Kuulumisia, ostoshaaveita ja tärppejä Kööpenhaminaan


Oho, yhtäkkiä huomasin, että viimeisestä blogipostauksesta on jo jonkin aikaa. Istun tällä hetkellä uudella sohvallani ja tunnen, miten flunssa pahenee. Nenä on kohta niistämisestä ruvella ja yöt ovat aika hankalia.

Olen ollut kipeänä kohta kaksi viikkoa ja tuntuu, että flunssa alkaa uudestaan joka ilta, vaikka päivän aikana olo usein tuntuu jo hetken aikaa paremmalta. Yritän kuitenkin saada itseni kuntoon viikonlopuksi, sillä olen lähdössä Kööpenhaminaan ystävieni kanssa.

Olisiko teillä vinkkejä Köpikseen? 

Must see -kohteet ja tärpit ostosten saralta kiinnostavat eniten. Mua kiinnostaa myös paljon paikallinen muoti sekä parhaat kahvilat. Ollaan Kööpenhaminassa vain yksi päivä, joten moneen paikkaan tuskin ehditään. Jos illalla kuitenkin jonnekin kannattaa suunnata juhlimaan, niin ehkä sellaisetkin vinkit kiinnostavat!


Jään nyt kyttäämään keskiyöllä alkavia Black Friday -tarjouksia. Jos bongaan hyviä tarjouksia, niin lue ne blogistani perjantain aikana!

Mitä aion hankkia alennuksista?

Yksi pitkään harkittu ostos tulee olemaan Ellosilta löytynyt sohvapöytä, sillä tällä hetkellä asunnon sohvapöydän virkaa ajaa vuonna 2008 Tampereen asuntoon hankittu televisiotaso. Jos uusi löytyy, menee nykyinen taso jemmaan myöhempää käyttöä varten. Aion myös etsiä tarjouksesta uuden ulkoisen kovalevyn kuvien muokkaamista varten, sillä Lightroom syö hyvin tilaa koneelta... Kohta ei ole konetta, jolla päivittää blogia, sillä kovalevytila alkaa taas olla vähissä.

Jos myös te hankitte jotain, niin muistakaa sitten ostella järkevästi, sillä huomenna vietetään myös Älä osta mitään -päivää. Mä pidin tällaisen päivän jo tänään, ja pidän asian mielessä myös tehdessäni ostoja kyseisenä pahamaineisena perjantaina. 

T. Enni  

Kommentit

Lue myös