni.

gold-sequin-velvet-dress Enni-mork-mokastudio gold-party

Jotain muutakin jännittävää tapahtui synttäripäivänä. Meidän jo puolen vuoden ikään ehtinyt tyttö oli ensimmäistä kertaa yökylässä mummolassa. Kaikki oli kuulemma mennyt hienosti ja sainpa tyttöni vielä illalla vierailemaan juhlissakin.

Nyt vauva heräsi, joten palataan pian synttäreiden jälkitunnelmiin. Jos haluatte käydä kurkkimassa tunnelmia ennakkoon, niin Instagramista löytyy kuvia mm. saamastani upeasta lahjasta.

Suurkiitokset vielä kaikille vieraille illasta ja kiitokset myös muille, jotka laittoivat ihania onnitteluviestejä. Serkun sanoin: "Siitä se meno vaan kiihtyy".

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös